Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια λογικη εχεις.

Καποια 400 χρονια σκλαβιας εξηγουνται ανετα με αυτην.

Καλά δεν είσαι σοβαρός. Πόσο είσαι; 16;

Γιατί μέχρι 16 μπορώ να καταλάβω το γιατί να λες τέτοιες σαχλαμάρες.

Ρε παιδιά. Εταιρεία είναι η microsoft.

Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε αυτό;

Ό,τι κάνει το κάνει για το κέρδος. Αλλιώς κλείνει.

Το να υποστηρίζει συνεχώς καινούριο (το ξαναλέω γιατι ίσως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει καν για τι πράγμα μιλάμε) καινούριο hardware σε παλιό λειτουργικό, την βάζει μέσα!

Πως να το πούμε πιο απλά;

(Συν το ότι η συνεχής προσπάθεια για backward compatibility τελικά βάζει φρένο στην εξέλιξη της τεχνολογίας συνολικά αλλά αυτό είναι μια άλλη δύσκολη συζήτηση).

Τα windows 10 στα έδωσε δώρο. Δώρο!

Το να λες, και δε θέλω να αναβαθμίσω δωρεάν αλλά και θέλω η microsoft να κάνει τα πάντα σύμφωνα με τα δικά μου "θέλω" είναι χαζομάρα, δε το καταλαβαίνεις;

Μάλλον όχι. Εδώ υπάρχει μια σύγχυση στο πως λειτουργεί μια εταιρεία και στα 400χρόνια σκλαβιάς (ό,τι να 'ναι).

...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά τι άλλαξε και μπορεί πλέον η MS να υποστηρίξει τα 7 και τα 8;

Καινούργιο προσωπικό;

Και να σου πω απο πανε, αν είχαμε ανθρώπους σαν εσένα θα μασταν ακομα με DOS 6.22,ακούς εκεί να μη θες να στέλνεις τα προσωπικά σου δεδομένα στην MS, εδώ Facebook μπλα μπλα μπλα, τα θέλει για να βελτιώσει το προϊόν μπλα μπλα μπλα, τι έχεις να κρύψεις μπλα μπλα κτλ κτλ

Διάβασες το άρθρο ή απλά ήθελες να πεις κάτι; 

Όμως τουλάχιστον για τα Skylake chipsets της Intel, η απόφαση της Microsoft άλλαξε σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες και αναφέρουν την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των δύο εταιρειών, δεδομένου των αρκετών προβλημάτων που παρουσίασε η 6η γενιά των Intel Core επεξεργαστών από την αρχή της κυκλοφορίας τους. Συγκεκριμένα η Microsoft κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2015 να κάνει τη λειτουργία των Windows 10 αξιόπιστη στο συγκεκριμένο hardware, κάτι που είχε αρνηθεί αρχικά η Intel. Ως αποτέλεσμα, η επέκταση αυτής της προσπάθειας για τα Windows 7 και Windows 8.1 θα απαιτούσε αρκετό χρόνο και πόρους από την εταιρεία, κάτι που οδήγησε στην αρχική απόφαση.

Το πιθανότερο σενάριο για τη νέα αλλαγή πολιτικής της Microsoft, φέρει την Intel να αναλαμβάνει τελικώς να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες διορθώσεις για την περαιτέρω υποστήριξη υπολογιστών που βασίζονται σε Skylake chipset, και τρέχουν είτε τα Windows 7 είτε τα Windows 8.1.

Νταξ; 

Δημοσ.

Αααααα νταξ, απαιτούσε χρόνο και πόρους να υποστηρίξει το 80-90% των χρηστών της και το σκεφτόταν,τελικά τα κατάφερε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ MICROSOFT!!!!

(και Intel αλλά πιο λίγο)

• Super Moderators
Δημοσ.

Future “silicon platforms” will still require Windows 10. One thing hasn’t changed: Future “silicon platforms” including Intel’s upcoming 7th generation Intel Core (“Kabylake”) processor family and AMD’s upcoming 7th generation processor family (“Bristol Ridge”) will only be supported on Windows 10. And all future silicon releases will require the latest release of Windows 10.

Κάτι μου λέει ότι παίζει να υποχωρήσει και για αυτά :P

Δημοσ.

Καλά δεν είσαι σοβαρός. Πόσο είσαι; 16;

Γιατί μέχρι 16 μπορώ να καταλάβω το γιατί να λες τέτοιες σαχλαμάρες.

Ρε παιδιά. Εταιρεία είναι η microsoft.

Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε αυτό;

Ό,τι κάνει το κάνει για το κέρδος. Αλλιώς κλείνει.

Το να υποστηρίζει συνεχώς καινούριο (το ξαναλέω γιατι ίσως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει καν για τι πράγμα μιλάμε) καινούριο hardware σε παλιό λειτουργικό, την βάζει μέσα!

Πως να το πούμε πιο απλά;

(Συν το ότι η συνεχής προσπάθεια για backward compatibility τελικά βάζει φρένο στην εξέλιξη της τεχνολογίας συνολικά αλλά αυτό είναι μια άλλη δύσκολη συζήτηση).

Το να λες, και δε θέλω να αναβαθμίσω δωρεάν αλλά και θέλω η microsoft να κάνει τα πάντα σύμφωνα με τα δικά μου "θέλω" είναι χαζομάρα, δε το καταλαβαίνεις;

Μάλλον όχι. Εδώ υπάρχει μια σύγχυση στο πως λειτουργεί μια εταιρεία και στα 400χρόνια σκλαβιάς (ό,τι να 'ναι).

...

Να φανταστω οτι συμφωνα με την λογικη σου αφου αρχισε να κανει υποχωρησεις η Microsoft μπαινει μεσα και οταν συνεχισει να κανει υποχωρησεις θα κλεισει.

Εγω τωρα γιατι πιστευω οτι θα κανει τις υποχωρησεις που πρεπει και δεν θα κλεισει ;

Ισως γιατι ειμαι μεχρι 16, ισως γιατι ειμαι τοσο ανοητος οπως  η Microsoft αν κανει τις υποχωρησεις συμφωνα με τα λεγομενα σου.

Και οι οποιες υποχωρησεις γινονται, γινονται για το κερδος, ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις  αυτο ;

Τα windows 10 δεν μου τα εδωσε δωρο.

Δημοσ.

Η microsoft πολύ πιθανόν να φοβήθηκε οτι μια ενδεχόμενη ρήξη με την intel να υποβοηθούσε περαιτέρω την ανάπτυξη ανταγωνιστικών λειτουργικών και έτσι προτίμησε την επιβράδυνση των πωλήσεων του δικού της OS προς όφελος των windows 7, 8.1.

• Like 1
Δημοσ.

Εκατομμύρια ανθρώπων χρησιμοποιούν windows.

Βασίζονται σ'αυτά για χίλια δυο πράγματα.

Καλώς η κακώς.

Νομίζω πως ξεφεύγουν από τον όρο προιόν,

δεν μπορεί η microsoft να κάνει οτι γουστάρει,

πόσο μάλλον εκβιαστικά.

Αυτό που πήγαν να κάνουν ονομάζεται ΜΟΧΛΕΥΣΗ.

Και απλά δεν τους βγήκε.

• Like 1
Δημοσ.

τα 7 εχουν την μεγαλυτερη βαση χρηστων αυτη την στιγμη παρολες τις ακραιες προσπαθειες της ms να βαλουν ολοι 10

τι θα εκανε? δεν θα τα υποστηριζε?

ποσο δυσκολο ειναι να το παρακανει που ηδη το παρακανει κ οσοι δεν ειναι δεμενοι να φυγουν για apple μερια?

Δημοσ.

Σοβαρά ε; Είναι το ίδιο η συζήτηση για ένα προϊόν με την κατοχή μιας χώρας; 

Τεσπα δεν θα κάτσω να αναλύσω την μπούρδα που είπες, θα πω κάποια πράγματα γενικά μιας και ασχολούμαι με το άθλημα από εποχή amstrad και spectrum amiga κτλ (οι παλιοί ξέρουν) και έμπαινα στο ίντερνετ με dialup 18.800 (τι να λέμε τώρα) 

Τα windows είναι ένα προϊόν, μια εταιρία πουλάει προϊόντα με μόνο γνώμονα τον καταναλωτή (εκτός αν είναι η apple). Αν κάτι αρέσει είναι λειτουργικό και πάει καλά φαίνεται στο ταμείο της εταιρίας, αλλιώς η εταιρία ψάχνει άλλους τρόπους να επιβιώσει (βλ. nokia) ή τελικά το πάει αλλού το θέμα (βλ WM). Η ms από τα XP και μετά σε γενικές γραμμές τα έχει πάει καλά, απείρως καλύτερα από ότι είχε πάει μέχρι το 2000. Στα Vista λίγο τα σκάτωσε και ωωωωω του θαύματος ενώ θα μπορούσε να βγάλει τα 7 σαν Vista Sp2 επέλεξε να τα πλασάρει στην αγορά ως 7; Σας πάει το μυαλό στο γιατί συνέβη αυτό; Απλή η απάντηση γιατί τα Vista είχαν βγάλει κακό όνομα στην αγορά και έκανε το μάζεψε μ αυτόν τον τρόπο. Στα Win8 πάλι τα ψιλοσκάτωσε, όχι τόσο σε θέμα σταθερότητας κτλ, αλλά γιατί πήγε να το παίξει δαγκωμένο μήλο και να επιβάλει στους χρήστες την λογική ένα λειτουργικό για όλα. Απέτυχε έβγαλε τα 8.1 που σαφώς κάνανε στροφή στο interface και ο κόσμος ανταποκρίθηκε... Ακολούθησαν τα 10 που είναι και σταθερό και γρήγορο και αξιόπιστο λειτουργικό που θα μπορούσε να είναι win8.2 αλλά επέλεξε την πρακτική του rebranding όπως έκανε με τα vista για να μαζέψει το κακό όνομα των 8. Προσωπικά έχοντας δουλέψει από DOS μέχρι Win10 όλα ανεξαιρέτως τα λειτουργικά της Ms προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσο φαγωμάρα με τα 10 και, αλήθεια λέω, δεν μπορώ να καταλάβω. Βέβαια θυμήθηκα που όταν είχαν βγει τα 7, υπήρχε η ίδια κουβέντα από κάποιους πεφωτισμένους για την ανωτερότητα και σταθερότητα των XP και άλλα τέτοια όμορφα, οπότε μην σκάτε παιδιά γκρινιάζετε, έτσι κι αλλιώς δεν είστε εσείς που διαμορφώνεται την αγορά. Μπορεί να θεωρείτε εαυτούς εκλεκτούς, αλλά δεν είστε τίποτα άλλο παρά γκρινιάρηδες... 

για δυο λόγους κυρίως δεν τα συμπαθούν (άντε 3)

σε πάρα πολλούς δεν αρέσει αυτο το Interface (δεν το βλέπουν όμορφο) αντε το μασάς αυτό κάπως

είναι πίτα στο spyware (Εδω ολοι συμφωνούν απλά μερικοί λένε την καραμέλα μα εγώ δεν εχω κάτι να κρύψω.. ναι οκ)

πολλά πράγματα όπως updates κλπ δεν μπορείς να τα κλήσεις τόσο απλά (με λίγα λόγια μισό έλεγχο το έχει η ms)

όλα τα άλλα τα μασάς αλλά ειδικά τα τελευταια δυο είναι κάπως

εδω κάνεις λάθος τα windows 10 ειναι τα ποιο ακριβά windows μεχρι τώρα που έχουν κυκλοφορήσει

γιατι δεν πληρώνεις με λεφτά κει ξεμπερδεύεις... αλλά πληρώνεις με την "ζωή" σου για όσα τα εχεις

• Like 1
Δημοσ.

W10.Άλλη μια μπαρούφα που θα διορθωθεί πυξ-λαξ..!

εισαι λαθος.ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τα win 10. ο υπολογιστης μου ηθελε 5-6 λεπτα να ανοιξει μονο και 10 λεπτα να γινει πληρως λειτουργικος με τα 7 ενω τωρα ειναι πληρως ετοιμος σε 20-25 δευτερολεπτα!!

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα, με τα 7 έκανε να φτάσει επιφάνεια εργασίας 2.5 ώρες και για να είναι λειτουργικός περίπου πεντεμιση. Τώρα με τα Windows 10 είναι έτοιμος σε 5 δευτερόλεπτα. Επίσης παρατήρησα μείωση στο λογαριασμό νερού, ενώ σταμάτησε να επεκτείνεται και η υγρασία στον τοίχο της κουζίνας,ενθουσιασμενος με τα 10, ότι καλύτερο έχω δει

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι έχουν εμπειρία καταλαβαινουν πλέον ότι η microsoft ειναι πιο χρήσιμη απο apple και google για εμας.... τα 10 είναι φοβερο λειτουργικο που απευθυνεται σε εκατομμυρια συνδυασμους hardware....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...