Dinos_12345 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 http://www.fragma.gr/Ξέχασα να πω ότι δεν έχω αμάξι για να πάω εκεί πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Σε κανένα τσιπουράδικο - ρεμπετάδικο να πάτε.Ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ξέχασα να πω ότι δεν έχω αμάξι για να πάω εκεί πάνω Και πως περιμένεις να πας οπουδήποτε, με συγκοινωνία ή με πόδια? Πες μας πειροχή αν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Και πως περιμένεις να πας οπουδήποτε, με συγκοινωνία ή με πόδια? Πες μας πειροχή αν είναι. Συγκοινωνία. Στο Χαϊδάρι και στους Αμπελόκηπους που μένουμε δεν νομίζω να υπάρχει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα