jerry banana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Πολλά λεφτά για κάρτα. Όπως σου έγραψα δεν θα τα έδινα. Θα προτιμούσα να πάρω π.χ. ένα πολύ ωραίο κουτάκι ή μια καλύτερη ψύκτρα ή μια καλύτερη οθόνη. το κουτι που μου προτεινε ο captain και η ψυκτρα και η οθονη δεν νομιζω οτι θελω να τα αλλαξω με κατι καλυτερο δηλαδη νομιζω προσωπικα οτι ειναι πολυ ικανοποιητικα και τουμπανιαρικα για τη χρηση που θα του κανω.Δες την προηγουμενη σελιδα εκανα επεξεργασια σε αυτο που εγραψα εαν μπορεις. 1
cpttony Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 το κουτι που μου προτεινε ο captain και η ψυκτρα και η οθονη δεν νομιζω οτι θελω να τα αλλαξω με κατι καλυτερο δηλαδη νομιζω προσωπικα οτι ειναι πολυ ικανοποιητικα και τουμπανιαρικα για τη χρηση που θα του κανω.Δες την προηγουμενη σελιδα εκανα επεξεργασια σε αυτο που εγραψα εαν μπορεις. Συνήθως κουτί διαλέγεις κάτι που θα 'σαρέσει. Το S340 το πρότεινα διότι το είχες εσύ στην πρώτη σύνθεση που παρέθεσες. Το Ζ9 το έβαλα σαν φθηνότερη εναλλακτική με ίδια χαρ/κά. Συνεπώς, αν βρεις κάτι άλλο που να σ' αρέσει, το παίρνεις.
jerry banana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Συνήθως κουτί διαλέγεις κάτι που θα 'σαρέσει. Το S340 το πρότεινα διότι το είχες εσύ στην πρώτη σύνθεση που παρέθεσες. Το Ζ9 το έβαλα σαν φθηνότερη εναλλακτική με ίδια χαρ/κά. Συνεπώς, αν βρεις κάτι άλλο που να σ' αρέσει, το παίρνεις. Το φθηνο θα βαλω να εισαι καλα που το προτεινες γιατι γλιτωνω χρηματα
jerry banana Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Παιδια αυτο να φανταστω δεν ισχυει σιγουρα αλλα τελοςπαντων <<Από τη στιγμή που δίνεις 500+ ευρώ για την κάρτα γραφικών, θέλεις μια καλή μητρική για να εκμεταλλευτείς την απόδοσή της. Επίσης μια καλύτερη μητρική θα έχει καλύτερης ποιότητας πυκνωτές και ηλεκτρονικά, και χαμηλότερη πιθανότητα να εμφανίσει προβλήματα σε βάθος χρόνου.>> Παιδια αυτο να φανταστω δεν ισχυει σιγουρα αλλα τελοςπαντων <<Από τη στιγμή που δίνεις 500+ ευρώ για την κάρτα γραφικών, θέλεις μια καλή μητρική για να εκμεταλλευτείς την απόδοσή της. Επίσης μια καλύτερη μητρική θα έχει καλύτερης ποιότητας πυκνωτές και ηλεκτρονικά, και χαμηλότερη πιθανότητα να εμφανίσει προβλήματα σε βάθος χρόνου.>> Αναφερεται στην mobo του build μας.
cpttony Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Να φανταστώ ότι το είπαν αυτό οι φίλοι σου? Η κάρτα γραφικών θα δώσει ό,τι μπορεί είτε είναι σε Η110 (φθηνή) ή σε Ζ170 (ακριβή). Σε γενικές γραμμές. Στο δεύτερο μισό, που λες, ναι μια ακριβότερη μητρική, θα προσφέρει όλα αυτά που ειπώθηκαν (+ άλλα), το τελευταίο βέβαια να δεν με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο (αυτό περί προβλημάτων). Θεωρώ σ' αυτή την φάση, ότι δεν αξίζει να χαραμίσεις κάποια άλλα κομμάτια του PC για να επενδύσεις σε μια ακριβότερη μητρική, που ίσως να μην την αξιοποιήσεις ποτέ. Έχω απορία τι σου προτείνουν (Αν το παραθέσεις βάλε το σε spoiler). Ξανακάνεις πάλι το ίδιο. 1
jerry banana Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Να φανταστώ ότι το είπαν αυτό οι φίλοι σου? Η κάρτα γραφικών θα δώσει ό,τι μπορεί είτε είναι σε Η110 (φθηνή) ή σε Ζ170 (ακριβή). Σε γενικές γραμμές. Στο δεύτερο μισό, που λες, ναι μια ακριβότερη μητρική, θα προσφέρει όλα αυτά που ειπώθηκαν (+ άλλα), το τελευταίο βέβαια να δεν με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο (αυτό περί προβλημάτων). Θεωρώ σ' αυτή την φάση, ότι δεν αξίζει να χαραμίσεις κάποια άλλα κομμάτια του PC για να επενδύσεις σε μια ακριβότερη μητρική, που ίσως να μην την αξιοποιήσεις ποτέ. Έχω απορία τι σου προτείνουν (Αν το παραθέσεις βάλε το σε spoiler). Ξανακάνεις πάλι το ίδιο. Έγινε captain ευχαριστω για την απαντηση επισης με συγχωρεις που αργησα να απαντησω αλλα κολησα με την σειρα stranger things απο το μεσημερι (την προτεινω),επισης περα απο τα ακυρα που προανεφερα μου προτεινουν http://www.e-shop.gr/affiliate?a=linkwise&u=http%3A%2F%2Fwww.e-shop.gr%2Fmitriki-gigabyte-ga-z170-hd3p-retail-p-PER.527313&lkws_11754=57c47d07-467c-35c4-18f1-da0f2e15ded8 αυτη αλλα εγω πιστευω στα λογια σου και δεν προκειται να τους ακουσω απλως ανεφερα το τελευταιο πραγμα που μου ειπαν.Παρολαυτα ενας αλλος φιλος που ξερει απο υπολογιστες μου ειπε οτι το build που μου προτεινες ειναι εξαισιο (πραγμα που το περιμενα αφου οπως εχω πει 1000αδες φορες ξερεις απο υπολογιστες φενεται) μονο οι αλοι φιλοι ειναι λιγο ελαφρομυαλοι και λενε χαζομαρες.Ο φιλος που ξερει απο πολογιστες μου ειπε μονο οτι η mobo ειναι μικρη πραγμα που με περιοριζει οπως ειπε στο μελλον να βαλω καρτα wifi-δικτυου-ηχου γιατι μου ειπε οτι η mobo εχει μονο 2 slots απο τα οποια το 1 θα παει στην gpu ,αλλα εγω του ειπα οτι ξερεις κατι, καλα εκανε ο καπταιν γιατι εγω δεν προκειται να ασχοληθω με αυτα (δεν με ενδιαφερει ποτε να βαλω καρτα wifi-δικτυου ή ήχου ) οποτε δεν θα εχω προβλημα.Εκεινος μου ειπε τοτε εφοσον δεν τα θες αυτα θα εισαι ενταξει,αξιζει να σημειωσω οτι το 1 του σχολιο ηταν οτι ειναι καλο pc και δεν θα εχω θεμα,απλως αυτα τα ειπε σαν λεπτομερειες γιατι ξερει καλα απο pc και αυτος (ειναι ο μονος φιλος που ξερει καλα απο pc αλλα ηταν σε διακοπες).Δηλαδη με το που ειδε ολο το build ειπε ειναι τελειο.
cpttony Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Οπότε αφού έχεις τις ευλογίες των φίλων σου, είσαι έτοιμος! 1
jerry banana Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Οπότε αφού έχεις τις ευλογίες των φίλων σου, είσαι έτοιμος! Σωστα! να'σαι καλα οταν το φτιαξω να περιμενεις φωτογραφιες!!!! Α! κατι αλλο το ξεχασα αργοτερα βεβαια γιατι μετα θα ειμαι απενταρος εχω 2 πολυμπριζα ασφαλειας(οταν βεβεα πεφτει το ρευμα στο σπιτι το pc κλεινει αποτομα οτι και να κανω) γι'αυτο θελω να αγορασω ενα μηχανημα ξεχασα πως λεγεται που οταν πεφτει το ρευμα τελειως κραταει τον υπολογιστη ανοιχτο (δεν θελω να αφησω 1450 ευρω στην τυχη) μπορεις να μου προτεινεις ενα τετοιο μηχανημα γιατι ποτε δεν ειχα και θελω να το προστατεψω το pc.Σε εμπιστευομαι οποτε οτι και να πεις ειναι insta-buy στο μελλον.
cpttony Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εκεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. Δες εδώ υπάρχουν κάποια θέματα με UPS, και αν δεν βρείς απάντηση δημιούργησε ένα θέμα. 1
jerry banana Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εκεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. Δες εδώ υπάρχουν κάποια θέματα με UPS, και αν δεν βρείς απάντηση δημιούργησε ένα θέμα. εγινε χιλια ευχαριστω για οση βοηθεια εχεις προσφερει καπταιν και λογικα οταν ερθει η ωρα θα ανοιξω θεμα για ups
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πολύ ωραία σκέφτεσαι. Το ups είναι απαραίτητο. http://www.skroutz.gr/s/6234121/APC-Back-UPS-950VA-Schuko.html Με αυτό θα είσαι καλυμμένος. Κατά τους περισσότερους η καλύτερη εταιρεία στα ups.
jerry banana Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πολύ ωραία σκέφτεσαι. Το ups είναι απαραίτητο. http://www.skroutz.gr/s/6234121/APC-Back-UPS-950VA-Schuko.html Με αυτό θα είσαι καλυμμένος. Κατά τους περισσότερους η καλύτερη εταιρεία στα ups. Έγινε χιλια ευχαριστω blood να εισαι καλα γιατι δεν ξερω τιποτα απο UPS,οταν ερθει η ωρα αυτο θα παρω.
jerry banana Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μονο μια απορια ειδα πισω εχει 4 εισοδους για φις μπορω σε αυτες να βαλω τα 2 πολυμπριζα που εχω? Στα πολυμπριζα πανω θα υπαρχει η νεα μοναδα, ps3,αλλη οθονη 24 ιντσες,η οθονη η καινουργια,αυτα θα τα παρει νομιζω.Το ups μετα το συνδεω μονο του στην πριζα?
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το ups το συνδέεις στην πρίζα. Λογικά και με τις δύο οθόνες θα τις τραβήξει αν και δεν ξέρω πόσα watt τραβάνε όπως και πόσα θα τραά το ps4. Οι καινούργιες οθόνες χονδρικά στα 30W. Τη μονάδα και τις οθόνες δεν θα τα συνδέσεις στα πολύμπριζα αλλά στο ups. Καλό είναι τα πολύμπριζα να βάλεις σε άλλη μπρίζα. Αν θέλεις ένα πολύμπριζο μπορείς να βάλεις στο ups αν το χρειαστείς π.χ. να φορτίζεις κανα κινητό. Το πιο καλό είναι πριν παρεις το ups να αγοράσεις ένα μετρητή κατανάλωσης ώστε να δεις μέχρι πόσα watt φτάνεις και ανάλογα αποφασίζεις τι θα συνδέσεις στο ups. Όμως το ups έχει νόημα να συνδέεις το pc σου (μαζί και οι οθόνες φυσικά). Όλα τα υπόλοιπα σε άλλες μπρίζες. 1
jerry banana Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το ups το συνδέεις στην πρίζα. Λογικά και με τις δύο οθόνες θα τις τραβήξει αν και δεν ξέρω πόσα watt τραβάνε όπως και πόσα θα τραά το ps4. Οι καινούργιες οθόνες χονδρικά στα 30W. Τη μονάδα και τις οθόνες δεν θα τα συνδέσεις στα πολύμπριζα αλλά στο ups. Καλό είναι τα πολύμπριζα να βάλεις σε άλλη μπρίζα. Αν θέλεις ένα πολύμπριζο μπορείς να βάλεις στο ups αν το χρειαστείς π.χ. να φορτίζεις κανα κινητό. Το πιο καλό είναι πριν παρεις το ups να αγοράσεις ένα μετρητή κατανάλωσης ώστε να δεις μέχρι πόσα watt φτάνεις και ανάλογα αποφασίζεις τι θα συνδέσεις στο ups. Όμως το ups έχει νόημα να συνδέεις το pc σου (μαζί και οι οθόνες φυσικά). Όλα τα υπόλοιπα σε άλλες μπρίζες. H οθονη που συνδεεται στο ps3 τραβαει 46 wat ειναι η samsung syncmaster 220 hd τωρα για να καταλαβεις πως ειναι το setup των καλωδιων μου:Εχω μονο 1 πριζα σε αυτην συνδεω το φις του ενος πολυπριζου,τωρα σε αυτο το πολυπριζω συνδεεται το ps3 η οθονη του και τα ηχεια του υπολογιστη.Επισης στο ιδιο πολυπριζο συνδεεται το αλλο πολυπριζο στο οποιο ειναι συνδεδεμενη η μοναδα ,η οθονη του pc, αυτα.Εφοσον μου ειπες τα πολυπριζα να μην τα βαλω σε UPS τοτε απλως θα βαλω τα φις στο ups και τα πολυπριζα λογικα θα τα βγαλω.Το 1 πολυπριζο ομως δεν ειναι κανονικο πολυπριζο ειναι ασφαλειας αλλα δεν ξερω γιατι λεγεται ετσι.Επισης στο δωματιο μου η πιο κοντινη πριζα ειναι αυτη που ανεφερα στην οποια συνδεεται το 1 πολυπριζο οποτε εαν χρειαστει κατι αλλο λογικα θα βαλω καινουργιες πριζες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα