pc_master_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 καλησπερα, κοιταω για καποιον επεξεργαστη της amd am3 + εχω τον 6100 και λεω να παω σε πιο πανω μοντελα, θα αξιζει ομως μια τετοια αγορα ? να περιμενω μηπως βγει κατι καινουργιο για am3 + ( αν και δεν το νομιζω ) η να μεινω εκει , η καρτα γραφικων μου ειναι η 7970 με 12 gb ραμ και 700w psu
~Palpatin~ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μάρκα τροφοδοτικού και μοντέλο μητρικής.
pc_master_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 το τροφοδοτικο ειναι chiefteck ( καπως ετσι γρεφετε και η motherboard ειναι η ga-970a-d3
rafail1994 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Για ποιον λόγο θέλεις να κάνεις αναβάθμιση ; Ποια είναι η χρήση που κάνεις ;
pc_master_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 δεν εχω καποιο προβλημα με τον επεξεργαστη ως τωρα, απλα επειδη φοβαμε οτι μπορει να αλαξει το σοκετ μιας και ειναι παρα πολλα χρονια , δεν θελω να μεινω προ εκπληξεως και ψαχνω επεξεργαστη οταν ερθει η στιγμη να αλαχτει ..
benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 δεν εχω καποιο προβλημα με τον επεξεργαστη ως τωρα, απλα επειδη φοβαμε οτι μπορει να αλαξει το σοκετ μιας και ειναι παρα πολλα χρονια , δεν θελω να μεινω προ εκπληξεως και ψαχνω επεξεργαστη οταν ερθει η στιγμη να αλαχτει .. Το εντελως αντιθετο ισχυει. Επειδη θα αλλαξει ισως σε ενα χρονο απο τωρα.δεν αξιζει να δωσεις χρηματα εφοσον η amd θα βγαλει καινουργια τεχνολογια στην αγορα.
rafail1994 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Το socket θα αλλάξει περιμένουμε το am4 με τους καινούριους επεξεργαστές . Από την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τίποτα , εαν στο μέλλον θέλεις να αναβαθμιστείς μπορείς να πας σε κάποιον 8 πύρηνο απο το amd3+ ή να αλλάξεις πλατφόρμα (σε am4). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα