chipakos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δεν εχεις απαντησει αυτο που ρωτησα , τελικα εδωσες η οχι το λογαριασμο και την φωτοτυπια της ταυτοτητας? Ναι φυσικά και τα έδωσα μιας και ξέρω ότι για νέα συνεργασία χρειάζεται συμφωνητικό τα θεώρησα χαμηλής δυναμικότητας και τα έδωσα,όπως τα είχα δώσει και στη Hol και στη Forthnet όταν τα είχαν ζητήσει.Μιλάω για παλαιότερα βέβαια όχι για τώρα.Πάντα ήξερα για τις 14 ημέρες που έχω δικαίωμα υπαναχώρησης οπότε δεν ένοιωσα ευάλωτος σε καμία περίπτωση ειδικά χωρίς να έχουν συμβόλαιο που να με δεσμεύει ούτε χρονικά ούτε οικονομικά. Ναι φυσικά και τα έδωσα μιας και ξέρω ότι για νέα συνεργασία χρειάζεται συμφωνητικό τα θεώρησα χαμηλής δυναμικότητας και τα έδωσα,όπως τα είχα δώσει και στη Hol και στη Forthnet όταν τα είχαν ζητήσει.Μιλάω για παλαιότερα βέβαια όχι για τώρα.Πάντα ήξερα για τις 14 ημέρες που έχω δικαίωμα υπαναχώρησης οπότε δεν ένοιωσα ευάλωτος σε καμία περίπτωση ειδικά χωρίς να έχουν συμβόλαιο που να με δεσμεύει ούτε χρονικά ούτε οικονομικά. Τελικά όλα ήταν ρευστά απ ότι κατάλαβα διότι πριν από κάνα μισάωρο συνδέθηκα πάλι πίσω στις υπηρεσίες του ΟΤΕ και τρέχει και η έγγραφη καταγγελία μου που έκανα σήμερα το πρωί στην ΕΕΤΤ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ναι φυσικά και τα έδωσα μιας και ξέρω ότι για νέα συνεργασία χρειάζεται συμφωνητικό τα θεώρησα χαμηλής δυναμικότητας και τα έδωσα,όπως τα είχα δώσει και στη Hol και στη Forthnet όταν τα είχαν ζητήσει.Μιλάω για παλαιότερα βέβαια όχι για τώρα.Πάντα ήξερα για τις 14 ημέρες που έχω δικαίωμα υπαναχώρησης οπότε δεν ένοιωσα ευάλωτος σε καμία περίπτωση ειδικά χωρίς να έχουν συμβόλαιο που να με δεσμεύει ούτε χρονικά ούτε οικονομικά. Τελικά όλα ήταν ρευστά απ ότι κατάλαβα διότι πριν από κάνα μισάωρο συνδέθηκα πάλι πίσω στις υπηρεσίες του ΟΤΕ και τρέχει και η έγγραφη καταγγελία μου που έκανα σήμερα το πρωί στην ΕΕΤΤ. Αν εσυ μοιραζεις την ταυτοτητα σου ετσι απο εδω και απο εκει αν σου στειλουν καμια ειδοποιηση για κανενα δανειο καμια μερα μην ρωτας απο που ηρθε , απο την στιγμη που δεν υπογραφεις συμβολαιο για πιο λογο να τους δωσεις τα υπολοιπα χαρτια?
chipakos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Αν εσυ μοιραζεις την ταυτοτητα σου ετσι απο εδω και απο εκει αν σου στειλουν καμια ειδοποιηση για κανενα δανειο καμια μερα μην ρωτας απο που ηρθε , απο την στιγμη που δεν υπογραφεις συμβολαιο για πιο λογο να τους δωσεις τα υπολοιπα χαρτια? Εχεις δίκιο είναι λίγο παρορμητικό το να δίνεις αλλά όλοι οι πάροχοι μετά από επίμονο μπίρι μπίρι τα ζητούν .Αν η Wind δεν είχε πάρει τη φορητότητα με το έτσι θέλω στις 5 Αυγούστου και είχε αφήσει να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο που είχα με τον ΟΤΕ τότε η προσφορά τους ήταν πολύ δελεαστική και είχα πάρα μα πάρα πολλές πιθανότητες να συνδεθώ με τη Wind. Ομως εμένα με έκθεσαν ως προς τον πάροχό μου κι έτσι ουσιαστικά μου έδωσαν μία κλωτσιά για να μην σκέφτομαι τίποτε άλλο παρά συνέχιση του συμβολαίου μου με τον ΟΤΕ κάτι που έγινε τελικά. Αλλωστε οποιαδήποτε συνεργασία κι αν ξεκινήσει έτσι δεν μπορεί να έχει μέλλον,και φυσικά αν ξεκίνησαν έτσι ποιός ξέρει τι θα γινόταν στο μέλλον. Ισως το όριο της υπαναχώρησης γι αυτό να το έβαλαν ώστε να είναι ο κάθε ένας 100% σίγουρος γι αυτό που κάνει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εχεις δίκιο είναι λίγο παρορμητικό το να δίνεις αλλά όλοι οι πάροχοι μετά από επίμονο μπίρι μπίρι τα ζητούν .Αν η Wind δεν είχε πάρει τη φορητότητα με το έτσι θέλω στις 5 Αυγούστου και είχε αφήσει να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο που είχα με τον ΟΤΕ τότε η προσφορά τους ήταν πολύ δελεαστική και είχα πάρα μα πάρα πολλές πιθανότητες να συνδεθώ με τη Wind. Ομως εμένα με έκθεσαν ως προς τον πάροχό μου κι έτσι ουσιαστικά μου έδωσαν μία κλωτσιά για να μην σκέφτομαι τίποτε άλλο παρά συνέχιση του συμβολαίου μου με τον ΟΤΕ κάτι που έγινε τελικά. Αλλωστε οποιαδήποτε συνεργασία κι αν ξεκινήσει έτσι δεν μπορεί να έχει μέλλον,και φυσικά αν ξεκίνησαν έτσι ποιός ξέρει τι θα γινόταν στο μέλλον. Ισως το όριο της υπαναχώρησης γι αυτό να το έβαλαν ώστε να είναι ο κάθε ένας 100% σίγουρος γι αυτό που κάνει. Ειναι μεγαλο λαθος σου , απο την στιγμη που δεν υπογραφεις συμβολαιο δεν δινεις τιποτα αλλο , δεν υπαρχει λογος να κρατανε τα στοιχεια σου Εννοειται οτι δεν συνφωνο με την τακτικη τους αλλα θελει προσοχη που μοιραζουμε τα στοιχεια μας
Lanike71 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλά ρε παίδες, μόνο ο chipakos απάντησε επί του θέματος; Το ενοχλητικό είναι η απαίτηση για 2 χρόνια ανανέωση. Παίζει καμία άλλη εταιρία με καμία καλή προσφορά;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλά ρε παίδες, μόνο ο chipakos απάντησε επί του θέματος; Το ενοχλητικό είναι η απαίτηση για 2 χρόνια ανανέωση. Παίζει καμία άλλη εταιρία με καμία καλή προσφορά; πάρε μόνος σου και σε άλλες εταιρίες ειδικά όταν κάνεις μεταφορά σε άλλη εταιρία σου κάνουν και καλύτερες προσφορές, πάρε και πες έληξε το συμβόλαιο μου πληρώνω πχ 30 για 5 ώρες κινητό απεριόριστα σταθερά και 24αρι ίντερνετ, συνήθως αυτά που σου λένε περνούν λίγο παζάρι ακόμα
chipakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Σε συνέχεια της περιπέτειάς μου παιδιά και μετά την καταγγελία που έκανα στην ΕΕΤΤ η Wind σήμερα μου έστειλε μέσω speedex φάκελο που αναφέρει ότι θα πιστωθούν όλες οι χρεώσεις και το τέλος αποσύνδεσης και δεν θα υπάρξει καμία άλλη απαίτησή τους από εμένα. Τον ίδιο φάκελο τον κοινοποιούν και στην ΕΕΤΤ μαζί με τον αριθμό καταγγελίας που έκανα. Μην φοβάστε όταν κάτι δεν το έχετε κάνει εσείς να το φωνάζετε και μάλιστα δυνατά και όπου μπορείτε και θα δικαιωθείτε.
Lanike71 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά μου κατέβασαν το πάγιο στα 22,50 και μου έδωσαν και 1 gb στο κινητό δώρο. Ναι, με έπεισαν . 1
chipakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά μου κατέβασαν το πάγιο στα 22,50 και μου έδωσαν και 1 gb στο κινητό δώρο. Ναι, με έπεισαν . Ολο το θέμα είναι να μένουμε ευχαριστημένοι οπότε σου εύχομαι καλά κατεβάσματα και έσωσες και μερικά ευρουλάκια δεν είναι άσχημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα