Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Διαβαζεις τι γραφει; λεει σε σκοτεινο δωματιο...και επισης του προτεινα ηδη να βαλει φωτισμο πισω απο τη τηλεοραση πριν 5 ποστ....που σε καμια περιπτωση δεν προκειται να εχει μαυρο και αντιθεση va panel ουτε και με αυτο...

• Like 1
Δημοσ.

Όπα πρότεινα sony 100 hz με ips γιατί εσύ επέλεξες, νόμισα ότι χρειάζεσαι μεγάλες γωνίες προβολής άκυρη η προηγούμενη πρόταση.

Σε σκοτεινό δωμάτιο να αποφύγεις το ips panel γιατί μαύρο της προκοπής είναι ακατόρθωτο να δεις ακόμα και σε όνειρο!

Βοηθάει βέβαια ένα οπίσθιο φως να μετριαστεί κάπως η απουσία του μαύρου αλλά όλα έχουν ένα όριο. 

Ένα σημείο φωτισμού αναφοράς για να μη κουράζει το μάτι η συνεχόμενη μεταβολή της έντασης από την οθόνη είναι όχι μόνο καλοδεχούμενο αλλά και απαραίτητο, δεν μπορεί να παρακολουθήσει η ίριδα του ματιού τόσες μεταβολές φωτεινότητας είναι κουραστικό.

Εκτός και αν αγαπάς τους οφθαλμίατρους προσεχώς ...  

Άρα βλέπεις κάτι με VA panel.

Δημοσ.
S VPA panel 10 bit θα κοιτάξεις πας στα 1000+ 

ότι δήποτε πιο κάτω θα βλέπεις vertical clouding- και ότι άλλο βλέπεις τώρα στο μαύρο 

καλή τύχη

Δημοσ.

Παιδιά είμαι στη φάση για TV Samsung με προοπτική 5ετιας.

Είχα κατασταλάξει σε 55ku6400 αλλά φλερτάρω κ με 55ks7000.

Διαφορά 3 κατοστάρικα περίπου.

Θέλω μια καλή τηλεόραση να την κρατήσω, να την χαρώ κ να μην στερηθω κάτι όταν τη χρειαστώ.

Τώρα είμαι με 40αρα 7ετιας entry μοντέλο τοτε. Είδα 6400 κ έπαθα πλάκα... Αξίζει τα παραπάνω η ks7000??

Χρήση ταινίες , σύνδεση με PC κ ενδεχομένως gaming, τηλεοπτικά προγράμματα..

Δημοσ.

Παιδιά είμαι στη φάση για TV Samsung με προοπτική 5ετιας.

Είχα κατασταλάξει σε 55ku6400 αλλά φλερτάρω κ με 55ks7000.

Διαφορά 3 κατοστάρικα περίπου.

Θέλω μια καλή τηλεόραση να την κρατήσω, να την χαρώ κ να μην στερηθω κάτι όταν τη χρειαστώ.

Τώρα είμαι με 40αρα 7ετιας entry μοντέλο τοτε. Είδα 6400 κ έπαθα πλάκα... Αξίζει τα παραπάνω η ks7000??

Χρήση ταινίες , σύνδεση με PC κ ενδεχομένως gaming, τηλεοπτικά προγράμματα..

Τα αξιζει και αν τα διαθετεις παρτη με κλειστα ματια.

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτα που διαβαζω εχω αρχισει κι εγω και καλοβλεπω την 49KS7000 σε σχεση με την KU6000 αλλα η διαφορα ειναι σχεδον στα διπλα λεφτα...Απο την αλλη θελω μια τηλεοραση για χρονια..Πιστευετε οτι υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στα 2 μοντελα ωστε να αξιζει η επενδυση στην 7000?

Δημοσ.

Με αυτα που διαβαζω εχω αρχισει κι εγω και καλοβλεπω την 49KS7000 σε σχεση με την KU6000 αλλα η διαφορα ειναι σχεδον στα διπλα λεφτα...Απο την αλλη θελω μια τηλεοραση για χρονια..Πιστευετε οτι υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στα 2 μοντελα ωστε να αξιζει η επενδυση στην 7000?

Σαν ποιότητα εικόνας, κατασκευής και εξοπλισμόυ είναι μακράν ανώτερη. Σχεδόν καμία σχέση. Οπότε ναι

Δημοσ.

Καλημέρα, τελικά τσίμπησα την UE60KU6000 από Κώτσο, μου έκοψαν κι ένα 50ρικο ακόμα.

Για την επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια τι γνώμη έχετε;

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δε ρωτάω τόσο για το χρονικό εύρος, όσο για το αν αξίζει από άποψη υποστήριξης.

Δεν κάνουν αντικατάσταση λέει, αλλά άμεση επισκευή.

Όσο για το 8Κ, ο χρόνος θα δείξει. Προσωπικά το θεωρώ μακρινό ακόμα, ήδη για 1080p ταινία με καλό bitrate θες εύκολα ~12-15GB, για 4Κ λογικά θα θες 40-50GB, για 8Κ ίσως τουλάχιστον το διπλάσιο, μην πω τετραπλάσιο, δηλαδή κοντά στα 150GB για μία ταινία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...