Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με οθόνη Xperia Z1 C6903

George Karagiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, συνφορουμίτες! Έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη ενός xperia Z1 C6903. Είχε χαλάσει η οθόνη του (το έκατσε ένας φίλος μου ) κι έτσι παρήγγειλα μια καινούργια. Ήρθε, το «έλυσα», έβαλα την καινούργια οθόνη, το «έδεσα», αλλά δεν ανοίγει η οθόνη. Το κινητό, βέβαια, ανοίγει κανονικά και αυτό το ξέρω, καθότι, όταν πατάω τα κουμπάκια της έντασης, ακούγεται το τικ. 

Λέτε να φταίει η καινούργια οθόνη; Την πήρα από aliexpress από καλό πωλητή. 

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google, παρατήρησα ότι πολλά μοντέλα της σειράς Z έχουν θέμα με dead οθόνη. 

Να αναφέρω κι αυτό. Όταν το έβαλα για φόρτιση για πρώτη φορά κατόπιν της αλλαγής οθόνης, μέχρι να γίνει πράσινο το φωτάκι ήταν πορτοκαλί. Απ' ό,τι είδα στο google, όμως, αυτό έγινε και σε άλλους και δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Τώρα, όταν το ανοίγω, υπάρχει ένα άσπρο φωτάκι που αναβοσβήνει με αργό ρυθμό (αναβοσβήνει πάνω-κάτω κάθε 6 δευτερόλεπτα).

Τι λέτε να φταίει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξαναλυστο και δοκιμασε να το ανοιξεις με την οθονη επανω. Ετσι ειναι πιο ευκολο να βρεις εαν εχεις κανει καποιο λαθος στη συναρμοληση-συνδεση. Παιξε λιγο με τον κοννεκτορα οσο ειναι επανω στην πλακετα και ανοιχτο (με προσοχη να μην βραχυκυκλωσεις τιποτα και να μην κοψεις την καλωδιοταινια!)

• Like 1

Ξαναλυστο και δοκιμασε να το ανοιξεις με την οθονη επανω. Ετσι ειναι πιο ευκολο να βρεις εαν εχεις κανει καποιο λαθος στη συναρμοληση-συνδεση. Παιξε λιγο με τον κοννεκτορα οσο ειναι επανω στην πλακετα και ανοιχτο (με προσοχη να μην βραχυκυκλωσεις τιποτα και να μην κοψεις την καλωδιοταινια!)

Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια! Τελικά, είχες δίκιο. Από δικιά μου βλακεία δεν άνοιγε η οθόνη. Τώρα, όμως, όλα είναι κομπλέ. 

Πώς λέγεται η κόλλα που έχουν αυτά τα κινητά, ώστε να το κολλήσω καλά; Είναι μια ειδική κόλλα, ώστε να κολλάει και να ξεκολλάει. Γνωρίζεις; 

Βάλε ένα ταινία διπλής όψεως αλλά ψάξε καλή 3Μ νμζω λέγεται το τύπος από τις πιο "δυνατές" και δν αφήνει κ κολλες οταν την βγάζεις

• Like 1

Βάλε ένα ταινία διπλής όψεως αλλά ψάξε καλή 3Μ νμζω λέγεται το τύπος από τις πιο "δυνατές" και δν αφήνει κ κολλες οταν την βγάζεις

Κάτι τέτοιο μήπως;

http://www.ebay.com/itm/222098532503

Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά, για την βοήθεια! 

Μάλλον, θα πάρω αυτό που προτείνει ο AlienTechGR. Μου φαίνεται καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...