Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Απο εμένα αυτή http://www.mindfactory.de/product_info.php/8192MB-Sapphire-Radeon-RX-480-Nitro--OC-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Lite-Retail-_1114627.html Μπίτε σεν
StelikosV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω πολυ φιλε μου!Την προσθεσα και αυτη να τελιωνουμε!Αντε να βρουμε λιγο ποιο ακριβουτσικη οθονη!Μεχρι 450 euro μας παιρνει!Αλλα maximum μεχρι εκει!Μην με κλεισετε και φυλακη! Παιδια οσο ποιο πολυ FPS τοσο το καλυτερο ε?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Nαι. Την οθόνη που σου είπα οτι θα συνδίαζα με την rx480 την έχει το media markt http://www.mediamarkt.de/de/product/_lg-24mp68vq-p-2130591.html?uympq=vpqr&rbtc=gei%7Cpf%7C2130591%7C%7Cp%7Cstandard%20feed%7C Άν σε βολεύει δες την απο κοντά. Διαφορετικά ξαναρώτα στο νήμα με τις οθόνες για πρόταση αυστηρά στα λεφτά που διαθέτεις, με η χωρίς Fresync, ίσως μαγαζί που σε βολεύει ή ότι άλλο νομίζεις.
StelikosV Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Φιλε radiohead καλησπερα!Με βολευει αδερφε μου με FreeSync γιατι θα διαθεσω μεχρι 450 euro και βλεπω οτι υπαρχουν αρκετες και με πολυ καλα reaction time στα 4 και 3 ms!Θα παω να δω αν την εχει φιλε μου!Σε ευχαριστω! Υ.Γ:Ο Σπυρος χαθηκε και δεν μπορουμε να εχουμε και τα δικα του φωτα! Aυτο το monitor radiohead που εχει Freesync αλλα ειναι στα 180 euro θεωρειται καλο με αυτη την καρτα γραφικων? Δεστε review:Got this for £220 with free delivery. Good performance for that price. At stock clocks it is quiet and games do well at high to max settings at 1440 or 1080. Am using the compatibility setting to protect my mobo and works great at stock clocks. By all accounts it won't oc well with reference cooler. Also don't know if the extra £30 for an AIB at £250 is worth it. Settings need to be low at 4K but what do you expect for £220. Am using my 4K monitor at 1440 resolution with this card and detail and fps on WoWs is awesome! Και αναφερει συγκεκριμενα και για το WoW! Και κατι ακομα ρε παλικαρια μου!Πως μπορω να δω την Maximum Resolution σε αυτην την καρτα γραφικων?Ας πουμε η GTX1070 γραφει!
SpirosZ68 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Φιλε radiohead καλησπερα!Με βολευει αδερφε μου με FreeSync γιατι θα διαθεσω μεχρι 450 euro και βλεπω οτι υπαρχουν αρκετες και με πολυ καλα reaction time στα 4 και 3 ms!Θα παω να δω αν την εχει φιλε μου!Σε ευχαριστω! Υ.Γ:Ο Σπυρος χαθηκε και δεν μπορουμε να εχουμε και τα δικα του φωτα! Aυτο το monitor radiohead που εχει Freesync αλλα ειναι στα 180 euro θεωρειται καλο με αυτη την καρτα γραφικων? Δεστε review:Got this for £220 with free delivery. Good performance for that price. At stock clocks it is quiet and games do well at high to max settings at 1440 or 1080. Am using the compatibility setting to protect my mobo and works great at stock clocks. By all accounts it won't oc well with reference cooler. Also don't know if the extra £30 for an AIB at £250 is worth it. Settings need to be low at 4K but what do you expect for £220. Am using my 4K monitor at 1440 resolution with this card and detail and fps on WoWs is awesome! Και αναφερει συγκεκριμενα και για το WoW! Και κατι ακομα ρε παλικαρια μου!Πως μπορω να δω την Maximum Resolution σε αυτην την καρτα γραφικων?Ας πουμε η GTX1070 γραφει! Tι το θες το maximum resolution αμα παρεις οθονη 1080p? Επειδη υποψιαζομαι οτι δεν εχεις καταλαβει τι παιζει θα προσπαθησω να στο κανω λιανα. Οι καρτες γραφικων αναλογα με το ποσο δυνατες ειναι αυξανουν τα fps στα παιχνιδια. Γενικα ενα παιχνιδι για να μπορεις να το παιξεις πρεπει να μπορει να πιανει τουλαχιστον 30fps και ιδανικα να πιανει 60fps, οσα δλδ και η συχνοτητα ανανεωσης της οθονης (Hz). Mε τις καλες καρτες γραφικων τα περισσοτερα παιχνιδια σε αναλυση 1080p πιανουν πολυ περισσοτερα απο 30fps, πολυ συχνα αρκετα πανω απο τα διπλα και σε καποια παιχνιδια τα 4πλα η και παραπανω. Ωστοσο οι οθονες επειδη δουλευουν στα 60Hz δεν μπορουν να αποδωσουν σωστα τα παραπανω fps και κατα καποιο τροπο τα παραπανω fps πανε χαμενα η δεν γινονται αντιληπτα (χονδρικα τα λεω). H λυση σε αυτο το προβλημα ειναι τα μονιτορ με τα περισσοτερα Hz (75Hz & 144Hz) και με τις τεχνολογιες Freesync & G-Sync. Χαρη στα περισσοτερα Ηz και στα freesync/G-Sync οταν εχεις μια πολυ καλη καρτα γραφικων και πιανεις 100-200fps μπορεις πλεον να δεις την διαφορα. Ολα αυτα ομως συμβαινουν οσο η οθονη μας ειναι 1080p. Αν βαλουμε μια οθονη με υψηλοτερη αναλυση, πχ 1440p η 4Κ τοτε η καρτα γραφικων ζοριζεται περισσοτερο και ναι μεν αποδιδει υψηλοτερη αναλυση αλλα πλεον δεν εχει τα ιδια fps. Εσυ τωρα που θες να φτιαξεις ενα καινουριο PC το πρωτο πραγμα που πρεπει να αποφασισεις ειναι αν θα παραμεινεις σε οθονη 1080p η αν θα πας σε οθονη υψηλοτερης αναλυσης. Αν παραμεινεις στα 1080p η RX480 και η GTX1060 ειναι οι ακριβοτερες καρτες που αξιζει να βαλεις αφου σε ολα τα παιχνιδια αυτες οι καρτες καταφερνουν να παιζουν σε πολυ υψηλα fps και γι αυτο το λογο αν πας σε 1080 ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να εκμεταλευτεις και το Freesync/G-Sync. Οι καλες οθονες 1080p και freesync βρισκονται στην κατηγορια τιμης των 150-250ευρω, παραπανω δεν χρειαζεται να διαθεσεις. Οι αντιστοιχες με G-Sync ειναι καπως ακριβοτερες αλλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσει κανεις παραπανω λεφτα για 1080p monitor και γι αυτο το λογο ειναι προτιμοτερο για 1080p να πας σε AMD/freesync. Στην κατηγορια 450+ ευρω υπαρχουν μονιτορ με υψηλοτερη αναλυση. Ειτε widescreen με αναλυση 2560Χ1080 ειτε κανονικες 16/9 με αναλυση 2560Χ1440. Οι οθονες ομως με υψηλοτερη αναλυση οπως ειπαμε και προηγουμενως ζοριζουν περισσοτερο τις καρτες γραφικων οποτε με το υψηλοτερης αναλυσης μονιτορ κερδιζεις σε ευκρινεια αλλα χανεις σε fps. Αυτοματως εκει που πριν ειχαμε μια οθονη που λογω των πολλων fps που πηγαιναν χαμενα θελαμε οπωσδηποτε μια οθονη με freesync/g-sync τωρα με την υψηλοτερη αναλυση και τα χαμηλοτερα fps δεν μας νοιαζει αν εχει Freesync/G-Sync γιατι πλεον η καρτα μας δεν μπορει να πιασει τα 100+ fps που επιανε στα 1080p. Tωρα με αυτην την οθονη η RX 480 η η GTX 1060 αρχιζει και μας φαινεται λιγη αφου σε καποια παιχνιδια τα fps σε καποια σημεια θα πεφτουν στα 30 (ισως και πιο κατω δεν θυμαμαι). ΤΩΡΑ χρειαζομαστε την καλυτερη καρτα γραφικων (GTX1070) αλλα ακομα και με αυτην δεν καταφερνουμε να πιασουμε σε ολα τα παιχνιδια στα 1440p τοσα πολλα fps που να πρεπει ντε και καλα να εχουμε μονιτορ με g-sync. ΑΝ βαζαμε την GTX1080 τοτε τα παραπανω fps θα μας υπαγορευαν την επιλογη οθονης με G-sync ωστε να μπορουμε να εκμεταλευτουμε τα παραπανω fps που μας δινει η καρτα. Τωρα που ξερεις τα βασικα αποφασισε αν θες μονιτορ 1080p η 1440p και παρε την καρτα γραφικων που της ταιριαζει. 1080p = RX 480 +Freesync monitor η GTX1060 + G-Sync monitor 1440p = GTX1070 με οποιο 1440p monitor ταιριαζει στην τσεπη σου και ειναι καλο για gaming. H 1440p = GTX1080 + G-Sync monitor 5
nik187 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Πολύ καλή ανάλυση για να μάθουμε και εμείς τι παίζει. Ευχαριστούμε
StelikosV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 ΦΙλε σπυρο εισαι Θεος!Και οπος λεει και ο nik187 καλα που υπαρχετε και εσεις για να μαθενουμε και εμεις!Σε ευχαριστω για ακομα μια φορα!Και εσενα αλλα και τον radiohead γιατι απο την αρχη με βοηθησατε να φτιαξω ενα καλο PC!
kapsts Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ή απάντηση του Σπύρου πρέπει να καρφιτσωθει για να μην την ψάχνουμε . Εύγε Σπύρο.
alexakos90 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Το ερωτημα που θέλει να κανει μαλλον ο στελικος και δεν το κανει πιο λιανα ειναι αν αξιζει το 1080p αυτη τη στιγμη αλλα μπορει να ξεπεραστεί σε 1-2 χρονια ή να παει σε 1440p για να εχει ησυχο το κρφαλι του μετεπειτα και να απολαμβανει το "μελλον".
StelikosV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Για πες μου εσυ ρε alex τη γνωμη σου!Ακομη μια γνωμη δεν ειναι κακο!
StelikosV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παλικαρια μου!Τι κανετε?Παιδια μια ερωτηση που εχω απορια!Οταν μια μητρικη καρτα που δεχεται OC γραφει DDR4 2133GHz,2400OCGHz και τα λοιπα το maximum που θα πιασει χωρις OC ειναι 2133GHz μνημη RAM?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Οι μητρικές αυτές είναι οι z170 και άν δεν ενεργοποιήσεις απο το bios το extreme memory profile θα τρέχουν στα 2133 κι ας είναι 2800-3200 κοκ.
StelikosV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παλικαρι μου εσυ!Παντα εδω για να βοηθησεις!Σε ευχαριστω φιλε μου!Και αυτο ενεργοποιητε μονο με το OC?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Σου ξαναλέω ενεργοποιείται σε z170 μητρικές επιλέγοντας στο xmp profile1 - profile2 κοκ Δεν σου πρότεινα τέτοια μητρική εσύ έβαλες μια σύνθεση στην οποία και απάντησα στο #51
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα