Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης συμφωνω απολυτα με την αποψη σου 

Πως γινεται να συμφωνεις(και απολυτα)κιολας σε κατι που δεν γνωριζεις με ξεπερναει :P.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλά μην τους περιμένεις τώρα σύντομα. Από αρχές του έτους και αν. Δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα ουσιαστικό για τις επιδόσεις, κοστολόγια για αυτέρηε

εγινε ευχαριστω

Δημοσ.

Για σε όλους θέλω να κάνω αναβάθμιση το σύστημά μου έρχομαι από asus775 core2duo8400 8g μνήμη  και gpu asus gtx 670. Λέω να πάω σε intel i7 6700k ,Asus Maximus VIII Formula και το θέμα μου ειναι στην μνήμ να παω σε 16 η 32 , 3000mhz ή παραπάνω, έλεγα για 16g CorsairDominator CMD16GX4M4B3000C15 Ή CorsairDominator CMD16GX4M4B3600C18 σε 32CorsairVengeance LPXCMK32GX4M4B3200C16 ή Corsair Dominator CMD32GX4M4A2400C14 αλλά πέφτω σε ταχύτηταμελλοντικά θα αλλάξω και την gpu σε gtx1070. Γενικά το θέμα μου ειναι στην μνήμη 16 32  και στην ταχύτητα τους, θα δω κάποια διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα 2 χαρακτηριστικά, σε λεφτά δεν θέλω να ανέβω πάνω από 250 δέχομαι και άλλες πρότασης για μνήμες σε  αυτήν την μητρική,

το προορίζω για gaming σύστημα.

Δημοσ.

Για σε όλους θέλω να κάνω αναβάθμιση το σύστημά μου έρχομαι από asus775 core2duo8400 8g μνήμη  και gpu asus gtx 670. Λέω να πάω σε intel i7 6700k ,Asus Maximus VIII Formula και το θέμα μου ειναι στην μνήμ να παω σε 16 η 32 , 3000mhz ή παραπάνω, έλεγα για 16g CorsairDominator CMD16GX4M4B3000C15 Ή CorsairDominator CMD16GX4M4B3600C18 σε 32CorsairVengeance LPXCMK32GX4M4B3200C16 ή Corsair Dominator CMD32GX4M4A2400C14 αλλά πέφτω σε ταχύτηταμελλοντικά θα αλλάξω και την gpu σε gtx1070. Γενικά το θέμα μου ειναι στην μνήμη 16 32  και στην ταχύτητα τους, θα δω κάποια διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα 2 χαρακτηριστικά, σε λεφτά δεν θέλω να ανέβω πάνω από 250 δέχομαι και άλλες πρότασης για μνήμες σε  αυτήν την μητρική,

Δεν χρειαζεσαι παραπανω απο 16gb για gaming.Βασικα στα περισσοτερα παιχνιδια μεχρι τωρα και τα 8gb φτανουν,οχι σε ολα ομως.

Επισης τσαμπα λεφτα πας να πεταξεις στις ram αν σκεφτεσαι να δωσεις τοσα πολλα χρηματα. 

https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/499830_583121/DDR4-16GB.html?keyphrase=16gb+ram

Απο 70 ευρω ξεκινανε οι ram και εσυ κοιτας σε 160+?

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα, γιατί το ι7? Μιλάω αν μιλάμε αποκλειστικά gaming?

Προτείνω να ανοίξεις ένα θέμα για να δούμε τι ανάγκες έχεις!

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα, γιατί το ι7? Μιλάω αν μιλάμε αποκλειστικά gaming?

Προτείνω να ανοίξεις ένα θέμα για να δούμε τι ανάγκες

Άνοιξα θέμα εδώ : http://www.insomnia.gr/topic/618659-a%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-cpu-memory-moderboard-memory-16-%CE%AE-32g-speed-memory/

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση μου προτεινεται την αγορα των κομματιων απο συγκεκριμενο καταστημα ολλα η απο ξεχωριστα στο σκρουτζ?γιατι εχω ακουσει οτι μπορει να γινουν λαθη να μην υπαρχει εγγυηση κλπ

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση μου προτεινεται την αγορα των κομματιων απο συγκεκριμενο καταστημα ολλα η απο ξεχωριστα στο σκρουτζ?γιατι εχω ακουσει οτι μπορει να γινουν λαθη να μην υπαρχει εγγυηση κλπ

Παπάτζες ακούς.

