Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδή να περιμένω απο την KS7000 που μόλις πήρα να ξεκολλήσουν τα πλαστικά ; ωραια ....

UHU stick...χαχαχαχα. Μην αγχώνεσαι...

Δημοσ.

Δηλαδή να περιμένω απο την KS7000 που μόλις πήρα να ξεκολλήσουν τα πλαστικά ; ωραια ....

Όχι απαραίτητα. Πήγα σε μαγαζί και είδα την εκθεσιακή 55άρα. Δεν είχε ξεκολλήσει η πλαστική πλάτη πουθενά, αλλά όταν την έπιασα στις άκρες για να δώ τί παίζει, ένιωθα ότι είναι φτιαγμένη από ψευτοπλαστικό.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι αλλαγές φέρνουν οι αναβαθμίσεις;

Επίσης, με το Smart View έχει ασχοληθεί κανείς;

Δοκίμασα χθες να δω ταινίες μέσω του PC που είναι στο ίδιο δίκτυο, και στις περισσότερες που δοκίμασα κολλάει.

Όλες όσες δοκίμασα είναι HD. Ειδικά αυτές που έχουν πολύ υψηλό bitrate κόλλησαν στο πρώτο δευτερόλεπτο.

Η σύνδεση είναι VDSL 50 και συγχρονίζω στα 40.

Από τι εξαρτάται το σωστό streaming;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κίνησή της, πάντως, είναι σχετικά απογοητευτική. Το frame rate δεν κάθεται σταθερό με τίποτα με το motion plus ανοιχτό, αλλά ακόμα και με κλειστό έχω παρατηρήσει σπασίματα. Τα κυλιόμενα κείμενα στις διαφημίσεις ή στις ειδήσεις μια πάνε ομαλά, μια κολλάνε, ό'τι να 'ναι.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

Ξερει κανεις γιατι ενω εχει βγει νεα εκδοση δε μου την κανει update μεσο wifi?

Λεει τρεχουσα εκδοση ταδε και νεα εκδοση ταδε αλλα παταω ενημερωση τωρα χωρις usb και λεει δεν υπαρχουν ενημερωσεις.

Δημοσ.

Σε εμένα που μέχρι προχθές μου έβγαζε ότι υπάρχει ενημέρωση (έχω επιλέξει να μη γίνεται αυτόματα η ενημέρωση), πλέον δε λέει τίποτα, και αν κάνω αναζήτηση μου λέει ότι δεν υπάρχει ενημέρωση.

Δημοσ.

Σε εμένα που μέχρι προχθές μου έβγαζε ότι υπάρχει ενημέρωση (έχω επιλέξει να μη γίνεται αυτόματα η ενημέρωση), πλέον δε λέει τίποτα, και αν κάνω αναζήτηση μου λέει ότι δεν υπάρχει ενημέρωση.

Εγω ειμαι ακομα στην 1142.

Δημοσ.

Η κίνησή της, πάντως, είναι σχετικά απογοητευτική. Το frame rate δεν κάθεται σταθερό με τίποτα με το motion plus ανοιχτό, αλλά ακόμα και με κλειστό έχω παρατηρήσει σπασίματα. Τα κυλιόμενα κείμενα στις διαφημίσεις ή στις ειδήσεις μια πάνε ομαλά, μια κολλάνε, ό'τι να 'ναι.

Για 50ΗΖ πανελ και με τιμη low end κατηγοριας μια χαρα κινηση εχει. Για δες αλλες στα ιδια λεφτα ειδικα σε αυτο το κομματι... Μην ξεχνατε οτι μιλαμε για entry level μοντελο. Μην ζηταμε και επιδοσεις 10αρικο...

Δημοσ.

Πρώτον, 60Hz δεν είναι η κάθετη ανανέωση;

Δέυτερον, δεν υποτίθεται ότι η τεχνολογία προχωράει (προς τα εμπρός εννοώ); Δηλαδή το βλέπεις λογικό μια τηλεόραση 10 ετών, έστω και mid προς high end, να έχει καλύτερη κίνηση από μία φετινή entry level;

Δε θα έπρεπε από ένα σημείο και μετά κάποια πράγματα να θεωρούνται δεδομένα; Δηλαδή και σε 10 χρόνια από τώρα (θα) το θεωρούσες λογικό μια entry level να έχει θέματα π.χ. με την κίνηση;

Δεν ξέρω παιδιά, να σας πω την ταπεινή μου άποψη, πέραν του μεγέθους και του 4Κ όταν υπάρχει αντίστοιχο υλικό, μέχρι τώρα έχω την εντύπωση ότι η LE40C750 έχει καλύτερη εικόνα και κίνηση. Γενικότερα τη θεωρώ καλύτερη τηλεόραση.

Απλά δεν έχει τις Smart δυνατότητες της KU6000 και δεν έχει δυνατότητα 4Κ. Κατά τ' άλλα καλύτερη θεωρώ πως είναι.

Δηλαδή μέχρι τώρα χαίρομαι το μέγεθος (60 ίντσες) και το Smart της. Τίποτ' άλλο. Μην πω ψέματα.

Δημοσ.

Στο βωμό του χαμηλού κόστους αλλα συνάμα να έχουμε gadget, μέγεθος και εντυπωσιακή εικόνα κατι θα πρεπει να υποχωρήσει.

Η λογική των εταιριών ειναι πλέων η χρήση πανελ 50 και 100HZ εγγενή, που ειναι φθηνά και η κίνηση να βελτιστοποιείται μεσω λογισμικού και επεξεργαστών. Εχουν εξελιχθεί αρκετα παραδίδοντας ικανοποιητικες επιδόσεις. Μπορεί ενα πάνελ με εγγενή 200hz να ηταν πιο ''στρωτό'' αλλα το interpolation παντα υπηρχε με τα γνωστα κουσούρια. Τα φετινά μοντέλα εχουν πολυ καλο motion compensation και τα ψεγάδια ειναι λιγα.

η 50KU6000 η ακόμα και η αντίστοιχη UF635 ειναι TV 50''!!! Πριν 4 χρονια ήθελες 1200€ το λιγοτερο για 50αρα full HD σαφώς. Τωρα με 6 η και 5 εκατοστάρικα παιρνει καποιος 50 ιντσες.

Και ναι το μέγεθος ειναι προτιμότερο απο τα specs. Μια μεγαλη οθονη ηταν και θα ειναι παντα προτιμότερη, ας ειναι και ενα σκαλι κατω σε τεχνολογία. Εδω οι projector που υπολείπονται αρκετα σε σχεση με τιη οποιαδήποτε TV και ομως σε αφήνουν καθηλωμένο...

Overall η θυσία στην κινηση δεν ειναι και τοσο θεμα οσο νομίζεις. Το ποσοστό των ανθρώπων που αντιλαμβανεται θεματα δεν ειναι πανω απο 10% και εαν, Στο λεω εκ πείρας.

Τελος η 40C750 μπορει να εχει πιο γρήγορα πανελ αλλα δε καμία περίπτωση δεν παιζει καλύτερα απο την ΚU6000. Τοσο σε scaling οσο σε χρώμα κτλ.

Δημοσ.

Overall η θυσία στην κινηση δεν ειναι και τοσο θεμα οσο νομίζεις. Το ποσοστό των ανθρώπων που αντιλαμβανεται θεματα δεν ειναι πανω απο 10% και εαν, Στο λεω εκ πείρας.

Ώπα, λες ότι ένας στους δέκα είναι σε θέση να αντιληφθεί καταστάσεις όπως αυτή που περιγράφει ο kirileman πιο πάνω με τις κυλιόμενες λεζάντες;

Είναι δυνατόν εννιά στους δέκα να μη μπορούν να αντιληφθούν κάτι τέτοιο; Εκτός κι αν αντί για την τηλεόραση κοιτούν στο παράθυρο ξέρω 'γω.

Ποιος δε θα αντιληφθεί την πτώση του frame rate όταν παρακολουθεί μια ταινία;

Που αν είναι όπως τα λες, αυτοί οι εννιά στους δέκα κακώς κάθονται απέναντι από τηλεόραση γενικότερα, ακόμα κι αν είναι σε σπίτι φίλου. Πόσω μάλλον να έχουν δώσει και χρήματα για να την αποκτήσουν. Δηλαδή μιλάμε για φράγκα κυριολεκτικά πεταμένα στον κάλαθο των αχρήστων στην περίπτωσή τους.

14άρα CRT από τα 5 μέτρα και πολύ τους είναι.

Τελος η 40C750 μπορει να εχει πιο γρήγορα πανελ αλλα δε καμία περίπτωση δεν παιζει καλύτερα απο την ΚU6000. Τοσο σε scaling οσο σε χρώμα κτλ.

Δεν είμαι αρνητικά προκατειλημμένος εναντίον σου, και δε θα διαφωνήσω απλά για να διαφωνήσω. Ίσα-ίσα που οι απόψεις σου είναι εξόχως σεβαστές.

Απλά κατέθεσα την άποψή μου, κι αυτή λέει ότι στο ίδιο υλικό, π.χ. snooker στο Eurosport HD που λόγω της σχετικής στατικότητας της εικόνας, μπορείς πιο εύκολα να αντιληφθείς διαφορές, η 40C750 παράγει καλύτερη εικόνα στην περίπτωσή μου.

Bold, γιατί ενδεχομένως να παίζει ρόλο και η (πιο) σωστή ρύθμιση της εκάστοτε τηλεόρασης.

Π.χ. τη σκιά που έβλεπα στο πάνω μέρος της κόκκινης μπάλας, δεν την έβλεπα στην 40C750.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...