S0f0s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέος στο χώρο του web development και εδώ και έναν χρόνο έχω ξεκίνησει μόνος μου διάβασμα και on-line tutorials. Έχω ασχοληθεί μέχρι στιγμής μόνο με html (bootstrap) και css. Έχω κάνει αυτό το site και προσπαθώ πλέον να το κάνω wordpress. Έχω WAMP και νέα εγκατάσταση Wordpress στο root www για να το δημιουργήσω τοπικά το νέο Theme. Στο phpMyadmin του WAMP δημιούργσα μια βάση δεδομένων. Έχω αντιγράψει όλο το css του on-line site, αυτούσιο στο style.css. Δημιούργησα τα header, index και footer.php. To functions όχι ακόμα. Το πρόβλημά μου είναι το εξής : Το αρχείο header.php (το οποίο ξεκινάει με <html> ) μου εμφανίζεται σωστά (ίδιο με το on-line css). Στο index.php, όταν βάζω <?php get_header() ?> και το ανάλογο footer και προσπαθώ να το δώ, βλέπω μόνο τον κώδικα στο browser. Όταν τα αφαιρώ, βλέπω μεν τη σελίδα, αλλά με ότι νά 'ναι css (επισυναπτόμενη φωτό) Το footer επίσης δεν μπορώ να το δώ. Μου εμφανίζει και αυτό μόνο τον κώδικα.
dominotrix Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εχεις κανει τη σχετικη ερευνα για το πως να δημιουργησεις ενα νεο WP theme? Υπαρχουν αν θελεις ετοιμα themes τα οποια ειναι κενα/αδεια και βοηθουν σε αυτο ακριβως που θελεις να κανεις, χωρις να γραψεις απ'την αρχη τον βασικο κωδικα που χρειαζεται για να ξεκινησεις ενα νεο theme.
S0f0s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εχεις κανει τη σχετικη ερευνα για το πως να δημιουργησεις ενα νεο WP theme? Υπαρχουν αν θελεις ετοιμα themes τα οποια ειναι κενα/αδεια και βοηθουν σε αυτο ακριβως που θελεις να κανεις, χωρις να γραψεις απ'την αρχη τον βασικο κωδικα που χρειαζεται για να ξεκινησεις ενα νεο theme. Σε αυτό το στάδιο βρίσκομαι. "Πως να δημιουργήσεις ένα νέο WP theme". Έχω διαβάσει σχετικά άρθρα και δει ανάλογα video και βρίσκομαι στην αρχή.
S0f0s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Mια καλη συμβουλη για καθε νεο Web Developer ειναι να μην βαζει στη σελιδα του φατσες που ενεπλακησαν στο σκανδαλο Βατοπεδιου. παιδιά δεν είναι δικό μου το περιεχόμενο προφανώς και ούτε έχω πληρωθεί για αυτήν την σελίδα και ουδεμία σχέση έχω με το Βατοπαίδι. Δε ξέρω τι μου λες εσύ τώρα. Την έκανα για πρακτική. Αν θες να ξέρεις τα 3 από τα τελευταία 5 χρόνια ήμουν άνεργος και αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να διαβάζω και να ασχολούμαι με web dev. Και μη λέμε ότι νά ναι χωρίς να ξέρουμε γιατί με προσβάλεις.
S0f0s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι σε προσεβαλα. Δεν ειπα οτι εσυ εμπλεκεσαι με το Βατοπαιδι. Ο Δουκας ομως εμπλεκεται αποδεδειγμενα, και ειναι στην πρωτη οθονη της σελιδας. Ε δεν το λες και καλη πρακτικη. Τι λές; Μήπως έχει μπερδευτεί;
S0f0s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 όχι. δεν τον ξέρω. Κανεναν δεν ξερω απο αυτους. Δεν βαζω εγω το περιεχόμενο
S0f0s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται και σαν αποτέλεσμα θα έχει να μην καταφέρω να πετύχω αυτό που προσπάθησα... Εσύ θεωρείς ότι εγώ μέσω αυτού του site προσπαθώ να προμοτάρω κόσμο και ανήκω σε κάποιο κόμμα πρατάξη ή συμφέρον οποιάδήποτε χώρου και κατεύθηνσης. Η πραγματικότητα είναι ότι εγώ δεν ανήκω πουθενά, πέρα από την κόρη μου και τη γυναίκα μου.Επίσης πρέπει να απολογηθώ και να σπαστώ γιατί δεν μπορώ να προχωρήσω σε αυτό που θέλω, για να πλουτίσω τις γνώσεις μου στο web development. Εχασε την αξία του το θέμα που ξεκίνησα και πήρε μια αρνητική τροπή για μένα η οποία με φέρνει σε δύσκολη θέση. Προσπαθω αρκετές ώρες να βρώ τι κάνω λάθος στα αρχεία. Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος που λένε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα