Προς το περιεχόμενο

Xbox One S Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αραγε η Microsoft σκοπευει να κυκλοφορησει αυτονομο το χειριστηριο του XBOX ONE S και αν ναι ποτε;

Το έχει ήδη κυκλοφορήσει 

http://www.skroutz.gr/s/9428960/Microsoft-Xbox-One-Wireless-Controller-White.html

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναί, αλλά φαίνεται πως τώρα με την ενσωμάτωση του τροφοδοτικού στο κύριο σώμα της κονσόλας και την επακόλουθη αύξηση της συνολικής θερμοκρασίας, η Microsoft βρήκε κάποιον μαγικό τρόπο και καταφέρνει να την ψύχει "πιο αθόρυβα". Τόσο "πιο αθόρυβα" που ξεπέρασε και το προηγούμενο μοντέλο.

Αναρωτιέμαι, υπάρχει αρνητική κλίμακα στη μέτρηση θορύβου σε decibel και αν ναί, μήπως την ανακάλυψε η Microsoft;

https://en.wikipedia.org/wiki/Decibel yep

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ωραιο ασπρο κουτι. Το αδειαζεις απο μεσα και το βαζεις στην ντουλαπα. Χαλαρα παιρνει 10-20 ζευγαρια χειμωνιατικες καλτσες. 

Περα απο την πλακα τωρα, πρεπει να κουραστηκαν πολυ στην Microsoft. Ουσιαστικα πηραν το προηγουμενο κουτι που πουλουσαν και το εκαναν μικροτερο ( νομιζω ειναι στο ιδιο μεγεθος με το ps4)...

Εγώ που την αγόρασα day one θεωρώ ότι η Microsoft έκανε εξαιρετική δουλειά με την κονσόλα. Είναι πολύ καλή η κατασκευή της, και με περισσότερες δυνατότητες από την προηγούμενη. Ξέρω τι κάνει και τι δεν μπορεί, οπότε δεν γκρινιάζω και απορώ με ορισμένους... 

Οι κονσόλες πάντα ήσαν τιμιότερες για τα χρήματα τους από κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, και αυτό θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Και ποτέ δεν πρέπει να συγκρίνονται με τα PC σε καμία περίπτωση.

Όσο τις έχεις με τον χρόνο τις συνηθίζεις και μετά δεν ψάχνεσαι με αναλύσεις και γραφικά, απλα βάζεις το παιχνιδάκι σου και παίζεις. Από αυτήν την οπτική εγώ ηρέμησα...

• Like 6

Το μοναδικό μειονέκτημα του καινούριου χειριστηρίου είναι ότι ενεργοποιώντας το Bluetooth δεν μπορείς ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσεις και headset στην audio jack θύρα. Και το λέω γιατί σε επίσημο βίντεο της MS το λέει η ίδια η MS! 

Είμαι κάτοχος της κονσόλας εδώ και μια εβδομάδα, είναι πάρα πολύ καλή και αναβαθμισμένη από την προηγούμενη,4k upscale σε όλα τα παιχνίδια και υποστήριξη HDR gaming ο επεξεργαστής της χρονισμένος πιο ψηλά , την συνδύασα με την οικονομικότερη 4k samsung ku6000 που υποστηρίζει HDR και πραγματικά έχω δει διαφορά...προσωπική άποψη αξίζει 100%.

• Like 1

Είμαι κάτοχος της κονσόλας εδώ και μια εβδομάδα, είναι πάρα πολύ καλή και αναβαθμισμένη από την προηγούμενη,4k upscale σε όλα τα παιχνίδια και υποστήριξη HDR gaming ο επεξεργαστής της χρονισμένος πιο ψηλά , την συνδύασα με την οικονομικότερη 4k samsung ku6000 που υποστηρίζει HDR και πραγματικά έχω δει διαφορά...προσωπική άποψη αξίζει 100%.

Θα το παραγγειλω και εγω.!

• Like 2

Πραγματικά έχω δει διαφορά στα παλιά παιχνίδια λόγο upscale 4k φαντάζομαι τα forza horizon 3 και gears of war 4 που υποστηρίζουν HDR θα είναι ακόμα καλύτερα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...