Προς το περιεχόμενο

Samsung smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ποια ειναι η καλυτερη θηκη για s6?και για την οθονη ?  και κατι αλλο ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για αμα χαθει το κινητο?" να μπορω να το κλειδωσο η να το βρω υπαρχει? ευχαριστω πολυ

και κατι αλλο λεει οτι ειναι αδιαβροχο αυτα τα κινητα οπως το σ7 σ6 μπορουν να μπουν στην θαλλασα να βγαλω βιντεο?  γιατι λεει μεχρι 1 ,5 μετρο  ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ποια ειναι η καλυτερη θηκη για s6?και για την οθονη ?  και κατι αλλο ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για αμα χαθει το κινητο?" να μπορω να το κλειδωσο η να το βρω υπαρχει? ευχαριστω πολυ

και κατι αλλο λεει οτι ειναι αδιαβροχο αυτα τα κινητα οπως το σ7 σ6 μπορουν να μπουν στην θαλλασα να βγαλω βιντεο?  γιατι λεει μεχρι 1 ,5 μετρο  ευχαριστω

ΜΗΝ ΒΆΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ για να μην το κλαις. Αυτό που έχω δει αλλά δεν δοκίμασα ο ίδιος και δουλεύει είναι να πάρεις κάτι από αυτές τις θήκες.

Link.png Site: θήκες

• Like 1
Δημοσ.

Η αδιαβροχοποίηση στα κινητά αναφέρεται στη χρήση τους ή όχι στην βροχή και το κάθε επίπεδό της στο αν η βροχή θα 'ναι ψιχάλα ή καταρακτώδης.

Αν θέλεις υποβρύχιες λήψεις πάρε κάμερα υποβρύχιας λήψης(και επι την ευκαιρία παρατήρησε το ιδιαίτερο design της)

post-236638-0-79848200-1470994886_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Και να λέει αδιάβροχο το θαλασσινό νερό θα το χαλάσει .καλό είναι για να προλαβεις να το "σωσεις" αν πέσει σε καμία λεκάνη,βραχει κτλ κτλ αλλά όχι και για υποβρύχιες βουτιες χιχι

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα καποιο λινκ απο ελλαδα θηκη για το κινητο s6 και για προστασια στην οθονη απο χρατζουνιες υπαρχει κατι? Και μια καλη εφαρμογη αμα χαθει το κινητο να μου εμφανιζει που ειναι και να μπορω να το κλειδωσω ευχαριστω :) κ παλι

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα καποιο λινκ απο ελλαδα θηκη για το κινητο s6 και για προστασια στην οθονη απο χρατζουνιες υπαρχει κατι? Και μια καλη εφαρμογη αμα χαθει το κινητο να μου εμφανιζει που ειναι και να μπορω να το κλειδωσω ευχαριστω :) κ παλι

οτι και να κανεις το κινητο ξεκλειδωνει πολυ ευκολα

Δημοσ.

Παιδια συγγνωμη αλλα το κινητο ειναι το s6 edje αρα για αυτο θελω θηκη και για την οθονη.....δεν ξερω αμα ειναι με το s6 ιδιες οι θηκες .ευχαριστω το κινητο δεν ειναι δικο μου γ αυτο δεν μ το ειχε πει το παιδι που θελει να μαθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...