Προς το περιεχόμενο

corsair 450d ανεμιστηρες

Runner25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πηρα το εν λογο tower για το συστημα της υπογραφης ειχε πανω 2 μπροστινους 140 και 1 πισω 120

εγω ηθελα φωτιζομενους και τους αλλαξα πισω κανονικα 120 αλλα μπροστα εβαλα κατα λαθος 120 αντι για 140

επηεραζει αυτο γενικα τη καλη ψυξη του συστηματος? επισης κατω διπλα απο το τροφοδοτικο παιρνει και αλλο ανεμιστηρα να τον βαλω η να το αφησω ετσι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πηρα το εν λογο tower για το συστημα της υπογραφης ειχε πανω 2 μπροστινους 140 και 1 πισω 120

εγω ηθελα φωτιζομενους και τους αλλαξα πισω κανονικα 120 αλλα μπροστα εβαλα κατα λαθος 120 αντι για 140

επηεραζει αυτο γενικα τη καλη ψυξη του συστηματος? επισης κατω διπλα απο το τροφοδοτικο παιρνει και αλλο ανεμιστηρα να τον βαλω η να το αφησω ετσι?

δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα.το κουτι ειναι ηδη ευρυχωρο.εγω θα τον εβαζα και πισω.κακο δεν θα κανει.

• Like 1

δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα.το κουτι ειναι ηδη ευρυχωρο.εγω θα τον εβαζα και πισω.κακο δεν θα κανει.

απλα το λεω γιατι οι προδιαγραφες του ειναι για 140 μπροστα μηπως το λειτουργω λαθος

απλα το λεω γιατι οι προδιαγραφες του ειναι για 140 μπροστα μηπως το λειτουργω λαθος

Οτι μπορει να παρει 14αρι δεν σημαινει οτι πρεπει να μπει ή οτι δεν μπορει να μπει μικροτερος.και καθε fan ειναι διαφορετικο.ενα fan 120 πχ μπορει να γυριζει πιο γρηγορα απο οτι ενα 140 και να φερνει παραπανω αερα.η μπορει να ειναι απο αλλη εταιρεια με αλλα blades και να φερνει διαφορετικο αερα.πρεπει να δει καποιος τα cfm πως τα λενε απο καθε φαν.σε καθε περιπτωση και λιγοτερα να ειναι δεν υπαρχει θεμα.το βασικο ειναι  να υπαρχει μια ωραια ροη και γενικως να κινειται αερας στο κουτι.απο εκει και περα ειναι και τι πραγματα εχεις μεσα.εγω πχ ειχα αρκετη θερμοκρασια στο παλιο μου Pc απο τους δισκους επειδη ηταν πολλοι αλλα cpu και καρτα γραφικων ειχα ελαχιστη.καποιος αλλος μπορει να εχει απλα ενα δισκο αλλλα να εχει sli οποτε να υπαρχει και αρκετη θερμοκρασια μεσα στο κουτι.γενικως ειναι καλο κουτι και δεν ειναι στριμωγμενα μεσα.ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...