Δημοσ.

Παπάτζες ακούς.

οκ δηλαδη τι μου προτεινεις αγορα κομματιων απο 1 μαγαζι ολα η απο διαφορατικα?

οκ δηλαδη τι μου προτεινεις αγορα κομματιων απο 1 μαγαζι ολα η απο διαφορατικα?

γιατι με τυρανναει η σκεψη ενω ειμαι ετοιμος να τον χτισω   βρισκομαι στο εμποδιο του να κανω αγορα απο καταστηματα

Δημοσ.

Θα πάρεις από εκεί που τα βρεις ποιο φθηνά αλλά ταυτόχρονα να είναι αξιόπιστο το κατάστημα σύμφωνα με τις κριτικές. Απο πολλά καταστήματα θα έχεις όμως και περισσότερα μεταφορικά.

Δημοσ.

Θα πάρεις από εκεί που τα βρεις ποιο φθηνά αλλά ταυτόχρονα να είναι αξιόπιστο το κατάστημα σύμφωνα με τις κριτικές. Απο πολλά καταστήματα θα έχεις όμως και περισσότερα μεταφορικά.

εγινε απο τα παρακατω πιο δεν ειναι αξιοπιστο? digital master,mgmanager,inter-eshop,itsmart,easybuyworld,vision studio,pc1 γιατι ολα τα κομματια του pc απο εκει τα βρηκα

εγινε απο τα παρακατω πιο δεν ειναι αξιοπιστο? digital master,mgmanager,inter-eshop,itsmart,easybuyworld,vision studio,pc1 γιατι ολα τα κομματια του pc απο εκει τα βρηκα

το vision λεει ειναι θεσσαλονικη και το digital κρητη λες να εχω θεμα η εξτρα βαρος? γιατι το skroutz λεει συγκεκριμενες τιμες αντικαταβολης, πρεπει να  προσθεσω στις τιμες αυτες τιποτα αλλο που εχω παραβλεψει?

Δημοσ.

easybuyworld μακριά.

digital master από τις κρητικές και από αυτά που έχω ακούσει είναι τραγικό αν κάπου διάβασα ότι άλλαξε αφεντικά για αυτό ακριβώς τον λόγο αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο αληθεύει.

visionstudio αν χρειαστείς rma θα περιμένεις πολύ για αυτό και οι αρκετά κακές κριτικές.

Τα άλλα δεν τα γνωρίζω.

Αν θες γράψε άλλη μια φορά σε κομμάτια έχεις καταλήξει.

Δημοσ.

easybuyworld μακριά.

digital master από τις κρητικές και από αυτά που έχω ακούσει είναι τραγικό αν κάπου διάβασα ότι άλλαξε αφεντικά για αυτό ακριβώς τον λόγο αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο αληθεύει.

visionstudio αν χρειαστείς rma θα περιμένεις πολύ για αυτό και οι αρκετά κακές κριτικές.

Τα άλλα δεν τα γνωρίζω.

Αν θες γράψε άλλη μια φορά σε κομμάτια έχεις καταλήξει.

τελικα θα βαλω αυτα που ειχα πει δηλαδη τα ακολουθα  http://pcpartpicker.com/list/bvbdD8 το ξερω οτι ειχα πει να μην εχει overckock ιδιοτητες αλλα αλλαξα γνωμη μετα απο διαφορες συζητησεις 

τελικα θα βαλω αυτα που ειχα πει δηλαδη τα ακολουθα  http://pcpartpicker.com/list/bvbdD8 το ξερω οτι ειχα πει να μην εχει overckock ιδιοτητες αλλα αλλαξα γνωμη μετα απο διαφορες συζητησεις 

εσυ φιλε πιο καταστημα εμπιστευεσαι πολυ? ακουω πολυ το e-shop αλλα απο 1375 ευρω μεσω του σκρουτζ που παει το build απότι ειδα σημερα νομιζω θα εκτιναχθει στο e-shop το budget

Δημοσ.

Κατά 99% δεν θα ασχοληθείς με OC, συνήθως έτσι γίνεται.

Τώρα για καταστήματα. Γενικά ακούγεται ότι το MSystems είναι καλό, αν και προχθές διάβασα κάτι αρνητικό γι' αυτό, αλλά δεν σε αφορά (πρόκειται για εγγύηση σε μεταπώληση). Το eshop ανάμεικτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...