Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

θέλω μια αναβάθμιση mobo - cpu - ram σε socket intel

Η χρήση του θα είναι για development. Σε καμιά περίπτωση δεν θα χρησιμοποιηθεί για gaming η video/photo editing.

budget 250-300€

προϋπόθεση full atx motherboard με ddr4,δεν με ενδιαφέρουν δυνατότητες overclocking, πάρα μόνο δυνατότητες επέκτασης

θέλω να αποφύγω επεξεργαστή celeron

Τροφοδοτικό υπάρχει ένα tagan 500w bz series ενώ η οθόνη μου είναι μια lg27mp58 1080p

Δημοσ.

deskop applications, mobile development, web development.

Προγράμματα που χρησιμοποιώ visual studio 2015, netbeans κτλ.

Αυτο που με προβληματίζει είναι αν θα πρέπει να παω σε κάποια καλύτερη mobo γυρώ στα 180-200 € και τα υπολοιπα 100-120 για φθηνό επεξεργαστή λιγη μνημη με προοπτική αναβάθμισης η να παω σε μια μητρικη των 100-120 ευρω σε εναν ι5 γυρω στα 200€ και να ανεβασω λιγο το budjet για μνημη..

Γενικα βλεπω πολλες προτασεις για Asrock μητρικες. Εχουν αναβαθμιστεί τοσο πολυ? εγω προτιμω κατι σε gigabyte η Asus.

Την τελευταια 4ετια λογω έλλειψη χρηματων για επένδυση σε  hardware έχω χασει λιγο την μπαλα τι παιζει σε mobo + ram για αυτο και ζητω την βοηθεια σας.

ΥΓ. Ζηταω συγνωμη που δεν συμπληρωσα την προκαθορισμενη φορμα αλλα μετα καταλαβα πως δουλεύει.. :mellow:  :mellow:

Δημοσ.

deskop applications, mobile development, web development.

Προγράμματα που χρησιμοποιώ visual studio 2015, netbeans κτλ.

Αυτο που με προβληματίζει είναι αν θα πρέπει να παω σε κάποια καλύτερη mobo γυρώ στα 180-200 € και τα υπολοιπα 100-120 για φθηνό επεξεργαστή λιγη μνημη με προοπτική αναβάθμισης η να παω σε μια μητρικη των 100-120 ευρω σε εναν ι5 γυρω στα 200€ και να ανεβασω λιγο το budjet για μνημη..

Γενικα βλεπω πολλες προτασεις για Asrock μητρικες. Εχουν αναβαθμιστεί τοσο πολυ? εγω προτιμω κατι σε gigabyte η Asus.

Την τελευταια 4ετια λογω έλλειψη χρηματων για επένδυση σε  hardware έχω χασει λιγο την μπαλα τι παιζει σε mobo + ram για αυτο και ζητω την βοηθεια σας.

ΥΓ. Ζηταω συγνωμη που δεν συμπληρωσα την προκαθορισμενη φορμα αλλα μετα καταλαβα πως δουλεύει.. :mellow:  :mellow:

δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις τοσο ακριβη μητρικη...

αν σε περνει φυσικα ενας ι5 6500 ειναι καλυτερη επιλογη 

δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο σου ειναι απαραιτητος σε σχεση π.χ με εναν ι3 6100 ας πουμε για τη δουλεια που θελεις.....

αλλα οκ σιγουρα καλυτερος απο καθε αποψη...

και η gigabyte ειναι μια χαρα επισης αλλα γουστα ειναι αυτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...