cpttony Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Τα παιχνιδια που παιζω ενεργα στον ssd ή μονο τα ανενεργα στον hdd? Τα "ενεργά" στον SSD, και τα "μη ενεργά" στον HDD. 1
jerry banana Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Τα "ενεργά" στον SSD, και τα "μη ενεργά" στον HDD. εγινε χιλια ευχαριστω οπως παντα captain
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μην πας στα 1600 ευρώ όμως σήμερα . 7 σελίδες διάβασα γιατί πίστευα ότι στο τέλος δεν θα το πάρει. Επίσης αυτό θα το πάρει τώρα τελικά το παιδί ή βγήκε build για τον Δεκέμβρη ? Το να το παιδεύει δεν είναι κακό. Εξάλου τα χρήματα που θα δώσει δεν είναι και λίγα. Ειδικά οταν κάποιος δεν γνωρίζει κάποια βασικά πράγματα τότε όσο περισσότερες ερωτήσεις κάνει τόσο μαθαίνει. 2
jerry banana Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Το να το παιδεύει δεν είναι κακό. Εξάλου τα χρήματα που θα δώσει δεν είναι και λίγα. Ειδικά οταν κάποιος δεν γνωρίζει κάποια βασικά πράγματα τότε όσο περισσότερες ερωτήσεις κάνει τόσο μαθαίνει. Ευχαριστώ για την υποστήριξη blood οντως γι'αυτο σας <<επριξα>> τοσο, γιατι τα λεφτα ειναι πολλα ,βεβαια ποτε δεν ειχα καλο pc οποτε θα ειναι μια καινουργια εμπειρια για εμενα .Οι ερωτησεις επισης ειναι και για να αποκτησω γνωσεις περα απο τα λεφτα αλλά κυριο λογο εχουν τα χρηματα τα οποια ειναι πολλα συν οτι ειμαστε και σε μια χωρα που εχει κριση και ειναι δυσκολο να τα μαζεψεις. Ευχαριστώ για την υποστήριξη blood οντως γι'αυτο σας <<επριξα>> τοσο, γιατι τα λεφτα ειναι πολλα ,βεβαια ποτε δεν ειχα καλο pc οποτε θα ειναι μια καινουργια εμπειρια για εμενα .Οι ερωτησεις επισης ειναι και για να αποκτησω γνωσεις περα απο τα λεφτα αλλά κυριο λογο εχουν τα χρηματα τα οποια ειναι πολλα συν οτι ειμαστε και σε μια χωρα που εχει κριση και ειναι δυσκολο να τα μαζεψεις. και δεν ειναι οτι δεν σας ειχα εμπιστοσυνη εξ'αρχης απλως εγω ηθελα να καταλαβω καλυτερα και ειχα τους φιλους μου να με μπερδευουν με τις δικιες τους @@ ενω αποδηχτηκε οτι εσεις ξερετε πολλα περισσοτερο απο εκεινους. 1
chris_g92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Το να το παιδεύει δεν είναι κακό. Εξάλου τα χρήματα που θα δώσει δεν είναι και λίγα. Ειδικά οταν κάποιος δεν γνωρίζει κάποια βασικά πράγματα τότε όσο περισσότερες ερωτήσεις κάνει τόσο μαθαίνει. ναι βρε καλα κανει ο ανθρωπος για πλακα το ανεφερα. Κακα τα ψεματα ομως πολλα ατομα ανοιγουν θεμα για αγορα και στο τελος δεν αγοραζουν ποτε!!! (αλλα το παιδι εδω φαινεται να κατεληξε σε αγορα αντε καλα λιωσιματα τωρα με το νεο μηχανιμα) 2
jerry banana Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 ναι βρε καλα κανει ο ανθρωπος για πλακα το ανεφερα. Κακα τα ψεματα ομως πολλα ατομα ανοιγουν θεμα για αγορα και στο τελος δεν αγοραζουν ποτε!!! (αλλα το παιδι εδω φαινεται να κατεληξε σε αγορα αντε καλα λιωσιματα τωρα με το νεο μηχανιμα) Ευχαριστω πολυ!!! το καταλαβαινω γιατι πολλοι δεν αγοραζουν ποτε αλλα εγω το ψαχνω απο το 2013 για αγορα εαν δεις ειχα και ενα θεμα με αναβαθμιση στα 300 ευρω χααχαχα το βλεπω και ακομα γελαω ελεος με 300 ευρω και το pc που εχω τωρα για να γινει αναβαθμιση πρεπει να ττα αλλαξω ολλα.Επιπλεον τα χρηματα τα εχω ηδη οποτε ειμαι αποφασισμενος να το χτισω δεν προκειται να κανω πισω απλως περιμενω λιγο καιρο γιατι αυτες τις μερες εγινε κατι προσωπικο .Πρωτα ο Θεος θα ανεβασω φωτογραφιες του ετοιμου υπολογιστη μην ανησυχεις
jerry banana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Να κανω ερωτηση η mobo μου λενε οτι δεν αξιζει και οτι ειναι φθηνιαρικη ισχυει? γιατι εγω τους λεω οτι @@ μου λενε τοσο καιρο αλλα τελοςπαντων ειπα να σας ρωτησω γιατι δεν τους πιστευω.Επισης δεν μπορω να κοψω απο καπου πιστευω οτι ο capptain μου εκτισε ενα πολυ ισσοροπημενο build.Kατι οπως πχ μην βαλεις τον ssd απο την αρχη μου λενε για να βαλεις τα λεφτα αυτα στην μητρικη αλλα μετα εγω απαντω, πως θα βαλω το λογισμικο αμα δεν εχω ssd εξ'αρχης? Να κανω ερωτηση η mobo μου λενε οτι δεν αξιζει και οτι ειναι φθηνιαρικη ισχυει? γιατι εγω τους λεω οτι @@ μου λενε τοσο καιρο αλλα τελοςπαντων ειπα να σας ρωτησω γιατι δεν τους πιστευω.Επισης δεν μπορω να κοψω απο καπου πιστευω οτι ο capptain μου εκτισε ενα πολυ ισσοροπημενο build.Kατι οπως πχ μην βαλεις τον ssd απο την αρχη μου λενε για να βαλεις τα λεφτα αυτα στην μητρικη αλλα μετα εγω απαντω, πως θα βαλω το λογισμικο αμα δεν εχω ssd εξ'αρχης? μου φενεται οτι πρεπει να ρωταω μονο εσας για τεχνικες αποριες και να μην ξαναναφερθω σε φιλους γιατι με μπερδευουν και με κανουν να σας ρωταω ενω πιστευω παλι @@ θα λενε οπως εχει αποδειχθει και στο παρελθον.
cpttony Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Αυτή βάλαμε. Δεν θα την έλεγα φτηνιάρικη. Μια χαρά αξιοπρεπής είναι, και με πράγματα ακριβότερων μητρικών. Αυτοί ποια σου λένε να βάλεις?Τι επιχειρήματα βρίσκουν για να στηρίξουν την επιλογή τους αυτή. Να φανταστώ κάποια Ζ170, επειδή και μόνο είναι ακριβότερη? SSD είναι που πρέπει να βάλεις. Εν έτη 2016, πές τους, όποιος θεωρεί ότι τα PC δεν πρέπει να έχουν SSD, και δή τα gaming, πλανώνται πλάνην οικτράν. Αυτό θα το έκανες στην περίπτωση που το budget ήταν σφικτό, κάτι που στην περίπτωσή σου δεν συμβαίνει. Το λειτουργικό μπαίνει και στον HDD. Μην γράφεις κάτι και μετά κάνεις παράθεση σε αυτό που έγραψες για να γράψεις κάτι άλλο. Στο μήνυμά που έγραψες υπάρχει δίπλα στην επιλογή "παράθεση", μια επιλογή "επεξεργασία", την πατάς και συνεχίζεις να γράφεις αυτό που θες. 1
jerry banana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Αυτή βάλαμε. Δεν θα την έλεγα φτηνιάρικη. Μια χαρά αξιοπρεπής είναι, και με πράγματα ακριβότερων μητρικών. Αυτοί ποια σου λένε να βάλεις?Τι επιχειρήματα βρίσκουν για να στηρίξουν την επιλογή τους αυτή. Να φανταστώ κάποια Ζ170, επειδή και μόνο είναι ακριβότερη? SSD είναι που πρέπει να βάλεις. Εν έτη 2016, πές τους, όποιος θεωρεί ότι τα PC δεν πρέπει να έχουν SSD, και δή τα gaming, πλανώνται πλάνην οικτράν. Αυτό θα το έκανες στην περίπτωση που το budget ήταν σφικτό, κάτι που στην περίπτωσή σου δεν συμβαίνει. Το λειτουργικό μπαίνει και στον HDD. Μην γράφεις κάτι και μετά κάνεις παράθεση σε αυτό που έγραψες για να γράψεις κάτι άλλο. Στο μήνυμά που έγραψες υπάρχει δίπλα στην επιλογή "παράθεση", μια επιλογή "επεξεργασία", την πατάς και συνεχίζεις να γράφεις αυτό που θες. Σε ευχαριστω οπως παντα για τις γρηγορες απαντησεις captain ο θεος να σε εχει καλα εσενα και ολα τα παιδια που με εχουν βοηθησει μεχρι τωρα ειλικτρινα αν και δεν σας ξερω απο τα λεγομενα σας ειστε ενταξει ανθρωποι.Συγκεκριμενα μου επαν αν και δεν τους ανεφερα οτι ξερετε κατι θελω να κοψω τον ssd για να βαλω καλυτερη μητρικη απο μονοι τους μου το προτειναν λεγοντας συγκεκριμενα οτι <<δεν ειναι καλο να κοψεις χρηματα απο τη μητρικη καλυτερα να μην βαλεις καθολου ssd ,να βαλεις εναν σωστο mobo και αργοτερα αγοραζεις το ssd>> αυτα ειπαν συγκεκριμενα και μου προτειναν αυτο το mobo http://www.e-shop.gr/affiliate?a=linkwise&u=http%3A%2F%2Fwww.e-shop.gr%2Fmitriki-gigabyte-ga-z170-hd3p-retail-p-PER.527313&lkws_11754=57c1b996-20b0-37b4-bd28-da0f2e15ded8 αλλα αποτι καταλαβα απο τα λεγομενα σου παλι @@ λενε και γιαυτο δεν θα τους ξαναμιλησωγια pc.Επισης παλι μεσα επεσες χωρις καν να δεις τι μου προτειναν ναι οντως εναν z170 μου προτειναν.Σε ευχαριστω για το spoiler το κανω συχνα αυτο το λαθος και πρεπει να το κοψω γιατι και ενα αλλο παλικαρι με ειχε συμβουλεψει στο ιδιο post νομιζω για το πως γραφω,πρεπει να ξεκινησω να το κανω σωστα. Υ.Γ τα επιχειρηματα τους ειναι τα κλασσικα οτι τα ξερω ολα κλπ κλπ που αποτι φενεται αποτι ειπες και εσυ προηγουμενως και μου αρεσε πολυ πλανώνται πλάνην οικτράν.
cpttony Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Άσε να λένε. και συνέχισε να γράφεις εδώ ό,τι σου λένε, να γελάμε και εμείς λίγο. Το "καλύτερο" είναι σχετικό. Κάτι είναι καλύτερο από κάτι άλλο με γνώμονα κάποια χαρακτηριστικά. Η παραπάνω θα άξιζε, είτε για το OC ή κάτι έξτρα χαρ/κά που έχει όπως η υποστήριξη M.2, περισσότεροι έξοδοι πίσω, ή το full ATX μέγεθος (?) και οι υποστήριξη ταχύτερων μνημών (>2133MHz που υποστηρίζουν τα B150 και Η170 chipset). Διαβάζω σε διάφορα forum σε ελληνικά ενημερωτικά site (δεν ονοματίζω) που ζητούν άτομα συνθέσεις και τους γίνονται εντελώς άκυρες προτάσεις, τύπου κλειδωμένος επεξεργαστής με "Ζ" μητρική (καλή ώρα στην περίπτωση των φίλων σου), ή/και τροφοδοτικά της πλάκας (Corsair VS ή CX ή άλλα) κοκ. Φυσικά, αν οι φίλοι σου παρακολουθούν αυτά τα site, λογικό είναι. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Κοίταξε να δεις. Το ότι μπορείς να πάρεις αργότερα τον ssd και να πάρεις μια ακλύτερη μητρική στέκει αλλά ο λόγος που σου λένε ότι δηλ. είναι φθηνιάρικη η asrock δεν στέκει γιατί απλά είναι μια νορμαλ μητρική. Και μάλιστα σου προτείνουν μια μητρική που έχω να πω σιγά τα αυγά. Τα ερωτήματα όμως είναι τα εξής. Θα εκμεταλευτείς όλα τα επιπλέον χαρακτηριστικά της καλής μητρικής? Έχει τα χρήματα? Γιατί και αργότερα να αγοράσεις τον ssd πάλι και αυτά θα συνυπολογιστούν στα αρχικά χρήματα. Δηλαδή έχεις κάποια συγκεκριμένα χρήματα για υπολογιστή ή μπορείς να διαθέτεις όταν χρειάζεται ένα ποσό για υπολογιστή? Υπάρχουν άτομα που έχουν έναν συγκεκριμένο ποσό για pc λόγω άλλων υποχρεώσεων και γίνεται κάθε τόσο να κάνει αναβαθμίσεις. 2
jerry banana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Άσε να λένε. και συνέχισε να γράφεις εδώ ό,τι σου λένε, να γελάμε και εμείς λίγο. Το "καλύτερο" είναι σχετικό. Κάτι είναι καλύτερο από κάτι άλλο με γνώμονα κάποια χαρακτηριστικά. Η παραπάνω θα άξιζε, είτε για το OC ή κάτι έξτρα χαρ/κά που έχει όπως η υποστήριξη M.2, περισσότεροι έξοδοι πίσω, ή το full ATX μέγεθος (?) και οι υποστήριξη ταχύτερων μνημών (>2133MHz που υποστηρίζουν τα B150 και Η170 chipset). Διαβάζω σε διάφορα forum σε ελληνικά ενημερωτικά site (δεν ονοματίζω) που ζητούν άτομα συνθέσεις και τους γίνονται εντελώς άκυρες προτάσεις, τύπου κλειδωμένος επεξεργαστής με "Ζ" μητρική (καλή ώρα στην περίπτωση των φίλων σου), ή/και τροφοδοτικά της πλάκας (Corsair VS ή CX ή άλλα) κοκ. Φυσικά, αν οι φίλοι σου παρακολουθούν αυτά τα site, λογικό είναι. Aν μου πουν τιποτα αλλο θα το γραψω αν και δεν νομιζω γιατι δεν προκειται να τους ξαναζητησω για υπολογιστη ή οτιδηποτε εχει να κανει σχεση με αυτο καθως δεν ξερουν τιποτα,τωρα αποφασισα πλεον οτι απορια εχω να τη γραφω σε εσας μιας που ξερετε.Επισης δεν θα ασχοληθω με oc καθως εσυ ο ιδιος μου το προτεινες και χαρακτηριστικα εγραψες οτι δεν ειναι αναγκαιο κατα 99%, οποτε τσαμπα λεφτα που μου ελεγαν (φιλοι) στην αρχη κατι τρελα οπως ι5 6600κ ή αλλες mobo (z170) .Παω καρφωτα για το δικο σου build χωρις ΚΑΜΙΑ απολυτως αλλαγη, γιατι ολο @@ μου λεγανε(φιλοι).Ευχαριστω για τη βοηθεια και παλι.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ποια κάρτα θα πάρεις τελικά? 1060 ή 1070? Αν και έχω δώσει πολλά χρήματα σε υπολογιστές τα τελευταία 2 χρόνια (να μην γράψω ποσό και μου πάθετε τίποτα) αλλά για κάρτα γραφικών δεν θα έδινα 500 ευρώ. Όχι τίποτε άλλο αλλά σε 2 χρόνια είναι πιθανό να μην σε καλύπτει έτσι όπως εξελίσεται η τεχνολογία. 1
jerry banana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Κοίταξε να δεις. Το ότι μπορείς να πάρεις αργότερα τον ssd και να πάρεις μια ακλύτερη μητρική στέκει αλλά ο λόγος που σου λένε ότι δηλ. είναι φθηνιάρικη η asrock δεν στέκει γιατί απλά είναι μια νορμαλ μητρική. Και μάλιστα σου προτείνουν μια μητρική που έχω να πω σιγά τα αυγά. Τα ερωτήματα όμως είναι τα εξής. Θα εκμεταλευτείς όλα τα επιπλέον χαρακτηριστικά της καλής μητρικής? Έχει τα χρήματα? Γιατί και αργότερα να αγοράσεις τον ssd πάλι και αυτά θα συνυπολογιστούν στα αρχικά χρήματα. Δηλαδή έχεις κάποια συγκεκριμένα χρήματα για υπολογιστή ή μπορείς να διαθέτεις όταν χρειάζεται ένα ποσό για υπολογιστή? Υπάρχουν άτομα που έχουν έναν συγκεκριμένο ποσό για pc λόγω άλλων υποχρεώσεων και γίνεται κάθε τόσο να κάνει αναβαθμίσεις. Πολυ σωστος Blood οπως παντα αλλωστε (δεν ειρωνευομαι) εσυ και ο capptain με εχετε βοηθησει παρα πολυ Τωρα οσον αναφορα την μητρικη που μου προτειναν ειναι πολυ ακριβη και δεν νομιζω να την αξιοποιησω γιατι ειμαι να το πω στεγνα <<noobas>> στα pc στο hardware (θελω να πιστευω μονο εκει) και δεν ξερω να την αξιοποιησω και να ηθελα.Τωρα ουτοσιαλως εχει παψει να με ενδιαφερει η ιδεα του OC,οποτε δεν νομιζω να μου χρησιμευσει .Τωρα τα χρήματα δοξα το Θεο τα εχω ,στα 1450 ευρω που κανει το build του captain ακριβως οποτε θεμα δεν εχω ουτε αλλες υποχρεωσεις.H μητρικη που μου προτειναν βγαινει και εκτος budget αρα +1 αρνητικο στην αγορα της για εμενα μετα απο το οτι ουτοσιαλως δεν θα την αξιοποιησω. Παρεπιμπτοντως μιας και μιλησες για αναβαθμιση αν και ακομα αποτι παρατηρω στο διαδικτυο υπαρχει στον αερα η μυρωδια(ναι ξερω τη σκεφτηκατε οχι αυτο) καινουργιων επεξεργαστων κλπ κλπ το συγκεκριμενο build του captain που το εχω κλεισει οτι αυτο θα χτισω τι αλλαγες μπορει να χρειαστει στο μελλον για αναβαθμιση εαν εξακολουθω μονο για gaming να τον χρησιμοποιω και οχι streaming ή τιποτα βαρυ αλλο πχ γραφικα προγραμματα κλπ.Το ξερω οτι σας ρωταω νωρις, αλλα στο περιπου, μπορει να ανοιξω θεμα στο μελλον παλι εαν ειστε καλα να με ξαναβοηθησετε που ελπιζω να ειστε και να σας εχει καλα ο Θεος. Ποια κάρτα θα πάρεις τελικά? 1060 ή 1070? Αν και έχω δώσει πολλά χρήματα σε υπολογιστές τα τελευταία 2 χρόνια (να μην γράψω ποσό και μου πάθετε τίποτα) αλλά για κάρτα γραφικών δεν θα έδινα 500 ευρώ. Όχι τίποτε άλλο αλλά σε 2 χρόνια είναι πιθανό να μην σε καλύπτει έτσι όπως εξελίσεται η τεχνολογία. g1 gaming 8gb 1070 Εγω απο τις καλες εποχες του mw2 στο ps3 ειχα μονο ασχολια με κονσολες,μετα περασε ο καιρος και σιγα σιγα μονο του το pc με τραβαγε, απο τα τελη του 2013 σκεφτομουν να χτισω gaming pc και να που εδω ηρθα και ειμαι ετοιμος .Ουσιαστικα ημουν console gamer (δεν θελω να βαζω ταμπελες αλλα το διαδικτυο τους αποκαλει ετσι) και αποφασισα να περασω στο pc master race (πολυ υποκειμενικο αλλα παλι ετσι εχω δει να το γραφουν). Τωρα οσο αναφορα το να μη με καλυπτει θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον θα τρεχει τα παιχνιδια οσο μπορει δηλαδη δεν ειμαι απληστος να πω ξερεις κατι δεν μου τρεχει 2018-2019 τα παιχνιδια σε 60+ ultra ας κανω αναβαθμιση.Ειμαι του σκεπτικου να τα τρεχει αξιοπρεπως τουλαχιστον αλλα εννοειται θελω εαν μπορει που νομιζω σιγουρα θα μπορει το 2016-2018 αρχες να τα τρεχει πολυ καλα.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Πολλά λεφτά για κάρτα. Όπως σου έγραψα δεν θα τα έδινα. Θα προτιμούσα να πάρω π.χ. ένα πολύ ωραίο κουτάκι ή μια καλύτερη ψύκτρα ή μια καλύτερη οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα