Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσικα και χρειαζονται για την συντηρηση των site, αλλα στην ουσια δεν πιανουν τοπο αφου οι 8 στους 10 εχουν adblock και δεν της βλεπουν.Θα μπορουσαν να της βαζουν σε ενα Tab ως χορηγοι(sponsors) και οποιος ηθελε να εμπαινε και να της εβλεπε.Νομιζω μονο απο περιεργεια οι πιο πολλοι θα της κοιταζαν, και οχι αυτο το εκνευριστικο πραγμα που πεταγονται εκει που δεν της θελεις.

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικα και χρειαζονται για την συντηρηση των site, αλλα στην ουσια δεν πιανουν τοπο αφου οι 8 στους 10 εχουν adblock και δεν της βλεπουν.Θα μπορουσαν να της βαζουν σε ενα Tab ως χορηγοι(sponsors) και οποιος ηθελε να εμπαινε και να της εβλεπε.Νομιζω μονο απο περιεργεια οι πιο πολλοι θα της κοιταζαν, και οχι αυτο το εκνευριστικο πραγμα που πεταγονται εκει που δεν της θελεις.

Έχεις πηγή για αυτό? Με ενδιαφέρει να μάθω το ποσοστό των χρηστών που χρησιμοποιούν ad-blocks.

Προσωπικά αμφιβάλω αν έστω το 50% των χρηστών έχει. Δεν είναι όλοι σχετικοί, αμφιβάλω αν ξέρουν τι είναι το adblock καν.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω ηθελα να ξερα ποιος κακομοιρης χρησιμοποιει ακομη ad plus απο τη στιγμη που υπαρχει το ublock origin.

• Like 4
Δημοσ.
Αυτό με τα πρόβατα,να σταματήσει πια.

Έχει και το android εφαρμογή fb και χρήστες μόνο για fb .

Από τα πιο αστεία post που έχω διαβάσει. Γράφουμε για να γράφουμε. Διάβασε "πρόβατα", λέει "κάτι για την Apple θα λέει, κάτσε να κράξω το Android"

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει...το φέισμπουκ άλλη μία φορά! Εγώ το ανοίγω οπότε το θυμηθω πάντως κι ούτε δίνω ποτέ σημασία σε διαφημίσεις, τις αγνοώ απλά!

Δημοσ.

Έχεις πηγή για αυτό? Με ενδιαφέρει να μάθω το ποσοστό των χρηστών που χρησιμοποιούν ad-blocks.

Προσωπικά αμφιβάλω αν έστω το 50% των χρηστών έχει. Δεν είναι όλοι σχετικοί, αμφιβάλω αν ξέρουν τι είναι το adblock καν.

Και οι μισοι να ειναι παλι ειναι μεγαλη η ζημια.Μονο οτι την εχει ακουσει το facebook καταλαβαινεις το μεγεθος του προβληματος.Προσωπικα οσους ξερω και εχουμε μιλησει για το θεμα δεν υπαρχει ουτε ενας που δεν χρησιμοποιει η δεν ηξερε την υπαρξη των adblock, και δεν μιλαω για power users.Δεν καθεται ο αλλος να του βγαζουν τα ματια τα popups.

Δημοσ.

Παιδιά έκλεισα το facebook, μου μεγάλωσε 3 πόντους, έβγαλα μαλλιά, γνώρισα 10 γκόμενες και γενικά η ζωή μου ανέβηκε 15 επίπεδα πάνω, εγώ και ο οι ολύμπιοι θεοί ένα πράμα.

ΔΙΑΔΟΣΤΕ!!!!

• Like 5
Δημοσ.

Και οι μισοι να ειναι παλι ειναι μεγαλη η ζημια.Μονο οτι την εχει ακουσει το facebook καταλαβαινεις το μεγεθος του προβληματος.

Άρα απλά είπες πόσοι πιστεύεις εσύ ότι χρησιμοποιούν ad-block, δεν το βασίζεις σε κάποια πηγή!

Μην το πάρεις αρνητικά, και εγώ το 50% από το μυαλό μου έβγαλα, αλλά νομίζω ότι είχα δει διαβάσει κάπου ότι είναι κάτω από 20% worldwide. Για αυτό ρώτησα,αν έχει αλλάξει το ποσοστό.

Όσο για το fb, έχει 1.7 δις ενεργούς επισκέπτες. Ακόμα και το 10% να χρησιμοποιεί ad-block, μιλάμε για 170εκ επισκέπτες, το οποίο είναι τεράστιο νούμερο και είναι λογικό να κάνει ότι μπορεί να το μειώσει.

Παιδιά έκλεισα το facebook, μου μεγάλωσε 3 πόντους, έβγαλα μαλλιά, γνώρισα 10 γκόμενες και γενικά η ζωή μου ανέβηκε 15 επίπεδα πάνω, εγώ και ο οι ολύμπιοι θεοί ένα πράμα.

ΔΙΑΔΟΣΤΕ!!!!

Όλα τα πιστεύω εκτός το ότι βρήκες γκόμενες. Μάνο στο fb κυκλοφορούν γυναίκες σήμερα :P

• Like 1
Δημοσ.

Κράξτε τις διαφημίσεις σε ένα site το οποίο έχει τις μεγάλη ανάγκη για την καλή λειτουργία του. Που χωρίς αυτές δεν θα ήταν αυτό που βλέπουμε σήμερα. Και δεν θα ασχολούμασταν μαζί του αν έμενε στην μοίρα του και χωρίς κίνητρο και χρηματοδότηση.

Εννοώ το insomnia.

Βρήκε ο Zuckerberg τρόπο να αποφεύγει το adblock; Πιστεύω ότι όταν το βρουν και οι άλλοι θα το κάνουν και πολύ καλά θα κάνουν. Γιατί κανείς δεν εξελίσσει τίποτα για την ψυχή της μάνας του. 

Κατανοώ τις ανάγκες χρηματοδότησης μιας επιχείρησης, αλλά υπάρχουν και όρια, τα οποία αν ξεπεραστούν, πλέον ονομάζεται απληστία.  Δεν νομίζω ότι το FB έχει πρόβλημα οικονομικό και έχει την ανάγκη τόσο πολλών διαφημίσεων που φτάνουν να ενοχλούν τον χρήστη.  Μπορεί να υπάρχει διαφήμιση αλλά με μέτρο.

Επιπλέον, πιστεύω ότι είναι δικαίωμα του κάθε χρήστη ξεχωριστά να επιλέξει αν θέλει να δει διαφημίσεις ή όχι. Δεν απαγορεύει κανείς στο FB να δείχνει διαφημίσεις, αλλά δεν είναι σωστό και να τις επιβάλλει σε όποιον/όποια τις θεωρεί αδιάφορες / ενοχλητικές / κουραστικές ή οτιδήποτε άλλο και δεν επιθυμεί να τις βλέπει.

Δημοσ.

Θυμαστε τις διαφημισεις του internet πριν το Facebook ??? Κακασχημες, περισσοτερο ενοχλητικες απο ποτε και ΠΑΝΤΑ σε σημεια ωστε να σε ενοχλουν. "Α οπως σε ολα τα sites" θα μου πειτε.

Ακριβως. Το facebook ηταν η πρωτη platforma που καταλαβε οτι οι διαφημισεις ενοχλουν τον χρηστη κι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ της λειτουργιας του προσαρμοσε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τις διαφημισεις σε διακριτικα σημεια, με συγκεκριμενη γραμματοσειρα που να συναπτει με τη γενικοτερη αισθητικη του site και το πιο σημαντικο το οτι (ακομα) σου δινει την επιλογη να διαγραψεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΑΝ ΘΕΣ τις διαφημισεις οι οποιες ειναι οσο πιο συγκεκριμενες για σενα γινεται, ωστε να μην τρως σπαμ ακυρων πραγματων (π.χ. ασχολουμε με games, θα δω διαφημιση για το uncharted 4 κι οχι για μοντελισμο αεροπλανακιων). 

Οποτε αντι να δειχνουμε το facebook με το δαχτυλο και να κραζουμε τον μαρκ επειδη καταβαθος τον φθονουμε ολοι, ας σεβαστουμε λιγο οτι η φιλοσοφια μια εταιριας το 2005 σκεφτηκε οτι το να πριζεις τον χρηστη με σπαμ δεν συμφερει κανεναν. 

Εκτος εαν γουσταρουμε μια υπεροχη ad-free version ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. Ναι κανονικα χρηματα.

(δεν μιλαω καν για τους τυπους που εσβησαν το fb και "ξυπνησανε" διοτι ολοι πηγαμε λυκειο και μαθαμε οτι δεν φταιει το μεσο αλλα ο τροπος χρησιμοποιησης απο τους ανθρωπους, οποτε το προβλημα μαλλον ειναι στους ιδιους ή στον περιγυρο που εκεινη διαλεξαν)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...