Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει να κοιμόμουν 20 χρόνια μονοκοπανιά και να ξύπνησα τώρα. smileys-sleeping-300226.gif

Ειδησεογραφια στο fb; Συνδρομή; Από πότε χρήζει συνδρομής η συστηματική λογοκλοπή (plagiarism), η αναπαραγωγή αδιασταύρωτων ειδήσεων, το κουτσομπολιό και το ασύστολο clickbaiting ; <--- 95% του fb είναι αυτο.

Lifestyle ενημέρωση είναι και ναι, οι διαφημίσεις είναι απαραίτητες. Τιποτε περισσότερο (σοβαρότερο) όμως. -_-

Το 95% του facebook και των σελιδων του που εσυ χρησιμοποιουσες.

Εγω μια χαρα ειδησεις διαβαζω, εχω κανει follow τα αγαπημενα μου σοβαρα site και τα συγκεντρωνω ολα στην αρχικη μου σελιδα.

Φιλους λιγους και καλους, οι spammers κατευθειαν unfolllow.

Τωρα εσυ, αν δεν ξερεις να χρησιμοποιεις ενα εργαλειο, δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστο το εργαλειο, αυτο θα επρεπε να το ξερεις τουλαχιστον απο την εφηβεια σου. ;)

• Like 3
Δημοσ.

Πάρτε ένα τηλέφωνο,πάτε επίσκεψη να δείτε έναν άνθρωπο.

Εχει γίνει η ζωή τόσο γρήγορη που κάποιοι θεωρούν οτι στέλνοντας μια χαζομάρα στο φεισμπουκ ή κάνοντας μια ευχή προσφέρουν χαρά και χαμόγελο. Αφιερώστε λίγο απο το πολύτιμο χρόνο σας σε έναν άνθρωπο και μη τσιγγουνεύεστε μέσω φεισμπουκ.

Όσον αφορά τις διαφημίσεις και το αυπνία.γρ αν είχε τη προβολη του φεισμπουκ το ίδιο θα κάνε.

Προσωπικά αν γΙνόταν αυτο δε θα ξαναμπαινα εδώ.

Στη τελική εδώ έρχομαι για να μοιραστώ κάτι που γνωρίζω και θα βοήθήσει κάποιον ή το αντίστροφο και οχι να πήξει το κεφάλι μου στα κινούμενα πλαίσια δεξια αριστερά.

Αν ο ιδιοκτητης του ιστότοπου ξεπεράσει τα όρια της αξιοπρέπιας και της αισθητικής θα πάψει να με ελκει,θα πάψω να συνδεομαι στον ιστότοπο,αυτο θα φανεί στα στατιστικά του και θα υπάρξει η ανάλογη μείωση διαφημίσεων.

Η διαφορά είναι οτι και καμμια διαφήμιση να μην έχει εκ των υστέρων,στη σελίδα δε θα ξαναμπώ :-)

Ο αποκλεισμός διαφημιστικών δεν είναι η λύση.Το μέτρο είναι :-)

Δημοσ.

Το 95% του facebook και των σελιδων του που εσυ χρησιμοποιουσες.

Εγω μια χαρα ειδησεις διαβαζω, εχω κανει follow τα αγαπημενα μου σοβαρα site και τα συγκεντρωνω ολα στην αρχικη μου σελιδα.

Φιλους λιγους και καλους, οι spammers κατευθειαν unfolllow.

Τωρα εσυ, αν δεν ξερεις να χρησιμοποιεις ενα εργαλειο, δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστο το εργαλειο, αυτο θα επρεπε να το ξερεις τουλαχιστον απο την εφηβεια σου. ;)

Φιλε μου υποθέτεις λάθος και επιπλέον χάνεις το νόημα. Εσύ κι εγώ που το χρησιμοποιούμε έτσι όπως περιγράφεις, ανήκουμε στο 5%. Το υπόλοιπο 95% αναλώνεται σε άκριτη αναπαραγωγή κλισέ, τρομοειδήσεων και κουτσομπολιών, φωτό παραλίας κτλ κτλ μη τα ξαναγράφω και κουράζουμε. Το 5% ήταν, είναι και θα είναι το αδιάφορο κομμάτι για τους διαφημιστές. Επομένως, είναι σαν να κουβεντιάζουμε γιατί στις εκπομπές του τιβι "Ε" διαφημίζονται κολλαγόνα και κρέμες σύσφιξης. Ε, που θα διαφημιστούν στην Επίδαυρο;

Η πλατφόρμα (κι όχι εργαλείο) είναι στημένη με γνώμονα την κατανάλωση ελαφρής ειδησεογραφίας - βλ. σαβούρα, την συλλογή προφίλ χρηστών και την ανατροφοδότηση της ίδιας της πλατφόρμας με νέο υλικό μέσω των διαφημίσεων και των διαφημιστικών άρθρων. Στην ελαφρότητα της ενημερωσης συμβάλλει και η ποιότητα σχολιασμού των ειδήσεων που είναι χαρακτηριστικά κάτω του μετρίου -προσωπικά θεωρώ τα σχόλια του fb μια πολύ καλή απόδειξη της αμορφωσιάς και απαιδευσιάς των Ελλήνων.

Ξαναγράφω πως ότι υπάρχει στο facebook τώρα έχει ήδη αναρτηθεί σε άλλα μέσα, ώρες πριν. Υπάρχουν πεντ'έξι άλλοι τρόποι ενημέρωσης καλύτεροι και γρηγορότεροι, ούτε να κλείσει το fb ζήτησα, ούτε άχρηστο είναι. Μια χαρά κάνουν τη "δουλειά" τους όσοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν διαφορετικά. Kατανοώ δε, την ανάγκη να βρίσκουν δουλειά όλοι οι σοσιαλμιντιάδες που βγαίνουν σωρηδόν από τα ΙΕΚ αλλά δεν αλλάζει ούτε το ύφος ούτε η ποιότητα της "ενημέρωσης".

Δημοσ.

DimitrisVita και Killlik

απλα εκλαψα ρε σεις..ΕΚΛΑΨΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...σας ευχαριστω παρα πολυ που μου φτιαξατε την μερα!! το εννοω!!

DimitraVita και που να δεις στο επιπεδο 10 τι μανα εχει....ασε ασε.. και ο τερματισμος που εχει..αστα να πανε...κανει account στο tweeter :P :P

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα ads του fb σε σχεση με αλλα site. Οπως μια χαρα ειναι και του insomia αν εξερεσουμε 2-3 μαλακιες που εγιναν παλια.

Anyway. Το fb λογικα θα παει σε πιο ακραιο σεναριο, βασικα θα ελεγα πιο σωστο. Οπως αυτο του investing.com , δηλαδη "θες να μπεις στο site μας; κλεισε το adblock για μας"

Δημοσ.

Δεν είναι το κακό fb, είναι αν το χρειάζεσαι ή όχι. Προσωπικά με διευκολύνει αρκετά στην καθημερινότητά μου. Απο προσωπικές πληροφορίες εκθέτεις ότι θες και γράφεις ότι θες, δεν σε αναγάζει κανείς για τίποτα.

Και το site αυτό για να είναι δωρεάν κάπως πρέπει να βγάλει τα έξοδά του.

Δημοσ.

Κράξτε τις διαφημίσεις σε ένα site το οποίο έχει τις μεγάλη ανάγκη για την καλή λειτουργία του. Που χωρίς αυτές δεν θα ήταν αυτό που βλέπουμε σήμερα. Και δεν θα ασχολούμασταν μαζί του αν έμενε στην μοίρα του και χωρίς κίνητρο και χρηματοδότηση.

Εννοώ το insomnia.

Βρήκε ο Zuckerberg τρόπο να αποφεύγει το adblock; Πιστεύω ότι όταν το βρουν και οι άλλοι θα το κάνουν και πολύ καλά θα κάνουν. Γιατί κανείς δεν εξελίσσει τίποτα για την ψυχή της μάνας του. 

αν ζεις με αυτο το σκεπτικο...ειμαστε ολοι χαμενοι απο μυαλο και χερι....

Δημοσ.

Εγω ηθελα να ξερα ποιος κακομοιρης χρησιμοποιει ακομη ad plus απο τη στιγμη που υπαρχει το ublock origin.

Την ίδια απορία έχω και εγώ :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...