Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας 

έχω ψηθεί άσχημα να πάρω ένα xiaomi κατά πάσα πιθανότητα. 

είμαι ανάμεσα σε

xiaomi redmi note pro 32gb 

xiaomi redmi pro 32gb

xiaomi mi5 32gb 

βασικά έχω ένα nexus 4 που με υπερκαλύπτει αλλά το φάγανε τα χρόνια ...

όλα τα κινητά που κοιτάω έχουν 3 gb ram. να κοιτάξω για 4gb ram μιας και δεν σκοπεύω να αλλάξω κινητό 3-4 χρόνια?

επίσης για αλλαγή τηλεφώνου μπριζώθηκα από την τιμή του redmi note που είναι κοντά στο 150ρι, δεν σκοπεύω να δώσω πάνω από 220 -240. θα φτάσει κοντά στα 220 η τιμή των άλλων κινητών; και μέχρι τα Χριστούγεννα να περιμένω δεν έχω θέμα.

να περιμένω ή να πάρω το note που είναι ώριμη η τιμή του ;

Δημοσ.

γεια σας 

έχω ψηθεί άσχημα να πάρω ένα xiaomi κατά πάσα πιθανότητα. 

είμαι ανάμεσα σε

xiaomi redmi note pro 32gb 

xiaomi redmi pro 32gb

xiaomi mi5 32gb 

βασικά έχω ένα nexus 4 που με υπερκαλύπτει αλλά το φάγανε τα χρόνια ...

όλα τα κινητά που κοιτάω έχουν 3 gb ram. να κοιτάξω για 4gb ram μιας και δεν σκοπεύω να αλλάξω κινητό 3-4 χρόνια?

επίσης για αλλαγή τηλεφώνου μπριζώθηκα από την τιμή του redmi note που είναι κοντά στο 150ρι, δεν σκοπεύω να δώσω πάνω από 220 -240. θα φτάσει κοντά στα 220 η τιμή των άλλων κινητών; και μέχρι τα Χριστούγεννα να περιμένω δεν έχω θέμα.

να περιμένω ή να πάρω το note που είναι ώριμη η τιμή του ;

αφού θες xiaomi κοίτα και το mi note pro 64αρι, 4giga ram ddr4 παρακαλώ, κάμερα με ois.... τώρα το φθινόπωρο θα πέσει και άλλο γιατί θα βγει το mi note 2 

Δημοσ.

Καλό και αυτό αλλά δεν θέλω να φύγω πάνω από 5,5 ίντσες και επίσης τσιμπάει και λίγο η τιμή.

ξέρουμε αν θα βγει αντικαταστάτης του mi5;

Δημοσ.

Καλό και αυτό αλλά δεν θέλω να φύγω πάνω από 5,5 ίντσες και επίσης τσιμπάει και λίγο η τιμή.

ξέρουμε αν θα βγει αντικαταστάτης του mi5;

Ακούγεται ότι θα βγει Mi5s, αλλά αντικαταστάτης όχι τώρα. Το Note Pro επειδή το έχω, έχει ελάχιστη διαφορά από τις 5.5 ίντσες (είχα πριν το Xiaomi Note 4G που είναι 5.5 ίντσες), είναι φοβερό κινητό. Αναμένεται να ανακοινωθεί τέλη του μήνα του Note 2, αλλά το Note Pro 2 θα αργήσει να κυκλοφορήσει. Σαν τιμή βλέπω αυτή την στιγμή στο Kimovil, η χαμηλότερη σε αξιόπιστο μαγαζί, είναι στα 330$ στο Coolicοοl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...