Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην προσπαθεια μου να βγαλω το keyboard απο ενα laptop,συναντησα αυτο τον τροπο συνδεσης οπου εχει το πλαστικο απο την αλλη μερια.

Βεβαια δεν εβγαινε με τιποτα οποτε με λιγη παραπανω πιεση το εβγαλα.

Τωρα,δεν ξανακουμπωνει με τιποτα.

Εχεις κανει καποια ιδεα με ποιο τροπο το ξαναβαζω αναμεσα στα δοντακια;

Εχω ζωγραφισει με μαυρο χρωμα την περιοχη οπου ηταν πριν.

post-129358-0-92809600-1471008442_thumb.jpg

post-129358-0-10867800-1471008470_thumb.jpg

Δημοσ.

δε φαινεται να εχει σπασει, δοκιμασε να το κουμπωσεις.

Για να βγει επρεπε να το κανεις πανω και θα εβγαινε το βυσμα.

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που το κανεις πανω γιατι θα ηταν λογικα στην μερια που ειναι η καλωδιοταινια

Δημοσ.

Ουσιαστικα "στριμωχνει" τη καλωδιο ταινια με υπομονη δεν κουμπωνει εφοσον την εχεις συνδεση..?

Δημοσ.

Ουσιαστικα "στριμωχνει" τη καλωδιο ταινια με υπομονη δεν κουμπωνει εφοσον την εχεις συνδεση..?

δειχνει να κουμπωνει αλλα δεν ασφαλιζει

Δημοσ.

αν εισαι σιγουρος οτι παταει σωστα σταθεροποιησε το/κολλησετο" γιατι ενα κουμπωμα αντε και ενα ξεκουμπωμα να κανεις καποια στιγμη ξανα..

Δημοσ.

Μόνο προσοχή μην στραβώσεις κάποιο πιν/συρματάκι..λυγίζουν-στραβώνουν με το παραμικρό

εαν το παρατηρήσεις "φωλιάζουν" τα πιν-συρματάκια με συγκεκριμένη φορά μέσα στο μαύρο πλαστικό.

δες και με θερμοσιλικόνη,μήπως και κουμπώσει με το πλαστικό επάνω.

Δημοσ.

Μόνο προσοχή μην στραβώσεις κάποιο πιν/συρματάκι..λυγίζουν-στραβώνουν με το παραμικρό

εαν το παρατηρήσεις "φωλιάζουν" τα πιν-συρματάκια με συγκεκριμένη φορά μέσα στο μαύρο πλαστικό.

δες και με θερμοσιλικόνη,μήπως και κουμπώσει με το πλαστικό επάνω.

Αυτο το παρατηρησα με το ''φώλιασμα'' όπως λες.Φτάνω σε ένα σημείο όπου κουμπώνουν τα πινακια αλλά δεν μου ασφαλίζει μετά..

Δημοσ.

Αυτο το παρατηρησα με το ''φώλιασμα'' όπως λες.Φτάνω σε ένα σημείο όπου κουμπώνουν τα πινακια αλλά δεν μου ασφαλίζει μετά..

τότε ίσως έχουν σπάσει και δεν ασφαλίζει.

ΑΝ έχεις θερμοσιλικόνη,ρίξε 2-3 σταγονίτσες(άκρες & κέντρο) ίσα-ίσα να ασφαλίσει,και να μην φεύγει!

Δημοσ.

τότε ίσως έχουν σπάσει και δεν ασφαλίζει.

ΑΝ έχεις θερμοσιλικόνη,ρίξε 2-3 σταγονίτσες(άκρες & κέντρο) ίσα-ίσα να ασφαλίσει,και να μην φεύγει!

Δοκιμασα τωρα το πληκτρολογιο και μερικα κουμπια δεν δουλευουν.Δοκιμασα και ενα αλλο πληκτρολογιο και δουλευουν ολα κανονικα,οποτε δεν εχουμε κανει ζημια στα πινακια ακομη.Οποτε λεω να το πιασω με λιγη μονοτικη προσωρινα,τι λετε;
Δημοσ.

Μπορεις να παρεις ενα σωληναριο οξειδικη σιλικονη λεγεται νομιζω απο "ΚΑΥΚΑΣ" για παραδειγμα 1-1,5 ευρω και να βαλεις οπου χρειαζεται και θα κατσει η ταινια στη θερμοκρασια θα σε προδωσει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...