Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι το κακό έχουν οι διαφημίσεις και τις μπλοκάρουν ορισμένοι, πως αλλιώς θα βγάλουν τα έξοδα τους οι σελίδες στις οποίες προβάλλονται,  μήπως με συνδρομή?

Δημοσ.

Είναι τουλάχιστον πολιτιστικά, αλλά και κοινωνικά το ότι ασχολείστε με το Fb και διαφωνείτε για το Fb ένδειξη κοινωνικού προβλήματος. Πρόκειται για το διεθνές κουτσομπολοχαβουζοοτινανάδικο. Που βέβαια, (όπως γίνεται στις παρακμασμένες κοινωνίες των χαμένων αξιών), ο καθένας μπορεί να λέει όποια σαχλαμάρα θέλει. Κι έτσι χάνονται αξίες, κρίση και γνώση, στο όνομα του δήθεν. Πολλή κουβέντα για το τίποτε, μέσα σε μια χαβούζα λίγα απ' όλα. Είναι όμορφη η ελευθερία της γνώμης και πρέπει να ισχύει. Για να γίνεται αντιληπτή και η ποιότητα των γνωμοδοτήσεων.

Και κανονικά η γνωστοποίηση κάποιας π.χ. διάθεσης αντικειμένου, ή ακόμη και η βοήθεια κάποιου μέσω της λεγόμενης κοινωνικής δικτύωσης τύπου Fb αποτελεί παρενέργεια, αφού κανονικά πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι και σωστοί τρόποι για αυτά και όχι μια διαδικτυακή χαβούζα - αχταρμάς. Στο γιουσουρούμ χαρακτηρίζεται κάποιος από το τι ψάχνει και πώς το ψάχνει. Όπως εδώ.

• Like 2
Δημοσ.

To facebook μάγκες το έκλεισα πριν 6-7 μήνες κι έχω βρεί την ηρεμία μου! Απέχω απο ποσταρίσματα, δημοσιεύσεις και κοινοποιήσεις και η ζωή μου βελτιώθηκε ποιοτικά τουλάχιστον 3 επίπεδα! Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο! 

• Like 13
Δημοσ.
To facebook μάγκες το έκλεισα πριν 6-7 μήνες κι έχω βρεί την ηρεμία μου! Απέχω απο ποσταρίσματα, δημοσιεύσεις και κοινοποιήσεις και η ζωή μου βελτιώθηκε ποιοτικά τουλάχιστον 3 επίπεδα! Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο! Μην είστε πρόβατα!

Στο επιπεδο 6 θελει λιγη προσοχη γιατι η "μανα" ειναι δυσκολη....με το ζορι την περασα!

• Like 13
Δημοσ.

Όχι φίλε μου, αν εσύ έχεις κάνει like σε ελληνικά blogspot καλά να πάθεις, αλλά αν σε νοιάζει να βλέπεις ποιότητα κάνεις like να βλέπεις από quarts,reuters,bbc και τα λοιπά.

Ναι, αν θέλουμε ποιότητα θα βάλουμε Reuters, BBC, Deutsche Welle, Al Jazeera  (αυτό μωρέ με τα στημένα ρεπορτάζ, όχι ότι τα προηγούμενα είναι καλύτερα) κτλπ. 

Είπαμε τα ελληνικά είναι για τον καιάδα, αλλά όχι πως η μοντέρνο δυτική προπαγάνδα είναι καλύτερη. Ξυπνήστε.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως αν οι διαφημισεις του facebook ηταν προβλημα, θα ημουν ευτυχισμενος. Ειναι οι μονες που δεν με ενοχλουν κι ειναι διακριτικες σε αντιθεση με κατι αλλες σε γνωστα ελληνικα sites.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι φίλε μου, αν εσύ έχεις κάνει like σε ελληνικά blogspot καλά να πάθεις, αλλά αν σε νοιάζει να βλέπεις ποιότητα κάνεις like να βλέπεις από quarts,reuters,bbc και τα λοιπά.

Ναι σωστά, γιατί θέλω μόνο σοβαρές ειδήσεις αλλά παράλληλα είμαι τόσο κουλός και δεν ξέρω πως να παίρνω tweet feed / rss feed / reddit feed απ'αυτές τις σελίδες. Αντίθετα χρειάζομαι τα like/share του facebook και μαζι με τις σοβαρές ειδήσεις να βλέπω ανακατεμένα post με "τα τσουλάκια του fb' και τη φωτογραφία της θειάς μου που την ξέβρασε σαν φάλαινα το κύμα στην παραλία. 

Επίσης για να μη μπερδευόμαστε, το τι θα σου φέρνει πάνω το fb ως είδηση, εξαρτάται απο τους -αναγκαστικούς- φίλους και συγγενείς σου. Αλλιώς θέλει συνέχεια ξεσκαρτάρισμα, ρυθμίσεις και "I don't want posts like that". Το fb είναι για το internet ότι για τις εφημερίδες η hello και η espresso, όπως και να το βαφτίσουμε.

Στο θέμα μας, καλά κάνουν και χώνουν διαφημίσεις πάνω κάτω και πλαγίως, τέτοια χωματερή άχρηστης πληροφορίας χρειάζεται και σπόνσορες για να ζήσει. Χρειάζεται συνεχής ανατροφοδότηση της μ@___ς διαφορετικά θα πεθάνει από πλήξη και η πλατφόρμα και οι χρήστες της. Btw,ούτε 15 χρονών είμαι, ούτε γραμμένος σε ελληνικά τρομοblog, επομένως... :-(

• Like 6
Δημοσ.

To facebook μάγκες το έκλεισα πριν 6-7 μήνες κι έχω βρεί την ηρεμία μου! Απέχω απο ποσταρίσματα, δημοσιεύσεις και κοινοποιήσεις και η ζωή μου βελτιώθηκε ποιοτικά τουλάχιστον 3 επίπεδα! Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο! Μην είστε πρόβατα!

Αυτό με τα πρόβατα,να σταματήσει πια.

Έχει και το android εφαρμογή fb και χρήστες μόνο για fb .

Δεν είναι προνόμιο και αποκλειστικότητα του ios.

Διαφήμιση στο διαδίκτυο = καρκίνος  (imo πάντα)

Πρόεδρε ,εσύ;

Ναι σωστά, γιατί θέλω μόνο σοβαρές ειδήσεις αλλά παράλληλα είμαι τόσο κουλός και δεν ξέρω πως να παίρνω tweet feed / rss feed / reddit feed απ'αυτές τις σελίδες. Αντίθετα χρειάζομαι τα like/share του facebook και μαζι με τις σοβαρές ειδήσεις να βλέπω ανακατεμένα post με "τα τσουλάκια του fb' και τη φωτογραφία της θειάς μου που την ξέβρασε σαν φάλαινα το κύμα στην παραλία. 

Επίσης για να μη μπερδευόμαστε, το τι θα σου φέρνει πάνω το fb ως είδηση, εξαρτάται απο τους -αναγκαστικούς- φίλους και συγγενείς σου. Αλλιώς θέλει συνέχεια ξεσκαρτάρισμα, ρυθμίσεις και "I don't want posts like that". Το fb είναι για το internet ότι για τις εφημερίδες η hello και η espresso, όπως και να το βαφτίσουμε.

Στο θέμα μας, καλά κάνουν και χώνουν διαφημίσεις πάνω κάτω και πλαγίως, τέτοια χωματερή άχρηστης πληροφορίας χρειάζεται και σπόνσορες για να ζήσει. Χρειάζεται συνεχής ανατροφοδότηση της μ@___ς διαφορετικά θα πεθάνει από πλήξη και η πλατφόρμα και οι χρήστες της. Btw,ούτε 15 χρονών είμαι, ούτε γραμμένος σε ελληνικά τρομοblog, επομένως... :-(

Όλοι έχουμε μια τέτοια θεία.

Φήμες θέλουν τον federer ,να μην άντεξε την δικιά του,και να έσβησε το fb για αυτό.

Αλλά δε το λέει,σηκώνει την παντιέρα του αναρχοκαπιταλισμού.

Κατά τα άλλα,εχουμε συζητήσει και στο παρελθόν πόσο επηρρεάζει το τι βλέπεις και το ίδιο το fb,όχι μόνο οι ρυθμίσεις σου.

Όλες οι κοινωνικές ομάδες (ΜΕGΑ reference), κλαίγανε για την Νίκαια,αλλά ξαφνικά είναι αδιάφορες που όλη η Γαλλία είναι στο πόδι για τα εργασιακά.

Σε γενικές γραμμές,πιο πιθανό είναι να του έφαγε γκόμενα ο Μαρκ σε κάποιο πάρτυ,και να τσακώνονται μέσω των εταιρειών τους. :-D

10% των συνολικών διαφημίσεων μπλοκάρονται παγκοσμίως,τι ποσοστό να έχει το plus;

• Like 2
Δημοσ.

το πολυ το κυριε ελεισον το βαριεται κ ο παπας ρε αδερφε

• Like 8
Δημοσ.

Ναρκωτικο ειναι και τιποτα αλλο το φβ. Ουτε ενημερωση προσφερει, ουτε ψυχαγωγια, ουτε απαραιτητο ειναι για δουλεια ή επαγγελματικη χρηση.

Η μονη χρησιμοτητα του ειναι να βρισκεις κανα καταλογο απο σουβλατζιδικα ή τιποτα πληροφοριες για κανα μικρο event και συναυλιες.

Και οσο για να κρατας επαφες με κοσμο, για φιλους και συγγενεις ξενιτεμενους που οντως σε ενδιαφερουν υπαρχουν skype, email, viber, κτλ, χωρις να τρως στη μαπα τη σαβουρα του φβ.

Για μενα οσοι το χουν και γκρινιαζουν ειναι μυστηρια τρενα και το γουσταρουν.

*το εχω σβησει απο το 2012 για να μην παρεξηγηθω

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ το έχω σβήσει 1 εβδομάδα και πραγματικά νιώθω άλλος ανθρωπος!!Ακουλουθησαν και 3-4 φίλοι μου και αυτοί το ίδιο!!Ξυπνατε παιδια!!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι το κακό έχουν οι διαφημίσεις και τις μπλοκάρουν ορισμένοι, πως αλλιώς θα βγάλουν τα έξοδα τους οι σελίδες στις οποίες προβάλλονται,  μήπως με συνδρομή?

ναι

να δούμε και πόσο κοστολογούν τις υπηρεσίες τους και αντίστοιχα κι ο χρήστης από μριάς του.

Δημοσ.

Παίζει να κοιμόμουν 20 χρόνια μονοκοπανιά και να ξύπνησα τώρα. smileys-sleeping-300226.gif

Ειδησεογραφια στο fb; Συνδρομή; Από πότε χρήζει συνδρομής η συστηματική λογοκλοπή (plagiarism), η αναπαραγωγή αδιασταύρωτων ειδήσεων, το κουτσομπολιό και το ασύστολο clickbaiting ; <--- 95% του fb είναι αυτο.

Lifestyle ενημέρωση είναι και ναι, οι διαφημίσεις είναι απαραίτητες. Τιποτε περισσότερο (σοβαρότερο) όμως. -_-

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...