@topos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Λοιπον, Εχω τον ιδιο αριθμο κοσμοκαρτα εδω και ~5 χρονια και δεν μου εχει ξανασυμβει κατι αντιστοιχο-> Ληγει ο δωρεαν χρονος ομιλιας την Πεμπτη και βαζω καρτα τον 10ευρω. Μου ερχετε μνμα οτι εχω υπολοιπο 11,31, επιπλεων ερχετε δευτερο μνμα οτι εχω 400λεπτα ομιλιας προς ολους(υπαρχουν ακομα 370). Σημερα το πρωι -πριν ξυπνησω- μου ερχετε μνμα πως το υπολοιπο μου ειναι κατω του ενος ευρω. Προφανως δεν εκανα καποιο τηλεφωνο προς εξωτερικο/αλλη γραμμη με χρεωση. Να συνδεθηκε στο ιντερνετ το βρισκω δυσκολο, γιατι αφενος εχω κλειστα τα δεδομενα και αφετερου εαν συνδεθω με χρεωνει 1 ευρω για το daily pass(οπου παντα ερχετε και μνμα που μου γνωστοποιει οτι χρεωθηκα). Οποτε τωρα τι κανω?Δεν ειναι τοσο το 10ευρω μιας και βαριεμαι την διαδικασια να παω σε γερμανο κτλ, αλλα απο την αλλη μηπως μου το ξανακανει? Εχει συμβει σε καποιον κατι αντιστοιχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CmdShepard85 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Τετοια παραξενα συνηθως εχουν πιο βαθειες ριζες, οποτε θα σου προτεινα να καλεσεις τουλαχιστον την κοσμοτε να ρωτησεις μπας και ειναι κατι που θα ξαναγινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Αυτο σκεφτομαι και εγω.. Απλα μαλλων καλυτερα να περασω απο καποιο καταστημα για να δουν και τα μνματα που μου εχουν(και που δεν εχουν) ερθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Κάλεσε στο 13888 (χρέωση 0,19€/κληση) και ρώτησε τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Προσεξε μηπως ηρθαν τιποτα μυνηματα απο κανα 5ψηφιο ?την πατησα και εγω ετσι , τους ειχα block και δεν το πηρα χαμπαρι , οτι ηρθαν μυνηματα , πλεον υπαρχουν υπηρεσιες οπως με ενημερωσε η cosmote δεν χρειαζεται να απαντησεις για να ξεκινησει η χρεωση , εκανα φραγη σε ολα τα 5ψηφια και αλλιως μολις εβαζα καρτα την εξαφανιζε σε χρονο ρεκορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ζήταν αναλυτική κατάσταση από την cosmote για να δεις τι έγινε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καμια κληση/μννα απο παραξενο αριθμο. Θα αρχισω με το να παρω τηλεφωνο στο 13888 και βλεπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα