XronisR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Στην προσπαθεια μου να βγαλω το keyboard απο ενα laptop,συναντησα αυτο τον τροπο συνδεσης οπου εχει το πλαστικο απο την αλλη μερια. Βεβαια δεν εβγαινε με τιποτα οποτε με λιγη παραπανω πιεση το εβγαλα. Τωρα,δεν ξανακουμπωνει με τιποτα. Εχεις κανει καποια ιδεα με ποιο τροπο το ξαναβαζω αναμεσα στα δοντακια; Εχω ζωγραφισει με μαυρο χρωμα την περιοχη οπου ηταν πριν.
jeep13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 δε φαινεται να εχει σπασει, δοκιμασε να το κουμπωσεις. Για να βγει επρεπε να το κανεις πανω και θα εβγαινε το βυσμα.
XronisR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που το κανεις πανω γιατι θα ηταν λογικα στην μερια που ειναι η καλωδιοταινια
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ουσιαστικα "στριμωχνει" τη καλωδιο ταινια με υπομονη δεν κουμπωνει εφοσον την εχεις συνδεση..?
XronisR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ουσιαστικα "στριμωχνει" τη καλωδιο ταινια με υπομονη δεν κουμπωνει εφοσον την εχεις συνδεση..? δειχνει να κουμπωνει αλλα δεν ασφαλιζει
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 αν εισαι σιγουρος οτι παταει σωστα σταθεροποιησε το/κολλησετο" γιατι ενα κουμπωμα αντε και ενα ξεκουμπωμα να κανεις καποια στιγμη ξανα..
coolerman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μόνο προσοχή μην στραβώσεις κάποιο πιν/συρματάκι..λυγίζουν-στραβώνουν με το παραμικρό εαν το παρατηρήσεις "φωλιάζουν" τα πιν-συρματάκια με συγκεκριμένη φορά μέσα στο μαύρο πλαστικό. δες και με θερμοσιλικόνη,μήπως και κουμπώσει με το πλαστικό επάνω.
XronisR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μόνο προσοχή μην στραβώσεις κάποιο πιν/συρματάκι..λυγίζουν-στραβώνουν με το παραμικρό εαν το παρατηρήσεις "φωλιάζουν" τα πιν-συρματάκια με συγκεκριμένη φορά μέσα στο μαύρο πλαστικό. δες και με θερμοσιλικόνη,μήπως και κουμπώσει με το πλαστικό επάνω. Αυτο το παρατηρησα με το ''φώλιασμα'' όπως λες.Φτάνω σε ένα σημείο όπου κουμπώνουν τα πινακια αλλά δεν μου ασφαλίζει μετά..
coolerman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Αυτο το παρατηρησα με το ''φώλιασμα'' όπως λες.Φτάνω σε ένα σημείο όπου κουμπώνουν τα πινακια αλλά δεν μου ασφαλίζει μετά.. τότε ίσως έχουν σπάσει και δεν ασφαλίζει. ΑΝ έχεις θερμοσιλικόνη,ρίξε 2-3 σταγονίτσες(άκρες & κέντρο) ίσα-ίσα να ασφαλίσει,και να μην φεύγει!
XronisR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 τότε ίσως έχουν σπάσει και δεν ασφαλίζει. ΑΝ έχεις θερμοσιλικόνη,ρίξε 2-3 σταγονίτσες(άκρες & κέντρο) ίσα-ίσα να ασφαλίσει,και να μην φεύγει! Δοκιμασα τωρα το πληκτρολογιο και μερικα κουμπια δεν δουλευουν.Δοκιμασα και ενα αλλο πληκτρολογιο και δουλευουν ολα κανονικα,οποτε δεν εχουμε κανει ζημια στα πινακια ακομη.Οποτε λεω να το πιασω με λιγη μονοτικη προσωρινα,τι λετε;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μπορεις να παρεις ενα σωληναριο οξειδικη σιλικονη λεγεται νομιζω απο "ΚΑΥΚΑΣ" για παραδειγμα 1-1,5 ευρω και να βαλεις οπου χρειαζεται και θα κατσει η ταινια στη θερμοκρασια θα σε προδωσει..
XronisR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Τελικά μαζί με ένα φίλο μου καταφέραμε και το κουμπώσαμε μέσα σε 10 λεπτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα