Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι φαινετε ακομα μαθαινω τωρα κοιταξα τις διαφορες περι 960,970,1060 κτλ. και καταλαβα τι παιζει. Παντος στο θεμα της μητρικης επιμένω με τα χρονια ετσι οπως εξελίσσονται τα γραφικά στα παιχνιδια θα χρειαστείς σιγουρα ποιο γρηγορη ραμ η asus σου δινει ταχυτητες μεχρι και 3400Mhz ενω η Asrock μεχρι 2133Mhz ναι μεν κοστιζει δυο φορες οσο η Asrock αλλα τουλαχιστον θα εχεις το κεφαλι σου ήσυχο, με την Asrock θα χρειαστεις σιγουρα νεα μητρικη καποια στιγμη σε ολα τα υπόλοιπα συμφωνώ με τον cpttony αν και το κουτι δεν ξερω αν εχει καλο airflow και το τροφοδοτικο πρωτη φορα το ειδα αλλα λενε οτι ειναι καλο.

Το εχεις παρει χαμπαρι οτι η Asrock που αναφερθηκε πιο πισω ειναι για κλειδωμενο επεξεργαστη ενω η Asus ηταν για ξεκλειδωτο επεξεργαστη και αρα για overclock?

Επισης το κεφαλι του ησυχο θα το εχει με την εν λογω μητρικη σε τι ακριβως? Σιγουρα θα χρειαστει νεα μητρικη καποια στιγμη για ποιο λογο παλι?

Παιδια μην το κουραζουμε γιατι βλεπω και πραγματικα γραφονται κουλα πραγματα.

Ας κλεισει το θεμα στην προταση του Cpptony(που ουτως ή αλλως η αγορα θα γινει το Δεκεμβριο)και ας τελειωνει.

• Like 1
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσουμε κάποια λίγα πράγματα. Η ASUS όπως όλοι ξέρουμε στις μητρικές είναι η κορυφαία. Η ASRock από τα τελευταία 6 χρόνια έχει μπε δυναμικά και όσο πηγαίνει βελτιώνει τα προιόντα της, προσφέροντας ίδιες δυνατότητες με αυτές της ASUS, για παράδειγμα, σε λιγότερο κόστος. ASUS θα προτείνω αν δω ότι αν "μπει" δεν θα μου κοστίσει σε κάποιο άλλο κομμάτι.

Τώρα, όσον αφορά τους χρονισμούς στις μνήμες. Αυτό που λες δεν ισχύει. Διαφορά από 2133ΜΗz σε 3000MHz, σε gaming δεν θα δει, και αν δει, θα είναι της τάξης 5-6fps. Συνήθως οι υψηλές συχνότητες παίζουν ρόλο σε video editing, rendering κλπ. Δεν καθορίζει η εταιρεία σε τι συχνότητα θα τρέχουν οι RAM, αλλά το chipset (H110, H170, Z170 ή πιο παλιά H97, Z97 κοκ). Όλα τα chipset από ΟΛΕΣ τις εταιρείες πλην του Z170 (μιλάω socket 1151) "παίζουν" στα 2133MHz.  

Να φανταστώ ότι οι φίλοι σου (δεν) έχουν PC που παίζουν για 1440p? Αλλιώς δεν εξηγείται!

Για το P400 μιλάμε? Αν ναι, τότε το συγκεκριμένο κουτί έχει το ίδιο σασί με το δικό μου. Οι δίσκοι μου είναι στους 40-45 βαθμούς (ανάλογα). Για δίσκους νομίζω, οποιαδήποτε θερμοκρασία κάτω από 50-55*C είναι μια χαρά. 

καταλαβα,επισης οι φιλοι μου παιζουν ολοι σε 1080 αλλα για καποιον λογο μου προτεινουν 1440p 

καταλαβα,επισης οι φιλοι μου παιζουν ολοι σε 1080 αλλα για καποιον λογο μου προτεινουν 1440p,

για το p400 μιλουσα ναι 

Το εχεις παρει χαμπαρι οτι η Asrock που αναφερθηκε πιο πισω ειναι για κλειδωμενο επεξεργαστη ενω η Asus ηταν για ξεκλειδωτο επεξεργαστη και αρα για overclock?

Επισης το κεφαλι του ησυχο θα το εχει με την εν λογω μητρικη σε τι ακριβως? Σιγουρα θα χρειαστει νεα μητρικη καποια στιγμη για ποιο λογο παλι?

Παιδια μην το κουραζουμε γιατι βλεπω και πραγματικα γραφονται κουλα πραγματα.

Ας κλεισει το θεμα στην προταση του Cpptony(που ουτως ή αλλως η αγορα θα γινει το Δεκεμβριο)και ας τελειωνει.

ναι συμφωνο και εγω αλλα καλο ειναι να υπαρχει διαλογος εφοσον βλεπω οτι πολλα ατομα ειναι προθυμα να προσφερουν  γνωσεις σε πολλα οπως εμενα που δεν γνωριζουν

καταλαβα,επισης οι φιλοι μου παιζουν ολοι σε 1080 αλλα για καποιον λογο μου προτεινουν 1440p 

για το p400 μιλουσα ναι 

ναι συμφωνο και εγω αλλα καλο ειναι να υπαρχει διαλογος εφοσον βλεπω οτι πολλα ατομα ειναι προθυμα να προσφερουν  γνωσεις σε πολλα οπως εμενα που δεν γνωριζουν

επισης χρονια πολλα   σημερα σε οσους/οσες γιορταζουν

Δημοσ.

Παιδια θελω μια μεγαλη χαρη  θελω απο την εμπειρια σας να μου πειτε μετα απο 1 μηνα περιπου εαν θα εχουν πεσει οι τιμες για αυτο το build γιατι το κοιταγα και λεω καλο φενεται.

http://pcpartpicker.com/list/bvbdD8

Παιδια θελω μια μεγαλη χαρη  θελω απο την εμπειρια σας να μου πειτε μετα απο 1 μηνα περιπου εαν θα εχουν πεσει οι τιμες για αυτο το build γιατι το κοιταγα και λεω καλο φενεται.

http://pcpartpicker.com/list/bvbdD8

η περιπου ποσο χρονο θα χρειαστει για να πεσει κοντα στα 1300-1200 ευρω

Δημοσ.

Ξαναδες την συνθεση του Cpptony δεν χρειαζεται να δωσεις τσαμπα τοσα λεφτα σε επεργαστη και μητρικη αν ειναι να βαλεις τετοια ψυξτρα.

• Like 1
Δημοσ.

το υπολογισα βγαινει στα 1429 με μεταφορικα  ελπιζω να πεσει

να μιλησω ειλικρινα και εγω για εκει με βλεπω να'ναι καλα ο τονυ και ολλα τα παιδια εδω που με βοηθησαν και συνεχιζουν να βοηθουν!Του τονυ βγαινει λουκουμι στα 1091 καπου εκει και μου αφηνει και χωρο για οθονη καινουργια γιατι αυτη που εχω δεν παει πουθενα.

Δημοσ.

Τζάμπα λεφτά! Ειλικρινά!

Αν θες να τα σπαταλήσεις κάπου, χάρισε στον εαυτό σου διακοπές!

καταλαβα δηλαδη μου προτεινεις να μεινω στο δικο σου ετσι ? γιατι εχω πειστει για το δικο σου ουτοσιαλως απλως κανω ερευνες και  μαζευω γνωμες

Δημοσ.

Η μητρική που έβαλες δέχεται DDR3L, το κουτί δεν έχει usb 3.0 και δεν χρειάζεται τόσο μεγάλο τροφοδοτικό

Νομίζω ότι το build του cpttony είναι μια χαρά.

ειδες τι κανει ο 15αυγουστος στην αθηνα , και μαλιστα δουλευοντας? σωστη παρατηρηση  :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

ειδες τι κανει ο 15αυγουστος στην αθηνα , και μαλιστα δουλευοντας? σωστη παρατηρηση  :unsure:

ναι και εγω δεν το πηρα χαμπαρι 

ναι και εγω δεν το πηρα χαμπαρι 

για το build που ειδα ενα πιο τσιμπημενο για 229 ευρω πειτε μου γνωμες εαν αξιζει η διαφορα αλλα

Δημοσ.

για το build που ειδα ενα πιο τσιμπημενο για 229 ευρω πειτε μου γνωμες εαν αξιζει η διαφορα

Τζάμπα λεφτά! Ειλικρινά!

Αν θες να τα σπαταλήσεις κάπου, χάρισε στον εαυτό σου διακοπές!

Σου εχει ηδη δωθει απαντηση

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι σε γενικες γραμμεσ προτιματε intel η amd και γιατι? 

Εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά από την στιγμή που η AMD, προς το παρόν, είναι αρκετά πίσω και σε επιδόσεις και σε αρχιτεκτονική/λιθογραφία δεν αξίζει να επενδύσεις, εκτός και αν το budget είναι αρκετά περιορισμένο, που και πάλι δεν θα επέλεγα AMD. Με τους AM4, αρχές του χρόνου (?) βλέπουμε.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά από την στιγμή που η AMD, προς το παρόν, είναι αρκετά πίσω και σε επιδόσεις και σε αρχιτεκτονική/λιθογραφία δεν αξίζει να επενδύσεις, εκτός και αν το budget είναι αρκετά περιορισμένο, που και πάλι δεν θα επέλεγα AMD. Με τους AM4, αρχές του χρόνου (?) βλέπουμε.

oi am4 ειναι καινουργιοι επεξεργαστες? επισης συμφωνω απολυτα με την αποψη σου 

Δημοσ.

oi am4 ειναι καινουργιοι επεξεργαστες? επισης συμφωνω απολυτα με την αποψη σου 

Ναι αλλά μην τους περιμένεις τώρα σύντομα. Από αρχές του έτους και αν. Δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα ουσιαστικό για τις επιδόσεις, κοστολόγια για αυτές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...