Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη κι εγω σκεφτομαι την αγορα της 50KU6000 θελω να ρωτησω πως ειναι η εικονα κυριως οταν βλεπεις ποδοσφαιρο αλλα και στο gaming(σε συνδεση με υπολογιστη);

Εχω δει καποιες τηλεορασεις που εχουν τρομερο ghosting οταν κινειται η μπαλα κι επειδη προερχομαι απο πλασμα που δεν υπηρχε τετοιο θεμα ειμαι καπως επιφυλακτικος..Το Budget δεν θελω να ξεφυγει πανω απο 700€

Τι λετε?

αφού είσαι ΓΚΑΜΕΡ σου στέλνω inbox ένα link τι να προσεχεις σε αγορά TV 4k

• Like 1
  • Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδη κι εγω σκεφτομαι την αγορα της 50KU6000 θελω να ρωτησω πως ειναι η εικονα κυριως οταν βλεπεις ποδοσφαιρο αλλα και στο gaming(σε συνδεση με υπολογιστη);

Εχω δει καποιες τηλεορασεις που εχουν τρομερο ghosting οταν κινειται η μπαλα κι επειδη προερχομαι απο πλασμα που δεν υπηρχε τετοιο θεμα ειμαι καπως επιφυλακτικος..Το Budget δεν θελω να ξεφυγει πανω απο 700€

Τι λετε?

Ειναι η καλυτερη και μονη αξιολογη προταση, δεν μπορεις να ζητας και πολλα, σ αυτα τα λεφτα, προχωρα αφοβα.
  • Like 2
Δημοσ.

Που ειναι το περιεργο?Για πολλούς τα ips είναι συνολικά καλύτερα πάνελ. Καλύτερο χρώμα,πολύ καλύτερη γωνία θέασης και σε συνδυασμό με ένα καλο local dimming πετυχαίνουν μια αποδέκτη αντίθεση(χωρίς να φτάνουν τα va).

Μιλάω για υλοποίηση ips από την Sony και όχι τις τηλεοράσεις σκουπίδια της lg.

Ναι για τα χρώματα συμφωνώ γιαυτό και πήρα φορητό με ips πάνελ μετά το LG monitor με ips το μετράς αλλιώς και πληρώνεις τη διαφορά ευχάριστα.

Αλλά για τηλεόραση που περισσότερο βλέπεις βράδυ με ταινίες ή σειρές αυτό το μαύρο και η μειωμένη αντίθεση σπάει κόκαλα.

Για sony με ips δεν το γνώριζα αν και έχω sony τηλεόραση.

Πάντως το φως μετριάζει κατά πολύ το εγγενή πρόβλημα των ips.

Παρατήρηση το monitor ips της lg στις 23 ίντσες του 2013 που διαθέτω edge δεν έχει ούτε το ένα τρίτο της διασποράς που βλέπω στις φωτογραφίες ίσως είναι οι φωτογραφίες και η ευαισθησία τους που το κάνει εντονότερο ή το πολύ μεγαλύτερο πάνελ...   

• Like 1
Δημοσ.

Το ρωταω γιατι βλεπω οτι υπαρχουν και αποψεις για την 6400 που ειπατε μερικοι...

Αν δεν εχω θεμα στην μπαλα τοτε εννοειται οτι θα παω σε αυτην..Μετα απο τα λεφτα που ειχα επενδυσει στην πλασμα δεν σκοπευω να ξανα δωσω τοσα πολλα για τηλεοραση και εννοειται οτι δεν απαιτω ποιοτητα εικονας ιδια με μια πολυ ακριβοτερη

Δημοσ.

Ναι αυτο εγραψα στο edit. Βαλε στο youtube το ιδιο βιντεο με εμενα να δεις πως παιζει.

παντως σκεψου και τη λυση να εχεις ενα μικρο φως αναμενο στον χωρο, η πισω απ την τηλεοραση. Εγω πχ εχω ενα παμφθηνο λεντακι απο πισω που αναβει μαζι με την τηλεοραση αυτοματα. Θα μειωθει το φαινομενο.

http://www.gearbest.com/led-strips/pp_425404.html

@george2345

Με την 6000 και backlight στο 16 δεν εχω αυτο το πραγμα.Νομιζω αυτη θελει πιο πολυ αλλαγη απο την 6000 που ειχες στην αρχη.

Καλα τι γινεται ρε παιδια?τηλεοραση παιρνουμε η λαχειο?με πιο δικαιωμα εχει η καθε εταιρια να σου πασαρει τετια τηλεοραση?ελενχος δεν γινεται πριν φυγει για πωληση?και να εχεις και αγωνια κιολας αν στην αλλαξουν?και μα νιωθεις οτι γινεσαι και σπαστικος στο καταστημα και περιεργος?τηλεφωνο στα κεντρικα θελει και απειλεις η θα μου αλαξετε την τηλεοραση μου και με το παραπανω για την ταλαιπωρια που μου ριχνεται η θα σηκωσω βιντεο στο ιντερνετ να δει ο κοσμος τι θα αγορασει.ξεφτιλες.λεφτα δουλεμενα τους δινουμε οχι κλεμενα

Τωρα πηγαινε με τσαμπουκα και δωστην πισω και μη δεχθεις κουβεντα.μη. μη ντρεπομαστε σε τετια πραγματα γιατι μας περνανε και για μλκες.και ζητα και εξηγησεις γιατι να μπαινει καπιος σε τετια διαδικασια λες και δεν εχει αλλη δουλεια να κανει.

Η Samsung είναι γνωστή για το failure rate της ιδιαίτερα στα φθηνά μοντέλα.το vertical banding είναι κλασικό της πρόβλημα αλλά και το κακό uniformity.το uniformity δεν έχει να κάνει το αν είναι va η ips αλλά με την κακή κατασκευή χωρίς σωστή πίεση στο panel.

Που ειναι το περιεργο?Για πολλούς τα ips είναι συνολικά καλύτερα πάνελ. Καλύτερο χρώμα,πολύ καλύτερη γωνία θέασης και σε συνδυασμό με ένα καλο local dimming πετυχαίνουν μια αποδέκτη αντίθεση(χωρίς να φτάνουν τα va).

Μιλάω για υλοποίηση ips από την Sony και όχι τις τηλεοράσεις σκουπίδια της lg.

Κρίμα να γίνεται κάτι τέτοιο ενω εχεις μαζέψει χρήματα πολλοί ετών

Λοιπόν την πήγα πίσω και πήρα πάλι 6400. Mου την άλλαξαν κατευθείαν τα παιδιά, δεν είχαν ξαναδεί τέτοι πράγμα. Το θέμα είναι ότι και η καινούρια που μου έδωσαν έχει το ίδιο θέμα. Ή είμαι τόσο γκαντέμης ή η 6400 έχει θέμα. Παραθέτω τις νέες photo. Αυτή τη φορά μου έσκασε και χειρότερο γκρι με σημάδι κάτω δεξιά. Τι προτείνετε να κάνω;IMG_2770.jpgIMG_2771.jpg

Δημοσ.

http://www.displayspecifications.com/en/model/a53a41e

ΕΑΝ μπορείς ανέβα κατηγορια ks8000 έχει άλλο panel  SVA

εάν δεν μπορείς πίστεψε με δεν είσαι ο μονος που αντιμετωπίζει αυτά τα πραγματάκια

το ψειρίζουμε πολύ όλοι μας χάνουμε την ουσία στο τέλος
Δημοσ.

φιλε μου απλα εχει ριξει την πιοτητα η samsung η ju σειρες 2015 δεν ειχανε προβληματα , γιαυτο ειναι σκοτομενες τιμες φετος σε ολες τησ σειρες samsung 

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι οσο πιο πολυ ψαχνομαστε τοσο περισσοτερα ψεγαδια βρισκουμε στο οτιδηποτε, αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα να μην ξερουμε τοσα; χαχα

Ως κατοχος 3 lg (πλεον εχω μονο 1 μικρη στη κρεβατοκαματα) ποτε δεν ειχα παρατηρησει ουτε με ειχε ενοχλησει το bleeding παρα μονο οταν αρχισα να ψαχνομαι... 

για τα λεφτα που ζητανε οι ku ειναι μια χαρα, δεν μπορουμε/μπορειτε να εχετε και πολλες απαιτησεις σε entry level μοντελα, ειδικα σ αυτη τιμη.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Το θέμα είναι ότι η Samsung δε σέβεται τον καταναλωτή. Εκμεταλλεύεται το καλό όνομα που ειχε και πουλάει σαβούρα. 850 ευρώ είναι λίγα χρήματα σήμερα;  Για ποιο λόγο πρέπει να "βολευτώ" με προβληματικά panels και να με αντιμετωπίζει η κάθε samsung σαν ανόητο; Λόγω δουλειάς έχω χρησιμοποιήσει φτηνό hardware (πχ behringer) στον τομέα της μουσικής και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Το ίδιο και με παλαιότερες τηλεοράσεις.  Μίλησα με φίλο που συνεργάζεται με Samsung UK  και φέτος υπάρχουν πολλά προβλήματα, γι' αυτό έχουν γίνει και πολλές επιστροφές. Ας μην πιάσουμε  τα κινητά που αν δεν κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές θα κοιτούσαν απ' την άλλη. 

Την επέστρεψα τελικά. Μετά από 3 προβληματικά panels εννοείται πως δεν ακουμπάω ξανά Samsung, επειδή και μόνο θέλω να πιάσουν τόπο τα χρήματα που θα δώσω. Και φτηνό αυτοκίνητο του κουτιού  για παράδειγμα να έπαιρνα, εννοείτα πως θα με πείραζε αν η μπογιά είχε θέμα. Δε θα έλεγα "Έλα μωρέ φτηνό είναι..." Ούτε νομίζω ότι είναι θέμα φτηνού panel γιατί "καλύτερα" panels πχ s8000 βρήκα και άλλους που είχαν προβλήματα και επιστροφές, όπως επίσης και παιδιά που τους έκανε πρόβλημα μετά από κάποιους μήνες. Νομίζω ότι μας έχουν κάνει και συμβιβαζόμαστε σαν καταναλωτές και δε θα έπρεπε. Για να κλείνω το post μου αφού την επέστρεψα σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις προτάσεις σας! :) Μάλλον στην LG 770v θα πάω, οπότε αν ξέρουμ κάτι για αυτό θα το εκτιμούσα!

Επίσης μίλησα και με τον Daniel του rtings και μου επιβεβαίωσε ότι το panel ήταν πολύ χειρότερο του μετρίου!

• Like 1
Δημοσ.

Η LG 770v δεν έχει καλό upscaling http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/lg-49uf770v-1311315/review γνώμη μου αν μετράει και το τηλεοπτικό να πήγαινες σε μια αντίστοιχη sony με ips πάνελ όπως τη https://www.skroutz.gr/s/9658296/Sony-KD-49XD8305.html πιθανόν να αξίζουν τα λίγα ευρώ παραπάνω που ζητά.

Δημοσ.

Η LG 770v δεν έχει καλό upscaling http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/lg-49uf770v-1311315/review γνώμη μου αν μετράει και το τηλεοπτικό να πήγαινες σε μια αντίστοιχη sony με ips πάνελ όπως τη https://www.skroutz.gr/s/9658296/Sony-KD-49XD8305.html πιθανόν να αξίζουν τα λίγα ευρώ παραπάνω που ζητά.

Nαι κυρίως ταινίες και σειρές σε σκοτεινό δωμάτιο, όχι κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...