Προς το περιεχόμενο

Samsung 2493HM με Image Persistence

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 από τα παραπάνω monitors  και έχουν εμφανίσει και τα δύο σε διαφορετικό βαθμό το πρόβλημα. Για την ώρα λεφτά για νέα δεν υπάρχουν(ακούς Γιωργάκη?). Το πρόβλημα αυτό αυτό κάθε αυτό, δεν είναι μόνιμο. Με τη διακοπή της παροχής ρεύματος για ένα διάστημα ωρών επανέρχονται, μέχρι σε μερικές ώρες να το ξανακάνει.

Και ερωτώ, υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα τροφοδοτικού και αλλάζοντας πυκνωτές να το τα σώσω? Ή είναι Panel, οπότε την κάτσαμε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δημοσ.

Έχω 2 από τα παραπάνω monitors και έχουν εμφανίσει και τα δύο σε διαφορετικό βαθμό το πρόβλημα. Για την ώρα λεφτά για νέα δεν υπάρχουν(ακούς Γιωργάκη?). Το πρόβλημα αυτό αυτό κάθε αυτό, δεν είναι μόνιμο. Με τη διακοπή της παροχής ρεύματος για ένα διάστημα ωρών επανέρχονται, μέχρι σε μερικές ώρες να το ξανακάνει.

Και ερωτώ, υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα τροφοδοτικού και αλλάζοντας πυκνωτές να το τα σώσω? Ή είναι Panel, οπότε την κάτσαμε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Τυγχάνει να έχω το ίδιο μοντέλο, εμένα μου εκανε τέτοια νούμερα, το ανοιξα, αλλαξα όλους τους πυκνωτές ( ο ένας ήταν σαν παπαρδελα) και μέχρι σήμερα δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Είναι και γαμο τις οθόνες, αλλά έχουν βάλει πολύ μάπα πυκνωτές στο τροφοδοτικό.

Άλλαξε τους όλους με ποιο ποιοτικούς και είσαι μια χαρά!

• Like 1
Δημοσ.

Από μια πρώτη αυτοψία πάντως οι πυκνωτές σε τροφοδοτικό και inverter δείχνουν οκ εμφανισιακά. Δεν είχα πολύμετρο εύκαιρο για να τους ελέγξω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...