Pankar95 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ψάχνω με μπάτζετ γύρω στα 150 να αγοράσω νέα συσκευή. Θέλω κυρίως να έχει άνετο και γρήγορο σερφάρισμα, αξιοπρεπείς κάμερες και γενικά να μην κολλάει/κρασάρει όπως το τωρινό μου Lumia 635 που μου χει βγάλει την πίστη. Απο εφαρμογές τίποτα το εξεζητημένο. Υπάρχει περίπτωση να βρώ κάτι σε καλό VfM που να έχει και Dual Sim(που όμως να μην τρώει τη θέση της micro-SD αν δουλέυει έτσι); Απο ονόματα έχω υπ'όψιν αυτά: Huawei Ascend P8 Lite Dual LG K10 Dual Αλλά κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. Αν τελικά δεν παίζει κάτι καλό με Dual μπορώ να πάω σε οτιδήποτε καλύτερο κοντά στο μπάτζετ.
Pseudonumo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 http://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html Snapdragon 801, 2Gb RAM Δεν είναι dual! Αλλά δες το μαζί με τα άλλα.
Pankar95 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 http://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html Snapdragon 801, 2Gb RAM Δεν είναι dual! Αλλά δες το μαζί με τα άλλα. Φαίνεται ωραίο το κινητό, αλλά αν κατάλαβα καλά δεν παίρνει SD card; Γιατί αν είναι ετσι τρώει άκυρο. Είναι πολύ βασικό να μπορώ να μεταφέρω την 32 GB microSD με τη μουσική μου Τσεκάροντας άλλα θέματα έπεσα και σ'αυτά τα δύο που βλέπω πως έχουν και διπλή ΣΙΜ και δέχονται κάρτα μνήμης: 1)Lenovo Vibe P1m 2)Xiaomi Redmi 3(oκ αυτό μάλλον είναι το καλύτερο απο τα 4 που έχω ξεχωρίσει αλλά ανεβαίνει λίγο απο τα 150 και ίσως δεν είναι ανάγκη αν με καλύπτει κάποιο απ'τα άλλα)
Pankar95 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Bump...? Τελικά μάλλον πάω για το Redmi 3 το απλό ίσως απο εξωτερικό για καλύτερη τιμή. Μπορεί να απαντήσει κάποιος σίγουρα όμως αν έχει 2 SIM slots ΣΥΝ υποδοχή Micro SD;
turbat0s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Bump...? Τελικά μάλλον πάω για το Redmi 3 το απλό ίσως απο εξωτερικό για καλύτερη τιμή. Μπορεί να απαντήσει κάποιος σίγουρα όμως αν έχει 2 SIM slots ΣΥΝ υποδοχή Micro SD; Έχει 1 sim +1 sim ή sd
Pankar95 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Και υπάρχουν συσκευές που να έχουν και τα δύο; Αν όχι θα κάνω την υποχώρηση και θα το πάρω όπως και να χει. Και κάτι άλλο, το Redmi 3 το βρίσκει και σε κατάστημα στο bestprice σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από του σκρουτζ, λέτε να είναι legit;
turbat0s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δεν το έχει διαθέσιμο, λέει παραλαβή σε 15-25 μέρες! Οπότε παρήγγειλέ το εσύ από Κίνα.
Pankar95 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Είδα πως υπάρχουν και τα Redmi 3 PRO και Redmi 3s με 3 gb RAM & 32 gb ROM που απο Κίνα είναι και τα 2 κάτω απ' το μπατζετ μου. Απο αυτά τα 2 ποιό είναι καλύτερο; Ξέρω πως υπάρχει και το Redmi Note 3 PRO λίγο πιο πάνω σε τιμή αλλά βρίσκω την 5,5" οθόνη υπερβολική για μένα.
newsformobiles Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Σωστά, το 3 Pro είναι πολύ καλό και με 5άρα οθόνη. Υπόψιν, πρόσεχε από ποιο μαγαζί θα το πάρεις από το kimovil.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα