smask Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βλεπω να υπαρχει καπου διαθεσιμο στο σκρουτζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliaspro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2016 από eliaspro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Υπαρχει με το φιφα 17 σε προπαραγγελια. και με ενα αλλο παιχνιδι στα 400 νμζω.. Εγω δν ενδιαφεροναι για κανενα απο τα δυο και περιμενω την απλη εκδοση ή bundle με κανα horizon 3.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 bundle με Horizon 3 χλωμό σε κόβω. Ουτε με Horizon 2 είχανε κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madB Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Για να βλέπεις κανα βιντεο καλο είναι αλλα μεχρι εκει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvidiaman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Την έχω πάρει και έγινε η 2η αγαπημένη μου κονσόλα μετά το PS3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandro7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 απο εμφανιση θυμιζει πιο παλιες κονσολες!τυπου αταρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denisdiaf Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Θα το παραγγειλω και εγω.! το εκανα προπαραγγελια και το πηρα day one δεν εχω αρνητικο μονο τις μπαταριες στο controller δεν εχω να πω κατι για μια κονσολα που παιζει 20αωρα και δεν θερμενεται καν λογω του τρομερου fan που βγαζει φλογα κυριολεκτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foxgre Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν κατάλαβα το εξής εάν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει. Μετά την αναμενόμενη αναβάθμιση, τονίζει ότι θα υποστηρίζει τον VLC. Αυτό σημαίνει ότι θα παίζει αρχεία ταινίες από USB και μάλιστα σε 4K & HDR ανάλυση??? Εάν ναι, σε αυτή τη τιμή τους κλέβουμε σε σχέση με άλλα media players που θα υποστηρίζουν το ίδιο και έχουν ήδη ανακοινώσει κάτι 700άρια και άνω σε τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Όντως.. Ζούμε στο 4Κ! Νοικιάζουμε blu ray δίσκους απ το βίντεο κλαμπ, τα ηχεία φυσικά και είναι atmos, εννοείται πως οι τηλεοράσεις του σπιτιού είναι μισό παράθυρο ίντσες και λυγερες, σαφώς και σταματήσαμε να μας ενδιαφέρουν τα 3d γυαλια.. Τα βαρεθήκαμε μωρέ! Τέλος εννοείται πως έχουμε 6; 7; απ αυτή τη κάρτα γραφικών την 480; Που ντάξει.. Καλουλα είναι μωρεεε. Άκου 1920x1080 Παιχνίδια! Συνειδητοποιεις οτι η microsoft και ολες οι εταιριες δεν λαμβανουν καν υποψιν μην μηδαμινη αγορα που υπαρχει στη Ελλαδα και προφανως δεν βγαζουν τα μηχανηματα τους βασει της αγοραστικης δυναμης του ελληνα ετσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuisku Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 καλησπερα παιδια, εχω μια ερωτηση να κανω! Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα η topic αλλα μετα μπορω να το αφαιρεσω αν θελετε. Αποφασισα λοιπον να παρω κονσολα μιας και παντα ειχα pc. Ειμαι διχασμενος πολυ! θα ηθελα να αγορασω το xbox one s, αλλα τελικα αξιζει τα λεφτα? μηπως το X ειναι πολυ καλυτερο και καποια στιγμη το S θα ξεχαστει? θα ηθελα μια κονσολα να μπορει να ειναι ανταγωνιστικη στα επομενα 4 χρονια ( εννοω να βγαινουν παιχνιδια τουλαχιστον) . Σαν νεος σε αυτα θα ηθελα την συμβουλη σας! μηπως ειναι λιγο θολα τα παιχνιδια στο S ενω στο X οχι? ειχα δει καποια gameplay. Η αληθεια ειναι οτι δεν θα ηθελα με τιποτα να δωσω τοσα χρηματα οσο απαιτει! οποτε μου φενεται πως η τιμη του S ειναι δικαια! Αξιζει το S? κυριως παιζω RPG GAMES. (Mιλαμε μονο για ΧΒΟΧ κονσολες). Σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Στις 14/6/2018 στις 11:23 ΠΜ, Tuisku είπε καλησπερα παιδια, εχω μια ερωτηση να κανω! Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα η topic αλλα μετα μπορω να το αφαιρεσω αν θελετε. Αποφασισα λοιπον να παρω κονσολα μιας και παντα ειχα pc. Ειμαι διχασμενος πολυ! θα ηθελα να αγορασω το xbox one s, αλλα τελικα αξιζει τα λεφτα? μηπως το X ειναι πολυ καλυτερο και καποια στιγμη το S θα ξεχαστει? θα ηθελα μια κονσολα να μπορει να ειναι ανταγωνιστικη στα επομενα 4 χρονια ( εννοω να βγαινουν παιχνιδια τουλαχιστον) . Σαν νεος σε αυτα θα ηθελα την συμβουλη σας! μηπως ειναι λιγο θολα τα παιχνιδια στο S ενω στο X οχι? ειχα δει καποια gameplay. Η αληθεια ειναι οτι δεν θα ηθελα με τιποτα να δωσω τοσα χρηματα οσο απαιτει! οποτε μου φενεται πως η τιμη του S ειναι δικαια! Αξιζει το S? κυριως παιζω RPG GAMES. (Mιλαμε μονο για ΧΒΟΧ κονσολες). Σας ευχαριστω πολυ Το Xbox one S δεν θα ξεχαστεί γιατί είναι στην οικογένεια του Xbox One, όπως και το πρώτο μοντέλο όπως και το X, ακριβώς το ίδιο Support έχουν και θα έχουν μεταξύ τους μέχρι να τελειώσει η γενιά. Απλά το X προσφέρει περισσότερη δύναμη, υψηλότερο Frame rate ή/και υψηλότερη ανάλυση. Αν διαθέτεις 4k οθόνη τότε αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω και να πας στο One X, αν όχι και το S μια χαρά κονσόλα είναι και ναι αξίζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosFis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει η αγορά του xbox one s (μεταχειρισμένο) γύρω στα 200€ ευρώ με έξτρα μοχλό και δύο παιχνίδια το ένα είναι το fifa 18 το άλλο δεν θυμάμαι Διαθέτω 4k τηλεόραση πάντως . Θα ήταν πολύτιμη η συμβουλή σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OnePlus6T Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/11/2018 στις 1:39 ΠΜ, ChristosFis είπε Γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει η αγορά του xbox one s (μεταχειρισμένο) γύρω στα 200€ ευρώ με έξτρα μοχλό και δύο παιχνίδια το ένα είναι το fifa 18 το άλλο δεν θυμάμαι Διαθέτω 4k τηλεόραση πάντως . Θα ήταν πολύτιμη η συμβουλή σας Όχι . Να το πάρεις καινούργιο με το ΦΙΦΑ 2019 ή το προ , ότι προτιμάτε Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από OnePlus6T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/11/2018 στις 1:39 ΠΜ, ChristosFis είπε Γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει η αγορά του xbox one s (μεταχειρισμένο) γύρω στα 200€ ευρώ με έξτρα μοχλό και δύο παιχνίδια το ένα είναι το fifa 18 το άλλο δεν θυμάμαι Διαθέτω 4k τηλεόραση πάντως . Θα ήταν πολύτιμη η συμβουλή σας Στα 200€ μου το έδινε το gamescom.gr μέσω email την προηγούμενη εβδομάδα. Οπότε μεταχειρισμένο, σε αυτά τα χρήματα, όχι δεν συμφέρει. Αν δεν βιάζεσαι έρχεται Black Friday και λογικά θα βγουν πολλές προσφορές σε Amazon, Microsoft Store και Ελληνικά μαγαζιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα