Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά δε ρωτάω τόσο για το χρονικό εύρος, όσο για το αν αξίζει από άποψη υποστήριξης.

Δεν κάνουν αντικατάσταση λέει, αλλά άμεση επισκευή.

Όσο για το 8Κ, ο χρόνος θα δείξει. Προσωπικά το θεωρώ μακρινό ακόμα, ήδη για 1080p ταινία με καλό bitrate θες εύκολα ~12-15GB, για 4Κ λογικά θα θες 40-50GB, για 8Κ ίσως τουλάχιστον το διπλάσιο, μην πω τετραπλάσιο, δηλαδή κοντά στα 150GB για μία ταινία.

Ελλάδα ναι - στην Stockxolmi Αμερική κτλ κτλ

παίζουν άνετα 8 k stream

εγώ προσωπικά για μια τόσο φτηνή TV δεν θα έκανα καμια επέκταση 
  • Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είναι και κάπως σχετικό το «τόσο φτηνή TV», δε νομίζεις;

900€ τηλεόραση είναι, προσωπικά τη θεωρώ μέση κατάσταση.

Φθηνή θα έλεγα κάποια των 350€.

Δημοσ.

Καλημέρα, τελικά τσίμπησα την UE60KU6000 από Κώτσο, μου έκοψαν κι ένα 50ρικο ακόμα.

Για την επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια τι γνώμη έχετε;

Καλοθέατη, πόσο επιπλέον κοστίζει η επέκταση;

Δημοσ.

Κοίτα για 60'' μοντέλο δεν είναι άσχημη τιμή τα 95 ευρώ επιπλέον. Κι αυτό γιατί τις 60'' πολύ δύσκολα τις αλλάζεις. Αν υποθέσουμε ότι συνεχίζουν να πέφτουν οι τιμές και στις μεγάλες ίντσες ο λόγος για να αλλάξεις συσκευή μετά από αυτή μέσα σε 5 χρόνια είναι να έπαιρνες ένα αρκετά ανώτερο μοντέλο π.χ 60KS8000 με την προυπόθεση να το βρεις σε καλή τιμή.

Το λέω αυτό γιατί θεωρώ πολύ σπάνια περίπτωση κάποιος που έχει 60'' να πέσει στις 55 για να πάρει κάτι ανώτερο. Από την άλλη, για να σου γυαλίσει το μάτι μεγαλύτερο μοντέλο και να αξίζει πρέπει να πας από τις 60 στις 70, οι 65'' δεν θα σου κάνουν εντύπωση. Οπότε για 5 χρόνια +95 ευρώ δεν είναι άσχημα.

Δημοσ.

Καλημέρα, τελικά τσίμπησα την UE60KU6000 από Κώτσο, μου έκοψαν κι ένα 50ρικο ακόμα.

Για την επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια τι γνώμη έχετε;

Φυσικα και αξιζει, και εγω θα κανω την δικη μου σε λιγο, τα λεφτα που θα δωσεις για να πας στα 5 ετη ειναι το κοστος μια απλης ζημιας που μπορει να προκυψει, πχ τροφοδοτικο.

Ελλάδα ναι - στην Stockxolmi Αμερική κτλ κτλ

παίζουν άνετα 8 k stream

εγώ προσωπικά για μια τόσο φτηνή TV δεν θα έκανα καμια επέκταση 

"τοσο φθηνη"; το λες εσυ που μας επρηζες για την f&u και την turbox  x σου και οτι δεν εχεις λεφτα να παρεις μια σοβαρη τηλεοραση και γι αυτο τον λογο τις εκραζες; χαχαχαχα εχεις πολυ πλακα τελικα 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω

Turbo χ. Δεν έχω κουκλε 6400 κ έφυγε άμεσος Μούχα ειναι

Φθηνοσειρες εαν πάρω ΤΒ θα πάρω 7000-8000 μονο η σαμμυ με ξενερωσε

Οποτε μην λες παπατζες

Πατήστε το λινκ μου κάτω όλοι να δείτε ποια μόνιτορ και ΤΒ ειχα

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=ks7000

1100

Ks7000 ενουσα Μούφα σειρα 6000 σορρυ

http://www.displayspecifications.com/en/model/5f42432

10 bit real hdr

http://www.skroutz.gr/s/9004464/Samsung-UE49KU6400.html

Στην χειρότερη 6400 έπρεπε να ρωτήσεις πρώτα φιλέ μ

Σε οτι καινουριο ποστ αναφερεσαι με τα χειροτερα λογια για την ku6000.(μουφα,φτηνοσειρα,θολη κλπ κλπ)Τοση κατοχοι που την εχουμε και βλεπουμε μια χαρα τηλεοραση ειμαστε τρελοι δηλαδη.

"Τι λες" σε ολους επειδη πηραν την 6000 (τοσα ειχαν οι ανθρωποι τι να κανουμε) και λες ολο για την 6400 που πηρες εσυ λες και η 6400 ειναι καμια πανακριβη τηλεορασαρα που εχει μηδενικα προβληματα.(Ειδαμε πιο πισω στο νημα τον αλλον που ειχε παντου συννεφα)

Ημαρτον.

Αν θες ανοιξε νημα της 6400 και λεγε εκει τα δικα σου αλλα δε θα παραπληροφορεις τον κοσμο οτι ειναι χαλια τηλεοραση η ku6000.Η οποια στα χρηματα της ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.

Επισης σταματα να συνδεεις τα οποια προβληματα προκυπτουν στο πανελ της καθε τηλεορασης με το ποσα χρηματα εδωσε ο αλλος.Δεν παιζει ρολο το ποσα εδωσες θεμα τυχης ειναι.Τραβα στο διπλανο φορουν να δεις ποσες φορες αντικατεστησε ο αλλος την ks8000.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...