Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα , έχω αγοράσει την συγκεκριμένη τηλεόραση πριν λίγες ημέρες στις 55 ίντσες , έχω συνδέσει με dvi to hdmi ανταπτορα ένα pc που έχω με τα ενσωματωμένα γραφικά , στο 4κ μου βγάζει μέχρι 30hz ,στο fhd από την άλλη κανονικά στα 60 , φταίει ότι το έχω πάνω στο dvi?αν βάλω κάρτα γραφικών επάνω θα ανέβει στα 60 hz?

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπέρα , έχω αγοράσει την συγκεκριμένη τηλεόραση πριν λίγες ημέρες στις 55 ίντσες , έχω συνδέσει με dvi to hdmi ανταπτορα ένα pc που έχω με τα ενσωματωμένα γραφικά , στο 4κ μου βγάζει μέχρι 30hz ,στο fhd από την άλλη κανονικά στα 60 , φταίει ότι το έχω πάνω στο dvi?αν βάλω κάρτα γραφικών επάνω θα ανέβει στα 60 hz?

Δεν υποστηρίζει λογικά 60αρι σε 4κ...

Ποιά μητρική έχεις?

Αν βάλεις κάρτα γραφικών ξεχωριστή που υποστηρίζει 60@4Κ θα είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια στην ομαδα.Ειχα αγορασει πριν 2,5 χρονια μια sony kdl50w829b αλλα πριν απο 2 εβδομαδες μας αφησε χρονους.παραγγειλα την τηλεοραση του τιτλου σε 55αρα αλλα με ενημερωσαν οτι θα καθυστερησει λιγο και μου προτειναν την 6100 στα ιδια χρηματα.αξιζει?ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Εκτός από τον αντάπτορα που πρέπει να δείς εάν υποστηρίζει 4Κ@60hz δές και σε ποιο hdmi της τηλεόρασης έχεις κάνει την σύνδεση, έχω την εντύπωση οτι υποστηρίζεται μόνο στο HDMI 1

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια στην ομαδα.Ειχα αγορασει πριν 2,5 χρονια μια sony kdl50w829b αλλα πριν απο 2 εβδομαδες μας αφησε χρονους.παραγγειλα την τηλεοραση του τιτλου σε 55αρα αλλα με ενημερωσαν οτι θα καθυστερησει λιγο και μου προτειναν την 6100 στα ιδια χρηματα.αξιζει?ευχαριστω πολυ.

Θα χασεις καποιες γωνιες θεασης λογο καμπυλης κατα τ αλλα ιδιες ειναι.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είπα να ρωτήσω εδώ πρώτα, πριν ανοίξω νέο θέμα στο section με τις κάρτες γραφικών.

Ξέρει κανείς τι χρειάζεται ώστε να παίξω 4Κ H.265 .mkv, 4:4:4 κ.λπ κ.λπ.;

Η τηλεόραση είναι η 60KU6000 και η κάρτα γραφικών είναι η GTX 970 G1.

Το έχει δοκιμάσει κανείς με τον παραπάνω συνδυασμό να μου πει τι χρειάζεται να κάνω;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είπα να ρωτήσω εδώ πρώτα, πριν ανοίξω νέο θέμα στο section με τις κάρτες γραφικών.

Ξέρει κανείς τι χρειάζεται ώστε να παίξω 4Κ H.265 .mkv, 4:4:4 κ.λπ κ.λπ.;

Η τηλεόραση είναι η 60KU6000 και η κάρτα γραφικών είναι η GTX 970 G1.

Το έχει δοκιμάσει κανείς με τον παραπάνω συνδυασμό να μου πει τι χρειάζεται να κάνω;

https://youtu.be/rHUUkNA2Ejc

Διάβασε είχα σαμμι

Εκτός από τον αντάπτορα που πρέπει να δείς εάν υποστηρίζει 4Κ@60hz δές και σε ποιο hdmi της τηλεόρασης έχεις κάνει την σύνδεση, έχω την εντύπωση οτι υποστηρίζεται μόνο στο HDMI 1

Μόνο HDMI και σε μερικές τv θέλει και rename https://youtu.be/rHUUkNA2Ejc more info here

Δημοσ.

Στο video που παρέθεσες δεν αναφέρει τίποτα σχετικό με συνδεσμολογία, ούτε αν το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών που έχω.

απλα μαζευει views οπου μπορει... ειναι γνωστος πλεον...δωστου και downvote κερασμα για το χασιμο χρονου
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικά το έχει κάνει κάποιος με παρόμοιο συνδυασμό;

Υπάρχει περίπτωση να παίξει H.265 .mkv η ίδια η τηλεόραση, απλά απ' το USB Flash, και χωρίς να συνδέω PC με TV σε συγκεκριμένες θύρες, με συγκεκριμένα καλώδια, συγκεκριμένους οδηγούς, firmware και συγκεκριμένες ρυθμίσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...