Mikeasdf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 chipset drivers θα περάσεις απο amd. ούτε απο asus ούτε απο πουθενά αλλου. Για 10αρια βλέπω δεν έχει chipset driver, το ίδιο και για 8.1 Αυτός που έχει για 7αρια ειναι του 2013,έχουμε 2016. 7 εχω και περασα τους chipset απο το site της asus :3
Xristaras12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 7 εχω και περασα τους chipset απο το site της asus :3 πέρνα απο amd είναι πανάρχαιος αυτος που δίνει η asus. στο δικό μου σύστημα μέσω του catalyst δεν έμπαινε Πηγα στον sata controller απ τη διαχείριση συσκευών και του ειπα να ψάξει να βρει τον φάκελο και τον πέρασε μόνο του. αυτο θα πρεπει να βλέπεις αν έχουν περαστεί ολα σωστά. όωςπ βλέπεις και μέτα ide λεει αλλα δεν ειναι.
Mikeasdf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 πέρνα απο amd είναι πανάρχαιος αυτος που δίνει η asus. στο δικό μου σύστημα μέσω του catalyst δεν έμπαινε Πηγα στον sata controller απ τη διαχείριση συσκευών και του ειπα να ψάξει να βρει τον φάκελο και τον πέρασε μόνο του. amdsata.PNG αυτο θα πρεπει να βλέπεις αν έχουν περαστεί ολα σωστά. όωςπ βλέπεις και μέτα ide λεει αλλα δεν ειναι. Αυτο γραφει και σε μενα αλλα αν παω να κανω ενημερωση driver δε με αφηνει γιατι ειναι λεει up to date
termitiss Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Αυτο γραφει και σε μενα αλλα αν παω να κανω ενημερωση driver δε με αφηνει γιατι ειναι λεει up to date Απ ότι βλέπω και από σένα και από τον φίλο πιο πάνω τα ίδια σας γράφει. τρέξε ένα AS SSD Benchmark
Mikeasdf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Απ ότι βλέπω και από σένα και από τον φίλο πιο πάνω τα ίδια σας γράφει. τρέξε ένα AS SSD Benchmark Το ετρεξα στο 1GB
Xristaras12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 καλά είναι τα αποτελέσματα. το γράφει κιολας amd_sata ειναι σωστά περασμένος o chipset driver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα