adi32 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ποιον προτιματε ? http://www.androidauthority.com/best-android-launcher-apps-222408/
xaerialtwistx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 εχω δοκιμασει πιθανον ολους οσους αναφερονται στο αρθρο και οι στανταρ μου ηταν παντα τρεις (με την σειρα που ο ενας αντικατεστησε τον αλλον): Go Launcher EX (τον εβγαλα γιατι ηταν γεματος με διαφημισεις για εξτρα plugins, αλλιως μπορει ακομα να τον ειχα) < Next Launcher 3D Shell < Smart Launcher 3 (ο αγαπημενος μου, λιτος και 'ομορφος')
sistah Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ειναι καθαρα γουστα κατ'εμε.Ο ενας μπορει να θελει απειρα features που μπορει να διευκολυνουν την καθημερινοτητα του και ο αλλος να ειναι οσο πιο clean γινεται.Απο μενα Nova Launcher, χωρις να σου τα διαλυει ολα, απλο, οπου ακομα και με το free edition κανεις την δουλεια σου. Προσωπικα ηθελα να μην σπαταλησω ωρες να του αλλαξω τα φωτα αλλα να διορθωσω καποια πραγματα που δεν εχει η καθαρη εκδοση του android και το Nova με καλυπτει πληρως. Αν και δεν αγοραζω apps, τα 4$ θα τα εδινα εαν μου ηταν απαραιτητα τα κλειδωμενα. (οπως και το greenify, worth 100%)
11demian111 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Kiss launcher. Τα κανεις ολα χωρις να ανοιξεις μενου
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Νοva Launcher. Οσους και αν εχω δοκιμασει απλα γυρνάω εκει. 2
AggelosTz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Nova launcher και τον είχα πετύχει σε έκπτωση κάτω από 1€ νομίζω 0.10€ έχει περάσει καιρος αλλά θυμάμαι ήταν τραγικά φθηνός .
sistah Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Η τελευταια εκτπωση ηταν στο 1$ περιπου και δυστυχως δεν το γνωριζα.Σε πιθανη μελλοντικη εκπτωση εχει γινει insta-buy.
DrDeath Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Nova pro και γώ. Δεν με βόλεψε κανένας άλλος (apex, Go κλπ)
AntiHipster Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Go Launcher EX (τον εβγαλα γιατι ηταν γεματος με διαφημισεις για εξτρα plugins, αλλιως μπορει ακομα να τον ειχα) < Next Launcher 3D Shell < Smart Launcher 3 (ο αγαπημενος μου, λιτος και 'ομορφος') Αυτή η Dev team παίζει να έχει και εφορμογές που καταναλώνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά RAM καθώς και ρουφάνε την μπαταρία για πρωϊνό. Μέχρι κι ένα "ελαφρύ" SMS app δοκίμασα, το Zero SMS και κατανάλωνε 100+ MB Δηλαδή ΛΟΛ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα