mike299 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 mike299: Βλέπεις, δε σχετίζεται με οδηγούς συσκευών η συγκεκριμένη κίνηση. Απλά, η msft προκειμένου να εξαναγκάσει επιπλέον κόσμο σε Win10, είχε ανακοινώσει ότι τα νέα chipset θα έχουν επίσημη υποστήριξη μόνο στα Win10. Επειδή τα Win7 (2020), Win8.1 (2023) θα έχουν υποστήριξη για αρκετά ακόμα χρόνια, η msft θέλει να αποτρέψει τη χρήση τους σε Η/Υ με καινούρια chipset. Ακριβώς το ίδιο πιστεύω και εγώ
silverado Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Πιο αναξιοπιστοι και απο το ελληνικο δημοσιο ειναι εκει στη Microsoft. Αλλα λενε τη μια ημερα, αλλα την αλλη. Μια κωλοτουμπα κανανε εκει στην Microsoft και εσυ αμεσως να τους δωσεις και μεταλλιο. Τοσες δεκαετιες εδω τα ντοπια παλικαρια , διδασκουν τις κωλοτουμπες και εσυ παιρνεις εναν σπογγο και σβηνεις ολη αυτη την ακαματη προσπαθεια. Τι να μας πουν οι τριτοκλασατοι της Microsoft που αλλα λενε τη μια ημερα,αλλα την αλλη, οταν οι δικοι μας αλλα λενε απο ωρα σε ωρα. Σιγα οι δικοι μας μην περιμεναν να ξημερωσει για να αλλαξουν και αποψη. 2
theatab Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Τρελή κωλοτούμπα εχουμε μυησει ολον τον πλανητη στην κολωτουμπα!
chakotay7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Αυτή η κωλοτούμπα της ms να 'γινε από την απροθυμία πολλών να προχωρήσουν σε αναβάθμιση στα δεκάρια; Το πιθανότερο έτσι;
fmarkos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ε νταξ μωρέ, να λίγο απείλησε για να αναβαθμίσει ο κόσμος, να λίγο την έγραψε στ @@ του ο κόσμος, να λίγο έκανε κωλοτουμπα. Για το τεχνικό κομμάτι βαζω 6.475 και για τη χορογραφία 7.080 Για να καταλάβω, επειδή είμαι και λίγο χαζό, η MS ανακοίνωσε ότι δεν θα υποστηρίζει τα καινούρια chipsets για να αναβαθμίσουν τα windows όσοι έχουν παλιά; Πολύ λογικό μου φαίνεται... Πάλι καλά βέβαια που δεν λειτουργεί ο κόσμος όπως σκέφτονται πολλοί εδώ μέσα γιατί ακόμα με DOS 6.22 θα ήμασταν... 1
gnsX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Για να καταλάβω, επειδή είμαι και λίγο χαζό, η MS ανακοίνωσε ότι δεν θα υποστηρίζει τα καινούρια chipsets για να αναβαθμίσουν τα windows όσοι έχουν παλιά; Πολύ λογικό μου φαίνεται... Πάλι καλά βέβαια που δεν λειτουργεί ο κόσμος όπως σκέφτονται πολλοί εδώ μέσα γιατί ακόμα με DOS 6.22 θα ήμασταν...Το κείμενο σου δεν έχει καν συνοχή, ξαναπροσπαθησε
fmarkos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Το κείμενο σου δεν έχει καν συνοχή, ξαναπροσπαθησε Είναι στο πνεύμα της σκέψης σου γι αυτό 1
chattr +i Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 πραγματικα η ms εχει ξεφυγει κ δεν βλεπω κ καμια εναλλακτικη εκει εξω που να μην σου βγαζει τα σβαραχνα με καποιο τροπο εν αναμονη λοιπον
moukoublen Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Επειδή τα Win7 (2020), Win8.1 (2023) θα έχουν υποστήριξη για αρκετά ακόμα χρόνια, η msft θέλει να αποτρέψει τη χρήση τους σε Η/Υ με καινούρια chipset. Αυτό ακριβώς. Και δε καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρονται πολλοί ή αν καταλαβαίνουν για πιο λόγο διαμαρτύρονται. Δικό της είναι το προϊόν (windows) όχι δικό μας. Δεν είναι υποχρεωμένη να υποστηρίζει τις παλιές εκδώσεις λειτουργικού για κάθε καινούριο hardware. Ίσα ίσα είναι εντελώς ανόητο αυτό. (Άσε που αν πας και πάρεις το καινούριο hardware και βάλεις windows 7 ε, είσαι έτσι κι αλλιώς για κλάματα). Αν δε σου αρέσει πάρε άλλο προϊόν. Σκεφτείτε απλά λίγο τι ζητάτε... [Το αν τελικά υποχώρησε εν μέρη είναι μια ήττα που κρατάει πίσω τα πράγματα όσο αφορά την εξέλιξη.] 1
silverado Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αυτό ακριβώς. Και δε καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρονται πολλοί ή αν καταλαβαίνουν για πιο λόγο διαμαρτύρονται. Δικό της είναι το προϊόν (windows) όχι δικό μας. Δεν είναι υποχρεωμένη να υποστηρίζει τις παλιές εκδώσεις λειτουργικού για κάθε καινούριο hardware. Ίσα ίσα είναι εντελώς ανόητο αυτό. (Άσε που αν πας και πάρεις το καινούριο hardware και βάλεις windows 7 ε, είσαι έτσι κι αλλιώς για κλάματα). Αν δε σου αρέσει πάρε άλλο προϊόν. Σκεφτείτε απλά λίγο τι ζητάτε... [Το αν τελικά υποχώρησε εν μέρη είναι μια ήττα που κρατάει πίσω τα πράγματα όσο αφορά την εξέλιξη.] Ωραια λογικη εχεις. Καποια 400 χρονια σκλαβιας εξηγουνται ανετα με αυτην.
fmarkos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ωραια λογικη εχεις. Καποια 400 χρονια σκλαβιας εξηγουνται ανετα με αυτην. Σοβαρά ε; Είναι το ίδιο η συζήτηση για ένα προϊόν με την κατοχή μιας χώρας; Τεσπα δεν θα κάτσω να αναλύσω την μπούρδα που είπες, θα πω κάποια πράγματα γενικά μιας και ασχολούμαι με το άθλημα από εποχή amstrad και spectrum amiga κτλ (οι παλιοί ξέρουν) και έμπαινα στο ίντερνετ με dialup 18.800 (τι να λέμε τώρα) Τα windows είναι ένα προϊόν, μια εταιρία πουλάει προϊόντα με μόνο γνώμονα τον καταναλωτή (εκτός αν είναι η apple). Αν κάτι αρέσει είναι λειτουργικό και πάει καλά φαίνεται στο ταμείο της εταιρίας, αλλιώς η εταιρία ψάχνει άλλους τρόπους να επιβιώσει (βλ. nokia) ή τελικά το πάει αλλού το θέμα (βλ WM). Η ms από τα XP και μετά σε γενικές γραμμές τα έχει πάει καλά, απείρως καλύτερα από ότι είχε πάει μέχρι το 2000. Στα Vista λίγο τα σκάτωσε και ωωωωω του θαύματος ενώ θα μπορούσε να βγάλει τα 7 σαν Vista Sp2 επέλεξε να τα πλασάρει στην αγορά ως 7; Σας πάει το μυαλό στο γιατί συνέβη αυτό; Απλή η απάντηση γιατί τα Vista είχαν βγάλει κακό όνομα στην αγορά και έκανε το μάζεψε μ αυτόν τον τρόπο. Στα Win8 πάλι τα ψιλοσκάτωσε, όχι τόσο σε θέμα σταθερότητας κτλ, αλλά γιατί πήγε να το παίξει δαγκωμένο μήλο και να επιβάλει στους χρήστες την λογική ένα λειτουργικό για όλα. Απέτυχε έβγαλε τα 8.1 που σαφώς κάνανε στροφή στο interface και ο κόσμος ανταποκρίθηκε... Ακολούθησαν τα 10 που είναι και σταθερό και γρήγορο και αξιόπιστο λειτουργικό που θα μπορούσε να είναι win8.2 αλλά επέλεξε την πρακτική του rebranding όπως έκανε με τα vista για να μαζέψει το κακό όνομα των 8. Προσωπικά έχοντας δουλέψει από DOS μέχρι Win10 όλα ανεξαιρέτως τα λειτουργικά της Ms προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσο φαγωμάρα με τα 10 και, αλήθεια λέω, δεν μπορώ να καταλάβω. Βέβαια θυμήθηκα που όταν είχαν βγει τα 7, υπήρχε η ίδια κουβέντα από κάποιους πεφωτισμένους για την ανωτερότητα και σταθερότητα των XP και άλλα τέτοια όμορφα, οπότε μην σκάτε παιδιά γκρινιάζετε, έτσι κι αλλιώς δεν είστε εσείς που διαμορφώνεται την αγορά. Μπορεί να θεωρείτε εαυτούς εκλεκτούς, αλλά δεν είστε τίποτα άλλο παρά γκρινιάρηδες... 2
silverado Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Σοβαρά ε; Είναι το ίδιο η συζήτηση για ένα προϊόν με την κατοχή μιας χώρας; Τεσπα δεν θα κάτσω να αναλύσω την μπούρδα που είπες, θα πω κάποια πράγματα γενικά μιας και ασχολούμαι με το άθλημα από εποχή amstrad και spectrum amiga κτλ (οι παλιοί ξέρουν) και έμπαινα στο ίντερνετ με dialup 18.800 (τι να λέμε τώρα) Τα windows είναι ένα προϊόν, μια εταιρία πουλάει προϊόντα με μόνο γνώμονα τον καταναλωτή (εκτός αν είναι η apple). Αν κάτι αρέσει είναι λειτουργικό και πάει καλά φαίνεται στο ταμείο της εταιρίας, αλλιώς η εταιρία ψάχνει άλλους τρόπους να επιβιώσει (βλ. nokia) ή τελικά το πάει αλλού το θέμα (βλ WM). Η ms από τα XP και μετά σε γενικές γραμμές τα έχει πάει καλά, απείρως καλύτερα από ότι είχε πάει μέχρι το 2000. Στα Vista λίγο τα σκάτωσε και ωωωωω του θαύματος ενώ θα μπορούσε να βγάλει τα 7 σαν Vista Sp2 επέλεξε να τα πλασάρει στην αγορά ως 7; Σας πάει το μυαλό στο γιατί συνέβη αυτό; Απλή η απάντηση γιατί τα Vista είχαν βγάλει κακό όνομα στην αγορά και έκανε το μάζεψε μ αυτόν τον τρόπο. Στα Win8 πάλι τα ψιλοσκάτωσε, όχι τόσο σε θέμα σταθερότητας κτλ, αλλά γιατί πήγε να το παίξει δαγκωμένο μήλο και να επιβάλει στους χρήστες την λογική ένα λειτουργικό για όλα. Απέτυχε έβγαλε τα 8.1 που σαφώς κάνανε στροφή στο interface και ο κόσμος ανταποκρίθηκε... Ακολούθησαν τα 10 που είναι και σταθερό και γρήγορο και αξιόπιστο λειτουργικό που θα μπορούσε να είναι win8.2 αλλά επέλεξε την πρακτική του rebranding όπως έκανε με τα vista για να μαζέψει το κακό όνομα των 8. Προσωπικά έχοντας δουλέψει από DOS μέχρι Win10 όλα ανεξαιρέτως τα λειτουργικά της Ms προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσο φαγωμάρα με τα 10 και, αλήθεια λέω, δεν μπορώ να καταλάβω. Βέβαια θυμήθηκα που όταν είχαν βγει τα 7, υπήρχε η ίδια κουβέντα από κάποιους πεφωτισμένους για την ανωτερότητα και σταθερότητα των XP και άλλα τέτοια όμορφα, οπότε μην σκάτε παιδιά γκρινιάζετε, έτσι κι αλλιώς δεν είστε εσείς που διαμορφώνεται την αγορά. Μπορεί να θεωρείτε εαυτούς εκλεκτούς, αλλά δεν είστε τίποτα άλλο παρά γκρινιάρηδες... Αν σου αρεσει να περπατας με σκυφτο το κεφαλι, δικαιωμα σου. Μην εχεις ομως την απαιτηση επειδη εσενα σου αρεσει αυτο να θες να περπατανε και ολοι οι υπολοιποι με τον δικο σου τροπο. Ναι ειναι μπουρδα να λες σε καποιους οτι συμπεριφερονται σαν προβατα, ειναι μπουρδα καποιοι να διεκδικουν τα αυτονοητα. Ειναι μπουρδα να καταπινεις αμασητα τα λαθη των αλλων. Ευχαριστηθηκες τωρα ; Η νοοτροπια καποιων απο το πιο ασημαντο ως το πιο σημαντικο δεν απεχει κατα πολυ. Ο ωχαδερφισμος δεν ξεκιναει με την κατοχη μιας χωρας, αλλα εκει καταληγει.
