graigos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εχω ενα φορητό της Asus με Qualcomm Atheros AR946X κάρτα δικτύου. Από την αρχή είχε μειωμένη εμβέλεια και σε κάποιες περιπτώσεις προβληματική σε σχέση με ενα HP που έχω με κάρτα δικτύου Ιntel. Πρίν λίγες μέρες άρχισε να εχει πρόβλημα και με μικρές αποστάσεις 2-3 μέτρων απο το ρούτερ με ισχύ σήματος στο 50% και σε μεγαλύτερες αποστάσεις χάνει το σήμα εντελώς. 'Άλλαξα ρούτερ δεν υπήρξε βελτίωση, άλλαξα κανάλια τίποτα και με αυτό τον τρόπο, επανεγκατέστησα driver απο το site της Asus δεν κατάφερα τίποτα. Ηθελα τη συμβουλή σας αν υπάρχει κάτι που μπορώ να δοκιμάσω ή να αλλάξω κάρτα δικτύου και να πάω σε Ιntel http://ark.intel.com/products/75174/Intel-Wireless-N-7260?wapkw=7260+2x2+bgn%2bbt+hmc εκτός αν εχει πρόβλημα η κεραία του φορητού που έχω ακούσει οτι είναι πίσω απο την οθόνη.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αν είναι ίδιο πακέτο οι δυο κάρτες δε θα χεις προβλημα ουτε στη τοποθέτηση ούτε στη σύνδεση της κεραίας. Η ''κεραία'' που έχεις ακούσει είναι δυο καλώδια που καταλήγουν στο πίσω μέρος της οθόνης. Της ιντελ συνήθως είναι κλάσσης καλύτερες και με περισσότερα χαρακτηριστικά.
graigos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση σου, θα πάρω της Intel την κάρτα και θα δοκιμάσω. Πιστεύω να δω καλύτερα αποτελέσματα.
coolerman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Νομίζω,χωρίς να είμαι 100% σίγουρος..μπορεί να μην την βλέπει/ασυμβατότητα με το λάπτοπ. Κοίταξε το λίγο καλύτερα.
graigos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Πως μπορώ να το ψάξω, έχεις να πρωτεΐνης κάποιο τρόπο;
coolerman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 δές και το manual..ποιό λάπτοπ είναι(ακριβές μοντέλο);;
graigos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Είναι το Αsus N551JK-CN198H, σε ερώτηση που είχα κάνει στο service της Asus μου είχαν δώσει τις συμβατές κάρτες και μου είχαν πει οτι θα υπάρχουν και άλλες αλλά δεν είναι τεσταρισμένες. Οι κάρτες που μου είπαν είναι οι : FOXCONN/T77H469.00 2ANT. AZWAVE/AW-NB126H/HMC AZWAVE/AW-NB208H/HMC 2*2 5mm WILKINS PEAK2 AGN+BT/HMC 5MM Απο τα λίγα χαρακτηριστικά που μπορεσα να βρω για αυτές στο ιντερνετ της Intel ταιριάζει για αυτό είπα να την δοκιμάσω. Με την δεύτερη ΑZWAVE είδα ιδια χαρακτηριστικά. Την INTEL την βρήκα 15€ http://www.cosmodata.gr/product/226951/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα