heavyrain Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Διαβαζεις τι γραφει; λεει σε σκοτεινο δωματιο...και επισης του προτεινα ηδη να βαλει φωτισμο πισω απο τη τηλεοραση πριν 5 ποστ....που σε καμια περιπτωση δεν προκειται να εχει μαυρο και αντιθεση va panel ουτε και με αυτο... 1
thepoint Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Όπα πρότεινα sony 100 hz με ips γιατί εσύ επέλεξες, νόμισα ότι χρειάζεσαι μεγάλες γωνίες προβολής άκυρη η προηγούμενη πρόταση. Σε σκοτεινό δωμάτιο να αποφύγεις το ips panel γιατί μαύρο της προκοπής είναι ακατόρθωτο να δεις ακόμα και σε όνειρο! Βοηθάει βέβαια ένα οπίσθιο φως να μετριαστεί κάπως η απουσία του μαύρου αλλά όλα έχουν ένα όριο. Ένα σημείο φωτισμού αναφοράς για να μη κουράζει το μάτι η συνεχόμενη μεταβολή της έντασης από την οθόνη είναι όχι μόνο καλοδεχούμενο αλλά και απαραίτητο, δεν μπορεί να παρακολουθήσει η ίριδα του ματιού τόσες μεταβολές φωτεινότητας είναι κουραστικό. Εκτός και αν αγαπάς τους οφθαλμίατρους προσεχώς ... Άρα βλέπεις κάτι με VA panel.
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 S VPA panel 10 bit θα κοιτάξεις πας στα 1000+ ότι δήποτε πιο κάτω θα βλέπεις vertical clouding- και ότι άλλο βλέπεις τώρα στο μαύρο καλή τύχη
Godaemon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά είμαι στη φάση για TV Samsung με προοπτική 5ετιας. Είχα κατασταλάξει σε 55ku6400 αλλά φλερτάρω κ με 55ks7000. Διαφορά 3 κατοστάρικα περίπου. Θέλω μια καλή τηλεόραση να την κρατήσω, να την χαρώ κ να μην στερηθω κάτι όταν τη χρειαστώ. Τώρα είμαι με 40αρα 7ετιας entry μοντέλο τοτε. Είδα 6400 κ έπαθα πλάκα... Αξίζει τα παραπάνω η ks7000?? Χρήση ταινίες , σύνδεση με PC κ ενδεχομένως gaming, τηλεοπτικά προγράμματα..
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά είμαι στη φάση για TV Samsung με προοπτική 5ετιας. Είχα κατασταλάξει σε 55ku6400 αλλά φλερτάρω κ με 55ks7000. Διαφορά 3 κατοστάρικα περίπου. Θέλω μια καλή τηλεόραση να την κρατήσω, να την χαρώ κ να μην στερηθω κάτι όταν τη χρειαστώ. Τώρα είμαι με 40αρα 7ετιας entry μοντέλο τοτε. Είδα 6400 κ έπαθα πλάκα... Αξίζει τα παραπάνω η ks7000?? Χρήση ταινίες , σύνδεση με PC κ ενδεχομένως gaming, τηλεοπτικά προγράμματα.. Τα αξιζει και αν τα διαθετεις παρτη με κλειστα ματια. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 http://www.displayspecifications.com/en/comparison/d5504e6 Sva πάνελ 10 bit super παρτην ,ks7000
aleilo03 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Με αυτα που διαβαζω εχω αρχισει κι εγω και καλοβλεπω την 49KS7000 σε σχεση με την KU6000 αλλα η διαφορα ειναι σχεδον στα διπλα λεφτα...Απο την αλλη θελω μια τηλεοραση για χρονια..Πιστευετε οτι υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στα 2 μοντελα ωστε να αξιζει η επενδυση στην 7000?
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Το μέλλον είναι super HDR κ ultra blue ray 4k πριν πάρεις κάτι διαβασε πολύ καλά.
graphist83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Με αυτα που διαβαζω εχω αρχισει κι εγω και καλοβλεπω την 49KS7000 σε σχεση με την KU6000 αλλα η διαφορα ειναι σχεδον στα διπλα λεφτα...Απο την αλλη θελω μια τηλεοραση για χρονια..Πιστευετε οτι υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στα 2 μοντελα ωστε να αξιζει η επενδυση στην 7000? Σαν ποιότητα εικόνας, κατασκευής και εξοπλισμόυ είναι μακράν ανώτερη. Σχεδόν καμία σχέση. Οπότε ναι
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα, τελικά τσίμπησα την UE60KU6000 από Κώτσο, μου έκοψαν κι ένα 50ρικο ακόμα. Για την επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια τι γνώμη έχετε; 1
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Βασικά δε ρωτάω τόσο για το χρονικό εύρος, όσο για το αν αξίζει από άποψη υποστήριξης. Δεν κάνουν αντικατάσταση λέει, αλλά άμεση επισκευή. Όσο για το 8Κ, ο χρόνος θα δείξει. Προσωπικά το θεωρώ μακρινό ακόμα, ήδη για 1080p ταινία με καλό bitrate θες εύκολα ~12-15GB, για 4Κ λογικά θα θες 40-50GB, για 8Κ ίσως τουλάχιστον το διπλάσιο, μην πω τετραπλάσιο, δηλαδή κοντά στα 150GB για μία ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα