Προς το περιεχόμενο

Overwatch - VampAurora's Corner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, κατ' αρχάς να σας συστηθώ!

Είμαι professional player στο Overwatch καθώς και στο Hearthstone με πείρα αρκετών χρόνων. Έχω υπάρξει μέλος σε πολλά ευρωπαϊκά team σαν παίκτης, manager, coach κτλπ. Τους τελευταίους μήνες και από την Closed Beta του παιχνιδιού ασχολούμαι με το αγαπημένο μας Overwatch στο οποίο η Blizzard με έκανε invite στην πρώτη φάση για την ψηφοφορία των παικτών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα το deadline για να μπω στη λίστα. Τέλος, δημιουργώ βιντεάκια με gameplay/highlights κ.α. τα οποία ανεβάζω στο κανάλι μου στο YouTube.

Σε αυτό το νήμα θα δημοσιεύω κάθε φορά που ανεβάζω ένα καινούριο βίντεο στο οποίο περιμένω και τις εντυπώσεις σας. Κάθε like/comment/subscribe στο YouTube είναι ευπρόσδεκτο! :) Ελπίζω να τα απολαύσετε, σας ευχαριστώ!

Το πρώτο μου βιντεάκι από closed beta. Σε παρακάτω post θα βρείτε και τα καινούρια. 

Επεξ/σία από VampAurora
Δημοσ.

Να σε κάνουμε add δηλαδή να παίζουμε;

Βεβαίως όποιος θέλει και συμπίπτουν οι ώρες που δεν κάνω coaching ή practice με το team, μπορεί να με κάνει add για να παίξουμε κάποια φορά και μαζί!

VampAurora#2576

Δημοσ.

Την μισούν πολλοί αλλά είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας και προσωπικά ένας από τους αγαπημένους μου στο παιχνίδι. Δείτε τα highlights!

Δημοσ.

Το δεύτερό μου βίντεο μετά την Tracer. Αν και η πλειοψηφία των highlights έιναι ultis, δείχνουν ένα πολύ καλό timing και positioning για ulti. Το επόμενο με Soldier 76 θα περιέχει πολύ λιγότερα στιγμιότυπα με ultis.

Δημοσ.

Και ένα βιντεάκι με τον main hero μου. Το αίσθημα του να πιάνεις κάποιον με charge ή να κάνεις stun όλη την αντίπαλη ομάδα είναι πραγματικά όμορφο :D Απολαύστε!

Δημοσ.

Προσωπικα παντως βρισκω ψιλο ανουσιο το παρον θεμα. 

Πρωτον γιατι αν ο καθενας ανοιγε ξεχωριστο θεμα να ανεβαζει τα play of the game του τωρα το Insomnia θα ειχε γεμισει ολη την κεντρικη αρχικη σελιδα στα pc games με overwatch του καθενος.

Και δευτερον γιατι το play of the game αυτο καθαυτο δεν λεει κατι για το παιχνιδι που παιζεται αφου μιλαμε για team game και αρα συνολικη προσπαθεια για νικη.

Ουτε μπορει να δει καποιος την συνεισφορα του αλλου στο παιχνιδι αν πχ δει Play of the game ενα maccree να τρωει 3 ατομα με ulti(και ας μην εκανε τιποτα σε ολο το υπολοιπο παιχνιδι.

Γιαυτο μαλλον δεν βλεπεις και απαντησεις αφου υπαρχει ουτως ή αλλως κεντρικο θεμα για το overwatch.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω ρωτήσει moderators πριν ανοίξω το νήμα, και δεύτερον είναι σαν να μου λες ότι όταν δείχνουν τα replay στο ποδόσφαιρο από διάφορα goal είναι ανούσιο γιατί παίζουν άλλοι 10. Οπότε είσαι offside. Τέλος τα highlights δείχνουν μια ιδέα του skill του εκάστοτε παίκτη και στην τελική δεν σε υποχρεώνει κανείς να μπαίνεις και να διαβάζεις. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχω ρωτήσει moderators πριν ανοίξω το νήμα, και δεύτερον είναι σαν να μου λες ότι όταν δείχνουν τα replay στο ποδόσφαιρο από διάφορα goal είναι ανούσιο γιατί παίζουν άλλοι 10. Οπότε είσαι offside. Τέλος τα highlights δείχνουν μια ιδέα του skill του εκάστοτε παίκτη και στην τελική δεν σε υποχρεώνει κανείς να μπαίνεις και να διαβάζεις. Ευχαριστώ!

Που κολλαει ειπαμε το ποδοσφαιρακι με το overwatch ειπαμε???Μαλλον πουθενα....

Επισης καταλαβαινεις οτι αυτο που εγραψες δεν ισχυει περι Highlight?Σου ανεφερα μαλιστα και χαρακτηριστικο παραδειγμα,για να μην αναφερω τα highlight με bastion. ναι εχεις δικιο μεγαλο skill να καθεται ακινητος και να εχει κολλησει το δακτυλο σε ενα click.Τελος παντων εγω αυτα που ειχα να πω τα ειπα. 

Σε οποιον γενικα του αρεσουν τετοια σκηνικα σχολιασμων video και like οπως σε facebook/youtube τοτε αυτο ειναι το καταλληλο θεμα. Για ολους τους υπολοιπους υπαρχει το κεντρικο θεμα.

Καλη συνεχεια.

Δημοσ.

Φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από competitive gaming, πόσο μάλλον FPS. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ γιατί δεν πρόκειται να χαλάσω τον χρόνο μου να σου εξηγήσω αυτονόητα πράγματα. Οπότε όπως προείπα αν δεν σου αρέσει το νήμα δεν σε υποχρεώνει κανείς να μπεις να το διαβάσεις, προσπέρασε το, το post count σου μπορείς να το ανεβάσεις και αλλού, αν θέλεις να μου πεις κάτι άλλο θα σε παρακαλούσα σε προσωπικό μήνυμα, κάτι το οποίο έπρεπε να κάνεις εξ' αρχ'ης. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Οπως ειπα καλη συνεχεια στο θεμα και τα προσωπικα σχολια καλο δεν κανουν,ειδικα αν δεν ξερεις ο αλλος τι ρολο βαραει και γιατι εχει τον αριθμο των σχολιων που εχει.Δεν το γυρισα πουθενα σε προσωπικο επιπεδο με χαρακτηρισμους,ουτε ειπα τιποτα για το αν εχεις skill ή οχι

.

Δες μονο τις απαντησεις/σχολια που εχουν γραφτει και θα καταλαβεις τι εννοω. Εγω δεν μιλησα για το αν κανεις καλα που κυνηγας competitive σε φρεσκο/δημοφιλες παιχνιδι.

Απλα σου ανεφερα πως λειτουργει το forum απο πλευρας ενδιαφεροντος του κοσμου και οσον αφορα τα θεματα που ανοιγονται.

Οσο για τα περι competitive το αφηνω ασχολιαστο(δεν το ανεφερα αλλωστε και πουθενα),ουτε βεβαια το γεγονος οτι αφιερωνεις παρα πολυ χρονο σε ενα παιχνιδι σε κανει ξεχωριστο. Και μερικοι απο μας οταν πιο παλια ειχαμε πολυ χρονο και ορεξη(εγω προσωπικα στο WoW)κυνηγαγανε οσο μπορουσαμε Realm first και ειχαμε διαθεση να ασχοληθουμε πιο σοβαρα,αλλα δεν την λεγαμε στον αλλο χωρις λογο.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ είσαι αυτός που άρχισε να γράφει στο νήμα μου με επιθετικό/μειωτικό χαρακτήρα, οπότε είσαι φάουλ. Μάλλο εσύ είσαι αυτός που θα πρέπει να ξαναδιαβάσει τα σχόλια και να αναθεωρήσει. Για άλλη μια φορά θα σε παρακαλέσω αν θες να συνεχίσεις την συζήτηση να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα, αρκετά χάλασες το νήμα. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Εσύ είσαι αυτός που άρχισε να γράφει στο νήμα μου με επιθετικό/μειωτικό χαρακτήρα, οπότε είσαι φάουλ. Μάλλο εσύ είσαι αυτός που θα πρέπει να ξαναδιαβάσει τα σχόλια και να αναθεωρήσει. Για άλλη μια φορά θα σε παρακαλέσω αν θες να συνεχίσεις την συζήτηση να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα, αρκετά χάλασες το νήμα. Ευχαριστώ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ούτε εγώ βρίσκω νόημα. Ο καθένας αν έφτιαχνε ένα επαγγελματικό ποστ θα είχαμε γεμίσει... Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που τσαντιστικες

.. Την γνώμη του είπε.. Και συμφωνώ γιαυτό με. Τα highlights.. Ίσως Ας έβαζες κανένα επαγγελματικό Full game

. Τεσπα καλή συνέχεια

Δημοσ.

Highlights από Roadhog! Ένα tank με πολύ καλο damage output, και το αγαπημένο για πολλούς hook που συναντάται και σε άλλα games. Απολαύστε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...