Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια εχω μια απορια για το αν μπορω να αλλαξω fan στην αεροψυξη μου.Εχω την

noctua nh-u9b se2 και εχει 92μμ fan.Επειδη δεν ταιριαζει το χρωμα με το build που εχω κανει (ασπρο-μαυρο) μπορω να αλλαξω φαν και να βαλω αλλα σε χρωμα ασπρο τα οποια θα ειναι στα 120μμ?

Αν δεν γινεται μπορω να βαλω στα 92μμ ? Αν γινεται αγοραζω φαν που μπαινουν στο κουτι και απλα τα βαζω στην ψυκτρα η θελει αλλα ?

Ευχαριστω εκ των προτερων !! 

Δημοσ.

Οι ανεμιστήρες της noctua είναι top οπότε η αλλαγή θα φέρει μόνο οπτικό αποτέλεσμα και στη θέση σου δεν θα το άλλαζα.

Στα ερωτήματά σου τώρα, μπορείς να βάλεις 92mm αρκεί να είναι pwm. Επίσης μπορείς με πατέντα να βάλεις 120mm αλλα θα είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα ως προς την εμφάνιση.

Μία πρόταση  οικονομική είναι αυτος http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f9-pwm-rev2-fan-92mm-p-PER.811357 

Επίσης μπορείς να βάλεις δύο σε push-pull αρκεί η μητρική σου να έχει δύο θέσεις για 4πινο και στη συσκευασία της ψύκτρας να έχεις +2 clips επιπλέον. Νομίζω οτι σου είπα όλες τις επιλογές.

Δημοσ.

Αδικα θα φορτωθεις και τα ανεμιστηρακια της ARCTIC COOLING.
Παρε αλλη ψυκτρα αφου ετσι και αλλιως η ψυκτρα που εχεις σου καθησε στον λαιμο απο την πρωτη στιγμη.

Δημοσ.

Οι ανεμιστήρες της noctua είναι top οπότε η αλλαγή θα φέρει μόνο οπτικό αποτέλεσμα και στη θέση σου δεν θα το άλλαζα.

Στα ερωτήματά σου τώρα, μπορείς να βάλεις 92mm αρκεί να είναι pwm. Επίσης μπορείς με πατέντα να βάλεις 120mm αλλα θα είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα ως προς την εμφάνιση.

Μία πρόταση  οικονομική είναι αυτος http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f9-pwm-rev2-fan-92mm-p-PER.811357

Επίσης μπορείς να βάλεις δύο σε push-pull αρκεί η μητρική σου να έχει δύο θέσεις για 4πινο και στη συσκευασία της ψύκτρας να έχεις +2 clips επιπλέον. Νομίζω οτι σου είπα όλες τις επιλογές.

με καλυψες σε ολα.το θεμα μου ειναι να φερει μονο οπτικο αποτελεσμενα απο θερμοκρασιες ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος

Αδικα θα φορτωθεις και τα ανεμιστηρακια της ARCTIC COOLING.

Παρε αλλη ψυκτρα αφου ετσι και αλλιως η ψυκτρα που εχεις σου καθησε στον λαιμο απο την πρωτη στιγμη.

οντως αυτο το χρωμα της noctua μου εκατσε ασχημα απο την αρχη

Δημοσ.

Το χρωμα απο τους ανεμιστηρες της ειναι το κυριοτερο, αλλα και η αναλογια στις διαστασεις στην συγκεκριμενη ειναι καπως ατσουμπαλη για τα δικα σου γουστα.
Αν παρεις ανεμιστηρακια στο καταλληλο χρωμα που θελεις, το πιθανοτερο ειναι να γινει πιο υποφερτο το οπτικο αποτελεσμα, αλλα παλι ατσουμπαλη θα σου φαινεται και δυστυχως θα εχεις υποβαθμιση  στην ποιοτητα στους ανεμιστηρες ,γιατι καλοι οι ARCTIC COOLING ανεμιστηρες, αλλα noctua δεν ειναι.

Δημοσ.

Το χρωμα απο τους ανεμιστηρες της ειναι το κυριοτερο, αλλα και η αναλογια στις διαστασεις στην συγκεκριμενη ειναι καπως ατσουμπαλη για τα δικα σου γουστα.

Αν παρεις ανεμιστηρακια στο καταλληλο χρωμα που θελεις, το πιθανοτερο ειναι να γινει πιο υποφερτο το οπτικο αποτελεσμα, αλλα παλι ατσουμπαλη θα σου φαινεται και δυστυχως θα εχεις υποβαθμιση  στην ποιοτητα στους ανεμιστηρες ,γιατι καλοι οι ARCTIC COOLING ανεμιστηρες, αλλα noctua δεν ειναι.

ειναι λιγο υποφερτο το ολο θεμα τωρα γιατι αλλαξα κουτι εβαλα το h440 και φαινεται καλυτερα  δεν ειναι τοσο στριμωγμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...