Προς το περιεχόμενο

Ετήσια Xbox Live 12 Month Gold Membership $36,99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ οταν την αγορασα περσι τον Νοεμβρίο ημουν επιφυλακτικός. Μπορω να σας πω οτι αξιζει τα λεφτα της με το παραπάνω . Το εν λογω σαιτ δεν το ξέρω

Δημοσ.

Την αγόρασα πριν 5 μέρες. Επιλέξτε € στο πάνω μέρος (δεν το έκανα και χρεώθηκα κάτι λεπτά παραπάνω εφόσον η μετατροπή έγινε από την τράπεζα). Για πληρωμή με paypal υπάρχει επιβάρυνση 4%. Σε 2-3 λεπτά μετά την πληρωμή στέλνουν με email τον κωδικό, ο οποίος δούλεψε κανονικά.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις πήρα την συνδρομή και όλα καλώς! Όλα έγιναν γρήγορα χωρίς καθυστερήσεις και περνούν τηλέφωνο (bot) για επιβεβαίωση..την πέρασα στο Xbox κ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα

Δημοσ.

Αν λήγει το Νοέμβριο η τρέχουσα, αν ανανέωσω τώρα θα χάσω κάτι;

Δοκίμασα και δεν περνάει μέσω paypal

Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ. Έκαναν κανά μισάωρο να στείλουν τον κωδικό αλλά όλα καλά. Thanks @bedazzled

Αν λήγει το Νοέμβριο η τρέχουσα, αν ανανέωσω τώρα θα χάσω κάτι;
Δοκίμασα και δεν περνάει μέσω paypal

Εμένα με Paypal + κάρτα που είχε τα κλασικά θέματα των capital, πέρασε κανονικά.

Έχει υπόλοιπο μέσα η κάρτα σου, έτσι;

Αν έχεις ενεργή συνδρομή, προστίθενται 12 μήνες στην τρέχουσα ημερομηνία λήξης σου.

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα. Από το κινητό δεν προχωρούσε η πληρωμή ενώ από το IPad μια χαρά

Δημοσ.

Λοιπον πηρα και εγω. Προσπαθω απο το Σαββατο να περασω τον κωδικο, αλλα μου πεταει σφαλμα. Και απο το πισι και απο το Χβοχ.

Σημερα μιλησα και στο chat με το support της Microsoft απο Αμερική, μου ειπε πως κάνουν κάποια update για αυτο βγαζει σφαλμα, και οτι το βραδυ θα ειναι οκ.

Ειχε καποιος αλλο προβλημα;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον πηρα και εγω. Προσπαθω απο το Σαββατο να περασω τον κωδικο, αλλα μου πεταει σφαλμα. Και απο το πισι και απο το Χβοχ.

Σημερα μιλησα και στο chat με το support της Microsoft απο Αμερική, μου ειπε πως κάνουν κάποια update για αυτο βγαζει σφαλμα, και οτι το βραδυ θα ειναι οκ.

Ειχε καποιος αλλο προβλημα;;

Τελικά τι έγινε;

Δημοσ.

παιδια να κανω μια ερωτηση με αυτονοητη απαντηση,απλα για σιγουρευτω,εχω τσιπαρισμενο 360(δεν εχω φαει ban),δεν απευθυνεται (και) σε τετοιες συσκευες??.....σωστα?

Δημοσ.

Ειναι συνδρομή για το xbox live. Η συνδρομή δεν είναι bound σε κάποια κονσόλα αλλα μεταφέρεται όπου loggάρεις με το account σου και μπορείς να τη διαχειριστείς και απο το pc σου. Προς το παρόν επωφελείσαι απο αυτήν με τη δυνατότητα να παίζεις online και με δωρεάν παιχνιδια για το 360 και το xbox one τα οποία τα ¨κρατας" στο λογαριασμό σου κάθε μήνα και δημιουργείς μια βιβλιοθήκη που μπορείς να την αξιοποιήσεις όσο είναι ενεργή η συνδρομή σου. 

Απο τη στιγμή που έχεις φλασαρισμένο 360 τα δωρεάν παιχνίδια δε σε νοιάζουν μιας και μπορείς να τα κατεβάζεις ούτως η άλλως οπότε σε νοιάζει μόνο η δυνατότητα να παίζεις online μέσω του xbox live και αυτό είναι το σκέλος που φαίνεται να σε αφορά.

Δημοσ.

Τελικά τι έγινε;

Το απάντησα στο νημα του Xbox One.

Μπήκε η συνδρομη κανονικά, αλλά μονο μετά που εκανα καινουργιο λογαριασμο hotmail.

Ο δικος μου επειδη ηταν αρχαίος, έβγαζε σφάλμα συνέχεια.

Microsoft, οτι να 'ναι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...