fmarkos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αν σου αρεσει να περπατας με σκυφτο το κεφαλι, δικαιωμα σου. Μην εχεις ομως την απαιτηση επειδη εσενα σου αρεσει αυτο να θες να περπατανε και ολοι οι υπολοιποι με τον δικο σου τροπο. Ναι ειναι μπουρδα να λες σε καποιους οτι συμπεριφερονται σαν προβατα, ειναι μπουρδα καποιοι να διεκδικουν τα αυτονοητα. Ειναι μπουρδα να καταπινεις αμασητα τα λαθη των αλλων. Ευχαριστηθηκες τωρα ; Η νοοτροπια καποιων απο το πιο ασημαντο ως το πιο σημαντικο δεν απεχει κατα πολυ. Ο ωχαδερφισμος δεν ξεκιναει με την κατοχη μιας χωρας, αλλα εκει καταληγει. Περπατάω με σκυφτό το κεφάλι επειδή μου αρέσει ένα προϊόν; Σου είπα ότι έχω την απαίτηση να κάνεις αυτό που κάνω; Τι διεκδικείς μωρέ; Μάθαμε μια λέξη και την λέμε και δεν ξέρουμε που μας πάνε τα τέσσερα, να πάμε έξω από τα γραφεία της MS να κάνουμε πορεία να καταργήσει τα δέκα. Δλδ έλεος. Τα λάθη αμάσητα; Λέμε την άποψη μας και είναι λάθος δηλαδή; Για δες λίγο το θέμα με τον φασισμό που έχει φωλιάσει μέσα σου... Ευχαριστήθηκα γιατί έφαγα μισό καρπούζι και έχω σκάσει. Αν νομίζεις όμως ότι μου την είπες είσαι ήδη χαμένος γιατί εγώ λέω την γνώμη μου κι εσύ προσπαθείς να μου την πεις. Δεν έχω ανάγκη να σε πίσω για κάτι. Εσύ έχεις την ανάγκη να φανείς έξυπνος μάλλον. Έχουμε κακή νοοτροπία επειδή λέμε την γνώμη μας; Μάλιστα συγνώμη θα σκάσουμε γιατί δεν σου αρέσει... Και ωχαδερφισμός δεν είναι να έχεις διαφορετική άποψη από τον άλλον, αλλά να έχεις μια άποψη και να μην την εκφέρεις. Μάθε να χρησιμοποιείς έννοιες και λέξεις εκεί που ταιριάζουν, δεν είναι κακό.
silverado Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Περπατάω με σκυφτό το κεφάλι επειδή μου αρέσει ένα προϊόν; Σου είπα ότι έχω την απαίτηση να κάνεις αυτό που κάνω; Τι διεκδικείς μωρέ; Μάθαμε μια λέξη και την λέμε και δεν ξέρουμε που μας πάνε τα τέσσερα, να πάμε έξω από τα γραφεία της MS να κάνουμε πορεία να καταργήσει τα δέκα. Δλδ έλεος. Τα λάθη αμάσητα; Λέμε την άποψη μας και είναι λάθος δηλαδή; Για δες λίγο το θέμα με τον φασισμό που έχει φωλιάσει μέσα σου... Ευχαριστήθηκα γιατί έφαγα μισό καρπούζι και έχω σκάσει. Αν νομίζεις όμως ότι μου την είπες είσαι ήδη χαμένος γιατί εγώ λέω την γνώμη μου κι εσύ προσπαθείς να μου την πεις. Δεν έχω ανάγκη να σε πίσω για κάτι. Εσύ έχεις την ανάγκη να φανείς έξυπνος μάλλον. Έχουμε κακή νοοτροπία επειδή λέμε την γνώμη μας; Μάλιστα συγνώμη θα σκάσουμε γιατί δεν σου αρέσει... Και ωχαδερφισμός δεν είναι να έχεις διαφορετική άποψη από τον άλλον, αλλά να έχεις μια άποψη και να μην την εκφέρεις. Μάθε να χρησιμοποιείς έννοιες και λέξεις εκεί που ταιριάζουν, δεν είναι κακό. Τις λεξεις που ταιριαζουν δυστυχως δεν μπορω να τις χρησιμοποιησω εδω, γιαυτο αρκουμαι με τον ωχαδερφισμο. Οσο για το ποιος απο τους δυο μας ειναι ο φασιστας και ποιος ο δημοκρατης μην παιρνεις και ορκο.
gnsX Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Τελικά τι άλλαξε και μπορεί πλέον η MS να υποστηρίξει τα 7 και τα 8; Καινούργιο προσωπικό; Και να σου πω απο πανε, αν είχαμε ανθρώπους σαν εσένα θα μασταν ακομα με DOS 6.22,ακούς εκεί να μη θες να στέλνεις τα προσωπικά σου δεδομένα στην MS, εδώ Facebook μπλα μπλα μπλα, τα θέλει για να βελτιώσει το προϊόν μπλα μπλα μπλα, τι έχεις να κρύψεις μπλα μπλα κτλ κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα