SpirosZ68 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ο Σπύρος σου έβαλε μια οθόνη μαζί με την rx 480 που σου έβαλα θα ήθελαν πολλοί να έχουν πίστεψε με. Προσοχή δεν συνδιάζεται με 1060 η 1070.End of subject. Ε, μην τα παραλεμε, μια χαρα συνδυαζεται και με 1060-1070 αλλα χανει το freesync (δεν ειναι και λιγο να χανεις μια τεχνολογια που βελτιωνει αρκετα το gameplay αλλα ετσι κι αλλιως επειδη το freesync ειναι software based, δεν το εχεις ακριβοπληρωσει και δεν τρεχει τιποτα αν δεν μπορεις να το εκμεταλευτεις. Το αντιθετο ειναι που δεν αξιζει τον κοπο μια που το G sync εχει και ακριβοπληρωμενο hardware και τοτε ειναι οντως κριμα να εχεις G-Sync monitor με AMD καρτα). Κατα τα αλλα παραμενει ενα απο τα καλυτερα gaming monitors στα 1440p και 144Hz. To κακο ειναι οτι το αντιστοιχο του freesync για nvidia, το G-sync το βρισκεις σε λιγοτερα και ακριβοτερα μονιτορ. Πχ αντιστοιχο μονιτορ για nvidia G-Sync ειναι Site: αυτο
StelikosV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δηλαδη συγνωμη Σπυρο!Για να καταλαβω!Το monitor που μου εβαλες πριν δεν ηταν για την GTX 1070?Αυτο ειναι για την GTX1070? Και πως ρε παιδια μπορω να κρινω ποιο monitor ειναι καταληλο για μια καρτα γραφικων?Βοηθηστε με λιγο σας παρακαλω!
SpirosZ68 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δεν ειναι οτι δεν κανει, απλα δεν εκμεταλευεται το freesync το οποιο ειναι ενας software based τροπος να κανουν την εικονα να εχει πιο ομαλη κινηση.Το Freesync συνεργαζεται με καρτες της AMD.H Nvidia εχει το δικο της αντιστοιχο συστημα το G-Sync το οποιο εχει καλυτερα αποτελεσματα αλλα επειδη δεν βασιζεται μονο σε software αλλα και σε hardware, το πληρωνεις κανενα 150αρι παραπανω.Αν θες να εκμεταλευτεις αυτου του τυπου την τεχνολογια τοτε η σωστη επιλογη ειναι το Acer Predator.Αυτο δεν σημαινει οτι το μονιτορ της Asus που σου προτεινα για την RX 480 θα παψει να ειναι ενα παρα πολυ καλο gaming monitor στις 27" με αναλυση 1440p και IPS panel και σχετικα λογικη τιμη.
StelikosV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Αρα Σπυρο αν παρω το monitor της Asus που μου προτεινες δεν ειναι καλο με την GTX1070?
SpirosZ68 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Αρα Σπυρο αν παρω το monitor της Asus που μου προτεινες δεν ειναι καλο με την GTX1070? Μια χαρα ειναι, αν θες να εκμεταλευτεις και τις τελευταιες τεχνολογιες θα πρεπει να πας στο ακριβοτερο Acer, διαφορετικα μια χαρα θα ειναι και το αλλο εστω και χωρις το freesync
StelikosV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 https://www.amazon.com/Acer-Predator-XB271HK-bmiprz-Widescreen/dp/B018MYTF4W Αρα αυτη σπυρο θεωρεις πως ειναι η καλυτερη για την GTX 1070!
SpirosZ68 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 https://www.amazon.com/Acer-Predator-XB271HK-bmiprz-Widescreen/dp/B018MYTF4W Αρα αυτη σπυρο θεωρεις πως ειναι η καλυτερη για την GTX 1070! Aυτο ειναι 4K που σημαινει ακομα πιο μικρα και δυσαναγνωστα γραμματα (το 4Κ θελει τουλαχιστον 32" οθονη) και ακομα μεγαλυτερες απαιτησεις απο την καρτα γραφικων. Αυτη που σου προτεινα εγω ειναι καλυτερη επιλογη.
StelikosV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ποια ακριβως φιλε μου?Της Acer που εχει 800 euro?
SpirosZ68 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ποια ακριβως φιλε μου?Της Acer που εχει 800 euro? Nαι (σχεδον ιδιος κωδικος ειναι, η μια εχει καταληξη HU και αλλη HΚ, εσυ θες την HU) http://www.mindfactory.de/product_info.php/27Zoll--68-58cm--Acer-Predator-XB271HU-schwarz-rot-2560x1440-1xDisplayPo_1042751.html
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Επειδή ακριβώς δεν θα εκμεταλλευτεί το Freesync τον παροτρυνω να πάρει την rx480 με την συγκεκριμένη γιαυτό και το ύφος. Έχει φάει τρελό κολημμα με την 1070 ο φίλος. Με 2 χιλιάρικα πάντως του βγαίνουν όλοι οι συνδιασμοι αλλά όπως και να έχει θα επιμείνω στο οικονομικότερο πακέτο και τα έξτρα χρήματα σε πληκτρολογιο ποντίκι ηχεία πχ η στην τσέπη του. Στελικο μην ευχαριστας καθόλου και αν θυμάμαι καλά στην ερώτηση σου στο άλλο thread είχε και πιο φθηνές με gsync και με καθόλου. Δες τα και ότι αντέχει το πορτοφόλι σου παρ'το. Καλές επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Οι πιο φθηνες G-Sync εχουν ΤΝ panel και δεν τις λες και φτηνες, απλα φτηνοτερες. Σε τοσα λεφτα ειναι κριμα να παρει κανεις οθονη με ΤΝ panel.Aναμφισβητητα οι AMD σε συνδυασμο με το freesync εχουν πολυ καλο value for money αλλα απο την αλλη παλι η GTX1070 ειναι αισθητα δυνατοτερη καρτα και στα 1440 σιγουρα θα υπερτερει.Σε αυτο το θεμα καλο θα ηταν να παρει και τη γνωμη καποιου που εχει δοκιμασει παρομοιους συνδυασμους και ξερεις να πει απο πρωτο χερι αν ειναι προτιμοτερο να παει σε πιο αδυναμη καρτα γραφικων και να εκμεταλευτει το freesync η να παει στην πιο δυνατη και ας χασει το freesync. Προσωπικα δεν εχω εμπειρια στο θεμα και δεν το εχω ψαξει και επαρκως στο ιντερνετ για να εχω αποψη εστω και μεσω καποιου reviewer.Υποψιαζομαι ομως οτι σε 1440p η RX 480 δεν θα μπορει να πιασει τοσα fps που το freesync να κανει καποια πρακτικη διαφορα.Αν μιλαγαμε για 1080p τοτε σιγουρα το freesync θα εκανε τη διαφορα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Απλά φθηνότερες απο τα 800 σίγουρα όμως δεν τις λές φθηνές. Tn panel δεν του προτάθηκε τον ξέρεις τον xmorsx βγάζει σπυριά. Τέλος πάντων να ξαναπώ οτι με τέτοιο budget κόβει και ράβει, ας επιλέξει ότι θέλει.
StelikosV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Παιδια καλησπερα!Δεν μπορω να πω ακομα πως ειμαι 100% σιγουρος για το τι θα παρω!Θελω τρελες επιδοσεις σε ποιοτητα gaming αλλα φοβαμαι μηπως με την GTX 1070 χασω αυτο που λετε με το G-Sync της nvidia!Απο την αλλη ομως για μενα εδω ειναι λιγο ταλαιπωρια να περνω μετα απο λιγο καιρο παλι καρτα γραφικων για να της κανω 2 και τροφοδοτικο!Εδω δεν εχω κανεναν που να μπορει να με βοηθησει!Γι αυτο θεωρω πως ειναι καλυτερο να παρω την GTX και μια καλη οθονη!Γι αυτο εχω κολησει ετσι!Απο την αλλη ομως αν δω οτι μια οθονη μπορει να μου κοστισει και 1000 euro θα παρω την RX480!Θελετε μια να μου στειλετε την RX480 να την δω?Ποια συγκεκριμενη λετε! Και αν μπορειτε σας παρακαλω να με βοηθησετε με το πως να επιλεγω οθονη βαση την καρτα γραφικων θα μου ηταν πολυ καλο!Γιατι ουτε εσας θα κουραζω και εγω θα ξερω πανω κατω τι να ψαξω!Ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Φίλε Στελίκο για να μην τυραννιέσαι, πάρε την rx 480 που σου είχα παραθέσει μαζί με https://geizhals.eu/lg-electronics-24mp68vq-p-a1428756.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu η οποία έχει freesync. Σου εγγυόμαι οτι δεν θα αλλάξεις κάρτα γραφικών στην επόμενη πενταετία, ούτε θα χρειαστεί δεύτερη, ούτε θα αλλάξεις τροφοδοτικό. Θα παίζεις άνετα όλους τους τίτλους και θα έχεις εξοικονομήσει και αρκετά λεφτά. Άν θέλεις ντε και καλά την gtx 1070 για να αξιοποιηθεί κλπ κλπ θα βάλεις το χέρι βαθιά και για την οθόνη. Άν δεν το κάνεις και μείνεις με την οθόνη που είχες στο μυαλό σου δλδ στα 1080p, πάρε την 1060 όχι την 1070 το ίδιο και το αυτό θα είναι. Δεν νομίζω οτι χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση θα επιλέξεις σύμφωνα με το πορτοφόλι σου είναι απλό.
StelikosV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Vielen Dank!Θα σας το πω και στα γερμανικα για να αλλαξουμε λιγο μοτιβο!(Ευχαριστω πολυ δηλαδη) Ειναι λιγο βαρυ οντως!Τα 800 euro μονο για οθονη και συν της αλλης οτι θελω τωρα το pc και οχι σε 2 μηνες ακομα!Οποτε καταληγω στην rx480 και τελιωνει εδω το πραγμα!Δεν χρειαζεται να δαπανησω παραπανω λεφτα αφου οπως λετε και με αυτα τα δεδομενα η δουλεια μου θα γινεται τελεια!Απλα το μονο που θελω παιδια ειναι να μου στειλετε τη καρτα γραφικων!Τιποτα αλλο!Γιατι εχει πολλες rx480!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα