Thanasispomonis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά,είμαι διακοπές χωρίς ίντερνετ και έχω μόνο στο κινητό το dataκαλοκαιρο,σε καρτοκινητο.γίνεται να ακυρωσω το day pass,δηλαδή να μην με χρεώσει ένα ευρώ όταν δεν είναι ενεργοποιημένο το 8ωρο του dataκαλοκαιρου;
nitrous79 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά,είμαι διακοπές χωρίς ίντερνετ και έχω μόνο στο κινητό το dataκαλοκαιρο,σε καρτοκινητο.γίνεται να ακυρωσω το day pass,δηλαδή να μην με χρεώσει ένα ευρώ όταν δεν είναι ενεργοποιημένο το 8ωρο του dataκαλοκαιρου; ενεργοποίησε το my internet στέλνοντας MI στο 1333 έτσι όταν θα ανοίγεις τα δεδομένα δεν θα σε χρεώνει αυτόματα το 1 ευρώ για το day pass θα σου ανοίγει η σελίδα του my internet για να επιλέξεις εσύ τι θες.
taslikos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Κανείς οτι προαναφέρθηκε και θα λύσεις το προβλήμα σου.
Thanasispomonis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Έστειλα end day πριν ώρες,μήπως αυτό απενεργοποιει τη χρέωση για πάντα;
AntiCambeR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Έστειλα end day πριν ώρες,μήπως αυτό απενεργοποιει τη χρέωση για πάντα; Για σιγουριά ενεργοποίησε το my internet.Εχω διαβάσει περιπτώσεις που το End Day δεν έπιασε.
taslikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Επειδή την εχω πατήσει με αυτο το end day: τότε που είχε βγει το Spotify έδιναν δωρεαν την χρέωση streaming και επειδή υπήρχε αυτη η χρέωση με το 1€ λογω οτι άλλες εφαρμογές εκτός του σποτιφι δούλευαν μόνες τους κάθε φορά με χρέωνε απο 1€. Ε λοιπόν το απενεργοποιω και εγω μια μερα και τι βλέπω; ΜΕ ΧΡΕΩΝΕ ΜΕ ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!!! είχα μεσα 7€ έφυγαν όλα. Άλλαξα εταιρία και ησύχασα! Τωρα που βγήκε όμως το my internet (πως το έπαθαν) αν το ενεργοποιήσεις θα εισαι κομπλε. Για αυτόν τον λόγο ξαναενεργοποιησε το day pass γιατί αν τύχει και δεν έχεις μεγκαμπαιτ τουλάχιστον να παρει 1€ (αν όμως ενεργοποιήσεις το my internet δεν τρώει τιποτα αν δεν σε ρωτήσει πρώτα) Η καλύτερη λύση ειναι μα μην έχεις κάρτα ποτε! Να βάζεις τόσα λεφτά όσα για να έχεις ένα προγράμμα που θες τον μηνα αλλιώς δεν γίνετε να μην χάσεις λεφτά!!
johnyboy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 μεγάλη απάτη αυτό της κοσμοτε, έχω ρίξει άπειρα καντήλια και έχει γίνει πάνω από 50 φορές αυτή η αλητεία.πριν λήξουν τα mb δεν μπορείς να στείλεις end day, όταν λήξουν πχ 12 δεν προλαβαίνεις καν να το στείλεις το μήνυμα γιατί 12.01 σε έχει ήδη χρεώσει. εννοείται όλες οι χρεώσεις που έχω φάει ήταν χωρίς να έχω καν τα δεδομένα ανοιχτά.μια φορά κιόλας που μου επέστρεψαν χρήματα είχα σβήσει εντελώς και το apn και με χρέωναν.
Thanasispomonis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Τώρα έχω απενεργοποιήσει το day pass και έχω ενεργοποιημένο το my internet.τώρα όταν ανοίγω δεδομένα απλά δεν με χρεώνει καθόλου
Joshua21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 ΚαλημέραΓια να μην ανοίγω νέο θέμα, χτες ενεργοποίησα το my internet στέλνοντας MI στο 1333. Όταν προσπαθώ όμως να ανοίξω το http://myinternet.cosmote.gr/main μου βγάζει το μήνυμα: "Η υπηρεσία COSMOTE My Internet είναιδιαθέσιμη μόνο μέσω του δικτύουCOSMOTE. Παρακαλούμεαπενεργοποίησε το Wi-Fi στο κινητόσου και ενεργοποίησε τα δεδομένα στο3G ή 4G δίκτυο της COSMOTE από τιςρυθμίσεις του κινητού σου.Η χρήση της σελίδας είναι δωρεάν καιδεν καταναλώνονται τα διαθέσιμα ΜΒ" ενώ ταυτόχρονα μου τραβάει από τα διαθέσιμα MB για να ανοίξει τη σελίδα. Τι γίνεται?
taslikos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δε σου τραβάει απο εκεί μεγκαμπαιτ άλλες εφαρμογές που ειναι ανοιχτές, η ο καιρός και τέτοια παίρνουν...
Joshua21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δε σου τραβάει απο εκεί μεγκαμπαιτ άλλες εφαρμογές που ειναι ανοιχτές, η ο καιρός και τέτοια παίρνουν... ΚΑΙ από εκεί τραβάει, άνοιξα τη σελίδα πολλές φορές συνεχόμενα για να είμαι σίγουρος, ~0,3ΜΒ τρώει κάθε φορά. Συμβαίνει σε κανένα άλλο το ίδιο? Το να μην αναγνωρίζει η σελίδα πως την ανοίγεις από το δίκτυο 3g της cosmote?
panos- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Στείλε πάλι ΜΙ και αφου ερθει το μηνυμα απενεργοποιησης ενεργοποιησε το παλι. Σε περιπτωση που δεν λειτουργήσει, επικοινωνησε με το 13888 για να δουν τι γίνεται. (0,19€ ανά κληση)
Joshua21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Στείλε πάλι ΜΙ και αφου ερθει το μηνυμα απενεργοποιησης ενεργοποιησε το παλι. Σε περιπτωση που δεν λειτουργήσει, επικοινωνησε με το 13888 για να δουν τι γίνεται. (0,19€ ανά κληση) Έστειλα πάλι ΜΙ, και ήρθε μήνυμα "έχετε ήδη ενεργοποιήσει την υπηρεσία my internet". Δεν το έψαξα παραπάνω για να δω αν γίνεται με κάποιο τρόπο απενεργοποίηση ώστε να το ενεργοποιήσω ξανά. Με το 13888 σήμερα κατάφερα και επικοινώνησα, 20+ λεπτά αναμονή μέχρι να μιλήσω σε κάποιον. Αφού με έβαλαν να επιβεβαιώσω όλα τα σχετικά(ρυθμίσεις sim, αν έχω δωρεάν mb, αν όντως ενεργοποιώ δεδομένα και όχι wifi, restart τη συσκευή), μου ανακοίνωσαν ότι έκαναν προώθηση στο τεχνικό τμήμα και ότι ο τεχνικός θα ασχοληθεί με το πρόβλημα τις επόμενες 24-48 ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα