Asseros_27 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Έχω ενα Samsung galaxy note 4 το οποίο έχει σπάσει το τζαμακι αφής. Έχω βρει ανταλλακτικό και λέω να προσπαθήσω να το κάνω, απο τα πολλά βιντεακια που έχω δει βλέπω οτι χρησιμοποιούν θερμοπιστολο. Θέλω να αγοράσω ενα πιστόλι θερμού αέρα γιατί δεν έχω ,σταθμό δεν μπορω να πάρω ,οπότε λέω να πάω σε μια φθηνή λύση. Θέλω γνώμες για τα παρακατω πιστόλια θερμού αέρα. Θα μπορω με κάποιο απο αυτά να κάνω την δουλειά μου; Δίνω περίπου μέχρι 25 ευρώ. http://www.skroutz.gr/c/1422/hot_air_gun.html?from=catspan&keyphrase=θερμου+αερα
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Η δουλεια γινεται και με το πιστολακι μαλλιων .... Αρκει να ξερεις τι κανεις(ισχυει και για τα δυο)
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Πόσο κάνει μια ολόκληρη οθόνη από ebay - aliexpress κλπ; Μήπως αντί να δώσεις τα λεφτά για το πιστόλι, συν την ταλαιπωρία συν την πιθανή αποτυχία να πάρεις απευθείας μια οθόνη κομπλέ; Κατά τα άλλα όπως είπε και ο tsilitheo, με όλα τα πιστόλια μπορείς να κάνεις δουλειά. Στα samsung νομίζω πρέπει να μπει και ένα ειδικό υγρό ανάμεσα στις δύο οθόνες για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα... 2
coolerman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι πολύ μανίκι,και το πιθανότερο είναι να σπάσεις και την οθόνη,ΑΝ δεν έχεις πιστόλι με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία..και την κατάλληλη γνώση/εργαλεία!μην το κάνεις. αν θέλεις την γνώμη μου,αγόρασε fix μαζί με το digitizer,την κατάλληλη οθόνη δεν είναι τόσο εύκολο για κάποιον που το παρακολουθεί μόνο στο youtube.. 1
Apostolos83 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Φίλτατε το εχω δυστηχως προσπαθήσει και ειναι οντως μανίκι!! Οπως αναφέρουν δε ενα βιντεάκι το digitizer εχει το πάχος οσο το τσόφλι ενός αυγού!! Αρα καταλαβαίνεις οτι σπάει πολυ ευκολα! Δοκίμασε με ενα πιστολάκι μαλιων η ενα σαβινο θερμοπιστολο γιατι τα λεφτα που θα χαλασεις (εάν δε το χρειάζεσαι κ σε άλλες δουλειες) ειναι τα χρήματα που θα σου χρειαστούν για ολόκληρη την οθονη..Tip: δοκίμασε με ενα τραπουλόχαρτο οταν εχεις ηδη ζεστανει το τζαμι και μην κανεις απότομες κινήσεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα