NEFTIS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εκανα ομορφιες, παλι. Linux Mint, απεγκατεστησα το audacious. Μπαινω στη διαχειριση αρχειων και βλεπω οτι εχουν μεινει αρχεια του στο σκληρο. Τα σβηνω ολα χειροκινητα (οτι ελεγε τη λεξη audacious). Μετα απο μερες παω να το ξαναεγκαταστησω απο τη διαχειριση λογισμικου. Εγκαθισταται κανονικα, αλλα δε τρεχει το audacious. Τι μαγεια εκανα παλι? Και γιατι δε δουλευει? Δε μπορω να καταλαβω τη λογικη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Πως το εβαλες την 1η φορα? Με make install? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ωραιος ο jim. Ταχυτατος. Οχι. Την πρωτη φορα το εβαλα απο διαχειρ. Λογισμικου. Τη δευτερη φορα, μετα τα μαγικα μου, δοκιμασα απο διαχειρ. Λογισμ. , synaptic και απο την cache του συστηματος (deb file που κρατησε). Τα ιδια αποτελεσματα. Εγκατεστημενο το προγραμμα, με εικονιδια στα μενου. Αλλα δε τρεχει. Δεν εμφανιζει καν μνμ σφαλματος. Ουτε ανασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Αρα, γενικα, με τον ιδιο τροπο το εβαλες. Οταν λες οτι εσβησες οτι ειχε το audacious, απο που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 λογικα θα εννοει στο home ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Συγγνωμη που καθυστερησα. Εμπλεξα με δουλεια. Το απεγκατεστησα με δεξι κλικ στο εικονιδιο του audacious > απεγκατασταση. Μαλλον ετσι εγινε. Ή πηγα διαχειριση λογισμικου και το απεγκατεστησα. Δε θυμαμαι ακριβως. Μετα στο file browser εκανα search τη λεξη "audacious". Search εκανα στο root, για να τα παρει ολα η μπαλα. Βρηκε εικονιδια σκετα, deb file, αρχεια ρυθμισεων κι οτι αλλο τελος παντων βρηκε. Τα σβηνω ολα. Δοκιμαζω το deadbeef, καλο ειναι αλλα μου λειπει το vu meter. Και γενικα προτιμω το audacious, γιατι ετσι εμαθα. Λεω, μπα. Δε ξαναβαζω το audacious? Να τα εχω και τα δυο? Σκατουλες. Τι εσβησα ο μαλακας? Σιγουρα ειχε τη λεξη audacious. Ουτε η εγκατασταση δε το επαναφερει. Να κανω ανανεωση στα αποθετηρια? Να εσβησα καποια depedencies που περιειχαν τη λεξη audacious? Πως δουλευουν τα linux? Υ.Γ. δουλεψε. Απεγκατεστησα τις βιβλιοθηκες, plugins κι ενα καρο depedencies. Ξαναπερασα το audacious και τα εγκατεστησε μονο του ολα. Συνεπως, η μαλακια ειναι δικια μου. Η ασχετοσυνη μου ωρες-ωρες. Ευχαριστω πολυ παληκαρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα