Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πανω στην εισοδο εχει βελακι. Εκει δηλωνεις τυπο συνδεσης. Πχ blueray, game, pc κτλ.

Παιζει και να μην καταλαβεις τιποτα. Εκτος εαν ειχες TV 2000+ € σχετικα συγχρονη και εδινες βαση εκει. Ακομα και εμενα η κινηση της δεν με ενοχλει.

Είδα σήμερα κ Sony W805C κ μου άρεσε τρελά , πάλι σε 55. Βέβαια για 850€ ... Φθηνή δεν την λες.

Εσύ τι θα έκανες???

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είδα σήμερα κ Sony W805C κ μου άρεσε τρελά , πάλι σε 55. Βέβαια για 850€ ... Φθηνή δεν την λες.

Εσύ τι θα έκανες???

2015 full hd και μπαινουμε 2017 με νεες 4k σε λιγο καιρο,λιγο fail να δωσεις κοντα στο 1000ρικο.

Εξαιρετικη τηλεοραση παντως.

649€ στον Κωτσοβολο η 55αρα κ λέω αύριο να την πάρω.

Μόνο το θέμα με την κίνηση με φοβίζει...

Τόσο χάλια να είναι πια??

To ιδιο φοβομουν μιας και τοσα χρονια ειχα μια vt30 plasma,εδω και 2 μηνες που την εχω δε με ενοχλει τιποτα απο κινηση.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ τι θα έκανες???

Η w805c είναι αν όχι η καλύτερη μία από τις καλύτερες fhd.η αλήθεια είναι ότι τα 850 είναι λίγο πολλά για το 2017 αλλά σίγουρα είναι μακράν καλύτερη τηλεόραση σε όλα εκτός της ανάλυσης από την ku6000.είναι σαν να παίρνεις ks8000 αλλά σε fhd.
Δημοσ.

Η ανάλυση από μια απόσταση και πίσω είναι άνευ σημασίας για μένα. Αντίθετα, η κίνηση γίνεται αντιληπτή από παντού.Στην ίδια τιμή, εύκολα αντάλλαζα την 4k με ένα καλό FHD μοντέλο. Όχι, όμως, να δώσω 200 ευρώ παραπάνω.

Δημοσ.

Η ανάλυση από μια απόσταση και πίσω είναι άνευ σημασίας για μένα. Αντίθετα, η κίνηση γίνεται αντιληπτή από παντού.Στην ίδια τιμή, εύκολα αντάλλαζα την 4k με ένα καλό FHD μοντέλο. Όχι, όμως, να δώσω 200 ευρώ παραπάνω.

Εκτος αν θες να συνδεσεις πανω κανα ps4 pro η του χρονου το scorpio,εκει νομιζω ειναι μονοδρομος να παρεις 4κ και ας χασεις σε κινηση.

Δημοσ.

Θα πάρω την 805c τελικά.

Πρώτον γιατί η απόσταση θέασης μου είναι 3-3.5 μέτρα κ δεύτερον γιατί άμεσα δεν θα χρησιμοποιήσω 4K.

Δεν έχω κονσόλα, ούτε ασχολούμαι.

Υπολογιστή για 4Κ έχω αλλά δεν θα συνδεθεί ποτέ εκεί.

Απο συνδρομητικά Nova, OTE κτλ δεν παίζουν 4Κ.

Γενικά δεν το χρειάζομαι.

Με όσα διάβασα κ έψαξα για σοβαρή 4Κ θέλει αρκετά παραπάνω αλλά άμεσα δεν θα παω κ δεν θέλω κάτι υποδεέστερο που θα κάνω συμβιβασμούς ενώ με την SONY όλα είναι άψογα.

Είναι εξάλλου στα πλάνα κ η αγορά άλλης μιας τηλεόρασης στους επόμενους 12-15 μηνες οπότε λογικά τότε πάω σε 4Κ κ δίνω την SONY στους γονείς που βλέπουν Digea κ καμιά κατεβασμενη ταινιούλα.

Δημοσ.

Θα πάρω την 805c τελικά.

Πρώτον γιατί η απόσταση θέασης μου είναι 3-3.5 μέτρα κ δεύτερον γιατί άμεσα δεν θα χρησιμοποιήσω 4K.

Δεν έχω κονσόλα, ούτε ασχολούμαι.

Υπολογιστή για 4Κ έχω αλλά δεν θα συνδεθεί ποτέ εκεί.

Απο συνδρομητικά Nova, OTE κτλ δεν παίζουν 4Κ.

Γενικά δεν το χρειάζομαι.

Με όσα διάβασα κ έψαξα μόνο 55KS7000 θα πήγαινα για σοβαρή 4Κ αλλά άμεσα δεν θα παω κ δεν θέλω κάτι υποδεέστερο απο αυτό.

Είναι εξάλλου στα πλάνα κ η αγορά άλλης μιας τηλεόρασης στους επόμενους 12-15 μηνες οπότε λογικά τότε πάω σε 4Κ κ δίνω την SONY στους γονείς που βλέπουν Digea κ καμιά κατεβασμενη ταινιούλα.

Η w805c φοράει το καλύτερο σύστημα εικόνας της αγοράς που είναι το xreality pro καθώς και ένα κορυφαίο πανελ.άμα μάθεις σε αυτό λυπάμαι αλλα θα χρειαστεί να ξυλωθεις πολύ άσχημα στο μέλλον για να πάρεις 4k.θα θες ks8000 ή sony σειρά xd9.
Δημοσ.

Θα πάρω την 805c τελικά.

Σε τετοια αποσταση και το 1080p θα δυσκολευτεις να το δεις.Οποτε αστο στην ακρη το 4k εφοσον δεν εισαι gamer,

Αν θες βεβαια αναλογη εικονα δε το γλυτωνεις το 1μιση χιλιαρικο οπως αναφερθηκε και πιο πανω.

Δημοσ.

Εσύ τι θα έκανες???

Ειναι εξαιρετικο μοντελο αλλα ακριβο(sony gar) με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και design (εχω το μεγαλο της αδερφακι της υπογραφης μου :D ).

Γενικα ομως οχι δεν αξιζει να δωσεις τοσα πολλα λεφτα για μοντελο που πλησιαζει 2ετια ασχετως αναλυσης.

Δημοσ.

Κάτοχος και εγω της SAMSUNG UE 50KU6000 WXXH από σήμερα,υπάρχει κάποιος οδηγός για ρυθμίσεις χρωμάτων ή δεν χρειάζεται;

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue50ku6000wxxh-1182286.html

Αν εισαι ικανοποιημενος οχι. Δοκίμασε το φυσική εικονα και πουσαρε την λιγο μονος σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά!

Κοίταζα για την 55KU6000, αλλα τελικά συνειδητοποίησα οτι δε χρειάζομαι το 4K, επειδή η απόσταση θέασης είναι 3-3,5 μέτρα και επειδή θα βλέπω μόνο ταινίες απο kodi που μετα βίας είναι 1080p. Δε θα βάλω υπολογιστή πάνω, δεν παίζω παιχνίδια, δε βλέπω ποδόσφαιρο, πολύ σπάνια να δω κανάλια τηλεόρασης. Άρα κυρίως για ταινίες απο kodi.

Προτέινετε να μην πάω στην 55KU6000? Σε ανάλογη τιμή υπάρχει κάποια που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις μου?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Εάν δεν πας για 4Κ:

https://www.skroutz.gr/s/6884324/Samsung-UE55J6200.html

ή

https://www.skroutz.gr/s/6441059/Panasonic-TX-55CS630.html

και τα 2 περσινά μοντέλα δυστυχώς αλλά αξιόπιστα και με 100 Hz.

Φετινό μοντέλο εάν δε σε χαλάει το 50Hz:

https://www.skroutz.gr/s/9004356/Samsung-UE55K5500.html

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή έχω "αρχαίο" Η/Υ που δε παίζει 4Κ βίντεο, αν πάρω "γρήγορο" USB stick θα παίζει από εκεί ταινίες;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...