apollo96 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 καλησπερα παιδια ,τον αλλο μηνα φευγω στρατο θα ηθελα να μου πειτε αν υπραχει καποιο κινητο χωρις καμερα το οποιο να υποστιριζει ιντερνετ(δεδομενα κινητου ή και με wifi) εννοωντας να εχει καποιο browser πχ για να μπαινει τουλαχιστον fb. Η τιμη δεν με απασχολει .Προτινετε οποιοδηποτε κινητο smartphone και μη
alx301 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 μην ψαρώνεις. πάρε ενα κινητάκι με κάμερα κανονικά απλά μην πάρεις κανενα ακριβο και το χάσεις η καταστραφεί 1
apollo96 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 εχω το asus zenfone 2 551 λεω να το παρω μετα το κεντρο που δεν θα μας ψαξουν οπως στην αρχη γιαυτο λεω ας βολευτω αρχικα με κατι αλλο
Zapee995 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Κρύψε το "καλό" και βάλε φανερό ένα εντελώς απλό. Σε ποιο κέντρο παρουσιάζεσαι;; 1
alx301 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 αμα την βγάλει μεχρι το πέρας της θητείας θα είσαι τυχερος. καλυτερα απλα αστο στην τσεπη του τζιν σου π.χ η του μπουφαν. Οχι στις αποσκευες σου. Εμενα πχ την τσάντα την ειχαν ψάξει και το βρήκαν (δεν το κρατησαν), αλλα σωματικο ελενχο δεν καναν ουτε τσεκαραν τις τσέπες μου. Και να το βρουν δεν θα σε στείλουν για εκτελεση, Πες ωχ το ξεχασα το πήρα απο συνήθεια, πες με είχε τρελάνει η μανα μου να παρω κινητο να δει αμα ειμαι καλα και τετοια θα πρεπει να πέσεις σε πολύ ...εχμ παλιο καραβανα ... για να στο κρατήσει. Και να στο κρατησει δεν είναι οτι δεν θα το ξαναδεις. Οταν βγεις σε άδεια η φύγεις τελοςπαντων από το στρατοπεδο πρέπει να το πάρεις πισω από τον chiefάκο διοικητη του στρατοπέδου
apollo96 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 9ο συνταγμα πεζικου Καλαματα αμα την βγάλει μεχρι το πέρας της θητείας θα είσαι τυχερος. καλυτερα απλα αστο στην τσεπη του τζιν σου π.χ η του μπουφαν. Οχι στις αποσκευες σου. Εμενα πχ την τσάντα την ειχαν ψάξει και το βρήκαν (δεν το κρατησαν), αλλα σωματικο ελενχο δεν καναν ουτε τσεκαραν τις τσέπες μου. Και να το βρουν δεν θα σε στείλουν για εκτελεση, Πες ωχ το ξεχασα το πήρα απο συνήθεια, πες με είχε τρελάνει η μανα μου να παρω κινητο να δει αμα ειμαι καλα και τετοια θα πρεπει να πέσεις σε πολύ ...εχμ παλιο καραβανα ... για να στο κρατήσει. Και να στο κρατησει δεν είναι οτι δεν θα το ξαναδεις. Οταν βγεις σε άδεια η φύγεις τελοςπαντων από το στρατοπεδο πρέπει να το πάρεις πισω από τον chiefάκο διοικητη του στρατοπέδου ελπιζω να την βγαλω χαχα οσο για να το παρω κατι φιλαρακια με ειπαν οτι σε ρωτανε τι κινητο εχεις οποτε με ειπαν να παρω ενα τον 20 ευρω χωρις καμερα και να τους το δειξω και να εχω το αλλο στην τσεπη
hackerW32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 εγω απλα ανοιξα το lg p880 που ειχα παρει για τον στρατο (μεταχειρησμενο) και του εβγαλα την καμερα για να μην εχω ανχος αν το βρουν, + οτι μπορουσα να το εχω φανερα εξω και δεν χριαζοταν να το χρησιμοποιώ κρυφα. αυτα φυσικα στο κεντρο, στην σαμο που πηγα μετα ξαναεβαλα πανω την καμερα.
Zapee995 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 ΚΕΜΧ + ΚΕΕΜ + ΚΕΣΝ ακόμα μια χαρά μας άφηναν να έχουμε. Στο κάτω κάτω δεν απαγορεύεται από κανέναν η χρήση smartphone. Η φωτογράφηση απαγορεύεται αλλά πάει αλλού η κουβέντα
apollo96 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Τεχνικο εχω επιλεγει αρα ΚΕΤΧ λογικα ,τωρα γιατι παρουσιαζομαι Καλαματα και οχι Πατρα λογικα θα παρω μεταθεση τελοςπαντων μην ανοιξουμε αυτη τη συζητηση μαλλον θα παρω ενα τον 20 και θα εχω το "καλο" στην τσεπη
Zapee995 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Στο ξαναλέω, εγώ ήμουν κεσν λίγες εσσο πριν και μια χαρά είχα το xiaomi μου. Μην αγχώνεσαι, το λιγότερο που ενδιαφέρει έναν στρατιωτικό εν έτη 2016, είναι αν έχεις smartphone ή όχι. Τέλος, όσοι μπαίνουν πλέον φαντάροι και έχουν μόνο απλό κινητό μαζί, τη πατάνε άσχημα
@topos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 To τεχνικο στην πατρα δεν εχει κλεισει εδω κ μια 4ετια?
apollo96 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 ιδεα δεν εχω ,τεχνικο με επιλεξανε και παρουσιαζομαι Καλαματα τωρα θα δειξει οταν παω χαχα
AggelosTz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Φίλος μου πήγε ΛΟΚ και είχε iphone φάτσα κάρτα παντού και δεν του είπαν τίποτα . Don't worry Μην κάνεις χαζομαρα και δεν πάρεις smartphone μαζί...pokemon Go και το περίπολο αποκτά άλλο νόημα χαχαχαχα
apollo96 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 χαχα εγω λεω να το παρω και οτι βρεξει ας κατεβασει θα εχω και ενα καβατζα χωρις καμερα μπας και το παρουν τουλαχιστον να μιλαω και λιγο ,απο'τι εχω διαβασει για το στρατοπεδο στην Καλαματα ειναι χαλαρα δεν τους πολυ νοιαζει για τα κινητα με καμερα απλως να μην το πολυ εμφανιζουμε,εχει πολλα thread για τα κινητα οι περισσοτεροι λενε δεν υπαρχει προβλημα και να παρουμε το smartphone ...παντως καμια ιδεα ρε παιδια για τι κινητο να παρω σαν καβατζα εστω να μπαινει λιγο ιντερνετ ?
stelios18120 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Πάρε κινητό μαζί οποίο σ κάνει κέφι,μονο έχε το νου σου γιατί παίζει και το κλέψιμο στον στρατό. Να το έχεις πάντα μαζί σου μην το αφήνεις πουθενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα