Προς το περιεχόμενο

Απο Bridge σε DSLR


karafoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,έχει περίπου ένα χρόνο που πήρα την Kodak AZ521 και αφού έφτασα σε επίπεδο να φωτογραφίζω μόνο στο manual,σκέφτομαι να την πουλήσω και να πάρω μια DSLR.Το budget μου όμως δεν ξεπερνάει τα 200 ευρώ.
Αν αγοράσω μια μεταχειρισμένη DSLR σε αυτήν την τιμή,θα πάρω καλύτερες φωτογραφίες ή δεν αξίζει λόγω της παλαιότητας της μηχανής σε σχέση με την καινούργια Kodak που έχω τώρα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με οποιαδηποτε δσλρ θα εχεις καλυτερες φωτο.μονο σε ζουμ καταμεσημερο,η κοντακ θα ξεπερναει σχεδον ολες τις δσλρ και φακο τυπου σαμγιανκ 500-800.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μία dslr θα χρειαστεί και φακό οπότε το μπάτζετ θα πρέπει να υπερβεί κατα πολύ αυτό που μπορείς να διαθέσεις . Ακόμα και να βρεις κάποια που δίνεται μαζί με τον φακό κιτ δεν θα δεις διαφορά . Καλυτερες φωτο είναι σχετικό αν θα σου δώσει ένα καλύτερο σώμα . Τεχνική, γνώση του εξοπλισμού σου ,καλύτεροι φακοί ,γνώση του φωτισμού,γ νωση χρήσης φλας , γνώση σύνθεσης και καδρου ,γνώσεις φωτοσοπ και γενικότερα εντιτ ,μελέτη των χρωμάτων θα σου δώσουν καλύτερες φωτογραφίες . Εμένα για καθημερινή χρήση και ποστ στο fb,instagram και vsco το κινητό μου αποτελεί την καλύτερη κάμερα .Για επαγγελματική( που θα πληρωθώ δηλαδή χρησιμοποιώ την d750 με σίγμα αρτ 35 και νικον 85) . Θέλω να πω με βάση τις ανάγκες σου και το που θα δείξεις τις φωτό υπολογιζεις και τι μηχανή χρειαζεσαι. Αν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αυτής που έχει καλύτερα αποταμιευεσαι για κάποιους μήνες και θα βρεις κάποια μτχ σε καλή κατάσταση μαζί με φακό γύρω στα 400€ της κατηγορίας (παράδειγμα) 7100 η οποία και θα σε βάλει στο τριπακι να εξασκηθεις ακόμα παραπάνω.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί όχι μια sony rx100 η μετάβαση από αισθητήρα 1/2.3" σε 1" είναι τεράστια ποιοτική αναβάθμιση.

http://img-2.gizmag.com/camera-sensor-size-12.jpg?auto=format%2Ccompress&fit=max&h=670&q=60&w=1000&s=f7d46321c144eb251559fe457c01d288

Βέβαια στο οικονομικό πάλι θα χρειαστεί να περιμένεις αλλά δεν σε βάζει σε μπλέξιμο με επιπλέον φακούς αυτή η κατηγορία.

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...