Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Sandy-e με sandy εχουν διαφορα στις επιδοσεις σε IPC? Δεν το διευκρινισα πιο πανω, αλλα τις δοκιμες τις εκανα μεταξυ sandy bridge κανονικου και haswell-e, αλλα θεωρω οτι δεν παιζει κανενα ρολο Ipc οχι, για να είχαμε μεγαλύτερο core count στο leaked bench για μια λίγο καλύτερη σύγκριση.
Psaris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 εγω παντως ετσι τον πηρα τον phenom IIx6 ,κραζανε διχως αυριο οι γνωστοι του insomnia κ καταλαβα οτι ειναι καλη αγορα ο phenom 2 x6 και ο phenom 2 4x 695 BE ειναι ακομα τουμπανακια για παιχνίδια αλα που να καταλάβει το ιντελοτρολλ απο πανω. 7
Psaris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Τρεισήμισι χρόνια με τον 8350, δεν είδα να υστερώ πουθενά παίζοντας παιχνίδια. Σχεδόν 2 χρόνια με την 290x, μια χαρά τα καταφέρνει το σύστημα. Μπορεί το 2017 να αλλάξω όλο το σύστημα. Θα δείξει. H αλήθεια ειναι οτι υπάρχουν κάποια παιχνίδια που απλα δεν τραβάνε με τους fx,,, ειδικά χωρίς overclock,εχω ελπιδες με τους zen.. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2016 από Psaris 2
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 δεν παιζει ολος ο κοσμος παιχνιδια Ουτε ολος ο κοσμος χρειαζεται ακριβους επεξεργαστες οπως i7 4790k ή i5 4670k οπως του θεματος με αυτη τη λογικη
rfc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Αν βγει στα 170-180 euro μια χαρα θα ειναι και βλεπουμε κιολας.
Black Flag Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 ή αλήθεια ειναι οτι υπάρχουν κάποια παιχνίδια που απλα δεν τραβάνε με τους fx,,, ιδικά χωρίς overclock,εχω ελπιδες με τους zen.. Παρέθεσε ένα. Ο 8350 δεν έχει πουθενά πρόβλημα. Δεν ξέρω αν έχουν θέμα οι μικρότεροι FX. Αλλά ούτε ο 1090t ακόμα και σήμερα πιστεύω ότι έχει θέμα, πέρα από το bottleneck με νέες κάρτες γραφικών.
georgepppo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλα μην την βρασεις και πολυ....κοψε κατι. Μια χαρα ειναι η AMD αλλα μην λέμε μονο για την πάρτη μας.Εκτος και θελετε να σας προσεξουν,γiα κάποιο λογο. Εγω πάντως αν μου χάριζαν εναν 4790κ δεν θα το πουλαγα για να παρω AMD ωστε να κάνω πιο γρήγορα τα renders.... δεν πιάνω το σχόλιο σου "να σας προσέξουν για κάποιο λόγο" εσένα αν σου χάριζαν τον intel πάρτον αν σε βολεύει εμένα ενα render μια φορά έφαγε 2 μέρες να γίνει με τον i5 2400,με έναν επεξεργαστή ίδιου Ipc και 8cores/16threads θα ημουν 3 φορές πιο γρήγορος και θα γλίτωνα τρελό χρόνο. είτε σου αρέσει είτε όχι κάποιοι το κάνουν απο δουλειά η χόμπι και δεν κάνουν ποζεριά για σένα και τον καθένα που δεν ασχολείται,και ένας δυνατός αλλά φτηνός επεξεργαστής είναι σωτηρία για κάποιους. 1
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 δεν πιάνω το σχόλιο σου "να σας προσέξουν για κάποιο λόγο" εσένα αν σου χάριζαν τον intel πάρτον αν σε βολεύει εμένα ενα render μια φορά έφαγε 2 μέρες να γίνει με τον i5 2400,με έναν επεξεργαστή ίδιου Ipc και 8cores/16threads θα ημουν 3 φορές πιο γρήγορος και θα γλίτωνα τρελό χρόνο. είτε σου αρέσει είτε όχι κάποιοι το κάνουν απο δουλειά η χόμπι και δεν κάνουν ποζεριά για σένα και τον καθένα που δεν ασχολείται,και ένας δυνατός αλλά φτηνός επεξεργαστής είναι σωτηρία για κάποιους. Γιαυτο το λογο ξερεις υπηρχαν απο τοτε και οι i7 αναλογα με την χρηση.Και φυσικα δεν μιλαω για τους πανακριβους 6πυρηνους οπως ο 3930κ αλλα για i7 τυπου i7 3770.
Angelcrow Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Έχω να πώς πολλά πράγματα για αυτά που διαβάζω εδώ μέσα και σε αυτό το thread και σε άλλα και θα τα παραθέσω όσο πιο συνεκτικά και συνοπτικά μπορώ γιατί πραγματικά μερικοί εδώ μέσα δεν παιζεστε με τίποτα 1)Όταν βγει ο 8core/16 threads στα 250-1000 ευρώ θα αγαπηθεί τόσο από developers όσο και από σπουδαστές για τα εικονικά μηχανηματάκια τους και για home servers!Ο fx 8320e στα 95watt αγαπήθηκε πολύ για αυτό το λόγο ακριβώς και συνδιάστηκε κατά κράτος με μητρικές asus που υποστήριζαν ecc memory! Όσο για τη ψύκτρα στους ZEN δεν θα χρειάζεται αλλαγή μιας και αυτό εχει ληθεί εδώ και τρίμηνο (Wraith Cooler) και είναι και αθόρυβη! Άρα στη σωστή τιμή o κάθε επεξεργαστής θα κρατάει το υπάρχον value for money για non oc καταστάσεις! 2) Όσοι αγοράζουν υπολογιστή και έχουν το top για τη δουλειά τους δεν έχει σημασία το πόσο κοστίζει γιατί και έχουν μείωση τιμής από το φπα-συμψιφισμός και διενεργούν αποσβέσεις κάθε χρόνο που τους μειώνουν τη φορολογία και γι αυτό μην ψαρώνετε με το ποιος είναι καλύτερος και ποιον αγοράζουν οι επαγγελματίες. Εξάλλου σε αυτή τη κατηγορία χρηστών ο υπολογιστής παράγει λεφτά και όχι διασκέδαση μόνο όπως στους περισσότερους από εμάς εδώ μέσα! 3) Σε 1 χρόνο θα έχουμε top τίτλους dx12 και ναι έχει σημασία για τις επιδόσεις σε DX12&Vulcan γιατί αν κάποιος αγοράσει σήμερα κάρτα γραφικών δεν είναι σίγουρο ότι θα την αλλάξει του χρόνου! 4) Οι developers έχουν συμφέρον να τρέχουν τα παιχνίδια τους σε περισσότερα μηχανήματα και παλιότερα και φτηνότερα γιατί βγάζουν λεφτά από τις πωλήσεις των παιχνιδιών τους και θέλουν να απευθύνονται σε μεγαλύτερη αγορά! Το DX12/Vulcan δεν απευθύνεται μόνο στις επιδόσεις της GPU αλλά και στη κατηγορία του επεξεργαστή που πρέπει να έχει κάποιος για να παίξει ένα παιχνίδι και αυτό το κόστος για εμένα σήμερα δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 80-100 ευρώ για απλό gaming σύστημα! 5) Οι phenom II x6 10χχτ και ο Fχ 8χχχχ μια χαρά μηχανήματα είναι και τώρα και έχουν ζωή μέχρι και zen+ εποχή για medium gaming στα 1080p άντε και 1440p 6) Θέλω να δω τις επιδόσεις στη κατηγορία 4core/8 threads 65 watts tdp σειράς FX/Athlon και APU στα 100-180 ευρώ... μιας και εκεί παίζουν τα περισσότερα μηχανήματα για έναν μέσο gamer! 7) Καλοί οι επαγγελματίες youtubers βρε παιδιά αλλά όλοι αυτοί έχουν σπονσορες και δεν τα πληρώνουν από την τσέπη τους όλα αυτά που βλέπετε στα μηχανηματάκια τους! Από την άλλη πρέπει να σκεφτείτε ότι είναι επαγγελματίες και κοιτάνε καθαρά το συμφέρον της επιχείρησης τους! Αυτά είχα να πω σε γενικές γραμμές! 12
κβαντικος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Τρεισήμισι χρόνια με τον 8350, δεν είδα να υστερώ πουθενά παίζοντας παιχνίδια. Σχεδόν 2 χρόνια με την 290x, μια χαρά τα καταφέρνει το σύστημα. Μπορεί το 2017 να αλλάξω όλο το σύστημα. Θα δείξει. Αφου δεν ειδες εσυ να υστερεις τοτε δεν υστερεις. Τα benchmarks που λενε αλλα αγνοησε τα, μην αφηνεις την πραγματικοτητα να σου χαλαει το επιχειρημα... Παρέθεσε ένα. Ο 8350 δεν έχει πουθενά πρόβλημα. Δεν ξέρω αν έχουν θέμα οι μικρότεροι FX. Αλλά ούτε ο 1090t ακόμα και σήμερα πιστεύω ότι έχει θέμα, πέρα από το bottleneck με νέες κάρτες γραφικών. Το τι πιστευεις δεν εχει απολυτως καμια σημασια. Σημασια εχει τι ισχυει. Ο 8350 εχει avg κατω απο 60fps σε ενα καρο παιχνιδια. Fallout 4 / AC4 / ACU, και στα υπολοιπα που οντως πιανει τα 60, το κανει just barely. Εδω ενας ταπεινος i3 τον ξεπερναει σε ενα καρο παιχνιδια... 1
rfc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Σε ποια σελιδα παιζει να κλειδωσει αυτο λετε? Εγω λεω στην εκτη........... 2
thefirestarta Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 WCCFTech... Ο Λιακόπουλος των AMD fanboys!
exor Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εγω εχω ιντελ 3 υπολογιστες και ενα ταμπλετ .. αλλα ειδα να παιζει fx σε φιλο και ως συνηθως τα benchmark λενε οτι ναναι /.. απλα καποια ειναι optimized για intel.. εμενα το witcher μου φανηκε πιο ομαλο στον fx απο τον 2600κ και τον 3770κ .. θελετε να ηταν τα ιδια ? οκ .. αν και ναμαι ειλικρινεις ο xeon ο παλιος μαλλον τα παει πιο καλα σε καποια βαρια λογω cache .. οπως και ναχει ..ο ζεν σε σαμπλ μου φαινεται κτηνακι .. και σιγουρα η πραγματικη του δυναμη θα φαινεται σε αλλα σεναρια .. επιτελους θα μπορεσουμε να αλλαξουμε την ιντελ .. οποιος ρωτησει γιατι εγω i7 xeon αντι για amd ..ε μη νομιζετε και μενα η ιδια μλκια με σας με δερνει 2
blueakamah Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παιδια μην συγκρινεται πατατες με μήλα! Απλα οι εταιριες εχουν καταλαβει τι ειναι οι χρηστες και προσφερουν τα χειροτερα προιοντα στις ακριβοτερες τιμες! Αν θελουν καποιοι να παιζουν στα 60 fps (λες και βλεπουν την διαφορα) ας πανε να παρουν ενα PS4...
Bspus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παιδια μην συγκρινεται πατατες με μήλα! Απλα οι εταιριες εχουν καταλαβει τι ειναι οι χρηστες και προσφερουν τα χειροτερα προιοντα στις ακριβοτερες τιμες! Αν θελουν καποιοι να παιζουν στα 60 fps (λες και βλεπουν την διαφορα) ας πανε να παρουν ενα PS4... Ναι τα ειδαμε και αυτα. Παρε ps4 και μετα ξαναπαρτο σε αναβαθμισμενη εκδοση η απολαυσε τα νεα παιχνιδια με κομμενα frames 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα