chattr +i Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 οι λογικοι ανθρωποι περιμενουν αξιοπιστες μετρησεις και κοστος για να κρινουν αν θα αγορασουν οι ιντελαδες αναμασανε το ipc κ τα παιχνιδια κ για το μπαγιοκο μοκο λες κ ειμαστε ολοι fixed χρηματοδοτες της ιντελαρας 1
chris_g92 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Αυτο το 5-10% καθε γενιας αν το βαλεις κατω..Για αυτο λεω οσο αργει τοσο χειροτερα..5-10% στις χρόνιες που έπαιζε μόνη της μπάλα χωρίς ανταγωνισμό. Αν στα kabylake σου βάλει 20 % πάνω τότε έχασε όλο το παιχνίδι ή and εκτός αν δώσει τιμές χώμα.Γενικα λόγο ελλειψης τεχνολογίας δεν μπορούμε να ανεβουν οι επιδόσεις άλλο,για αυτό στο δίνουν λίγο λίγο και για αυτό κρατάνε με νύχια και με δόντια τα 10nm...
fallen4ngel Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Έχω μία απορία, πόσοι διάβασαν το άρθρο πριν γράψουν ότι γράψουν εδώ μέσα; Ο ένας χαίρεται που δεν βλέπουν πολλούς πυρήνες πολλά software/games ο άλλος δεν βλέπει καν ότι είναι ES κομμάτι με τουλάχιστον χαμηλά ρολόγια (ίσως και κομμένες εντολές κτλπ). Γενικά μπήκαν οι γνωστοί να γράψουν τα δικά τους. Μπράβο!!! 6
chris_g92 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Έχω μία απορία, πόσοι διάβασαν το άρθρο πριν γράψουν ότι γράψουν εδώ μέσα; Ο ένας χαίρεται που δεν βλέπουν πολλούς πυρήνες πολλά software/games ο άλλος δεν βλέπει καν ότι είναι ES κομμάτι με τουλάχιστον χαμηλά ρολόγια (ίσως και κομμένες εντολές κτλπ). Γενικά μπήκαν οι γνωστοί να γράψουν τα δικά τους. Μπράβο!!! αντιστοιχα (φιλικα παντα ) και εσυ εκανες το ιδιο αλλα απο την αναποδη μπηκες να μας πεις οτι ειναι περιορισμενες οι δυνατοτητες του. Καλο θα ηταν να ειναι ολοι υπομονετικοι και οταν βγουνε θα εχουμε πραγματικα νουμερα και τοτε θα εχει πολυ ενδιαφερον και οσο αναφορα το performance αλλα και για την τιμη
Bspus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Για να είχε ένα στοιχειοδεστατο βαθμό legitimately θα επρεπε να είχε το bench κάποιον enthusiast Sandy intel με υψηλότερο core count. Και λέω Sandy, γιατί εκεί υπολογίζουμε τη μια και μοναδική δήλωση της amd "40% καλύτερο ipc σε σχέση με τώρα". Δεν περιμένει κανείς να περνάει έναν haswell με ιδια ρολογια και cores... Επειδη εχω και sandy bridge και haswell και τους εχω βαλει και στα ιδια ρολογια για δοκιμες, το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι διαφορες στην αποδοση ειναι ελαχιστες αν οχι ανυπαρκτες παρα τις 2 γενιες διαφορα. Δεν ξερω αν σε skylake υπαρχει καποια βελτιωση αλλα αυτο που ακουμε και υποθετουν ολοι για 5-10% απο γενια σε γενια ουτε το ειδα ουτε το πιστευω. Το bench που συζηταμε τωρα δεν μου λεει τιποτα αφου συγκρινει ανομοια πραγματα. Ας βαλουν κατι cpu intensive στα ιδια ρολογια με απενεργοποιημενους εξτρα cores για να δουμε τι πιανει. Γιατι καλως η κακως, οτι και να λεμε το IPC ακομα μετραει
kasabalidis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Πολύ βιασύνη από όλους και από τους haters και τα funboys Μiα απλή φωτο από κάποιες δόκιμες δε λέει τίποτα. Υπομονή μέχρι να δούμε τι θα κυκλοφορήσει στην αγορά και μετά καθείς με τη γνώμη του. Η δικιά μου είναι ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τις τελικές τιμές.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Επειδη εχω και sandy bridge και haswell και τους εχω βαλει και στα ιδια ρολογια για δοκιμες, το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι διαφορες στην αποδοση ειναι ελαχιστες αν οχι ανυπαρκτες παρα τις 2 γενιες διαφορα. Δεν ξερω αν σε skylake υπαρχει καποια βελτιωση αλλα αυτο που ακουμε και υποθετουν ολοι για 5-10% απο γενια σε γενια ουτε το ειδα ουτε το πιστευω. Το bench που συζηταμε τωρα δεν μου λεει τιποτα αφου συγκρινει ανομοια πραγματα. Ας βαλουν κατι cpu intensive στα ιδια ρολογια με απενεργοποιημενους εξτρα cores για να δουμε τι πιανει. Γιατι καλως η κακως, οτι και να λεμε το IPC ακομα μετραει Μίλησα για sandy-e...
Bspus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μίλησα για sandy-e... Sandy-e με sandy εχουν διαφορα στις επιδοσεις σε IPC? Δεν το διευκρινισα πιο πανω, αλλα τις δοκιμες τις εκανα μεταξυ sandy bridge κανονικου και haswell-e, αλλα θεωρω οτι δεν παιζει κανενα ρολο
premier155 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 ...απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου στούς υπολογιστές, παίζεται αυτό το παιχνίδι,με μικρές παραλαγές για να ξεχνάμε. Σαν την τραμπάλα ! Μία ο ένας πάνω και παίρνει τα μπράβοοοο και μία ο άλλος, για να χορτάσουν όλοι! Και εμείς....επίσης τα ίδια.... ! Χωρισμένοι σε Ολυμπιακούς,Παναθηναϊκούς και Παοκτζίδες!, για να γίνεται το παιχνίδι... Συγνώμη,απο όλους σας αλλά...μου βγήκε έτσι... καθώς σας διάβαζα.
Black Flag Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Τρεισήμισι χρόνια με τον 8350, δεν είδα να υστερώ πουθενά παίζοντας παιχνίδια. Σχεδόν 2 χρόνια με την 290x, μια χαρά τα καταφέρνει το σύστημα. Μπορεί το 2017 να αλλάξω όλο το σύστημα. Θα δείξει.
AlexKane Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Κρίμα μόνο που τίποτα άλλο™ δεν τρέχει με 16 νήματα, αλλά δεν βαριέσαι θα την βρίσκεις τουλάχιστον με το bench του ashes. Όσο θα τη βρίσκεις με τα benchmarks (των Intel & AMD) για messaging, browsing, office, facebook, youtube, email και αναπαραγωγή μουσικής, με τις ανύπαρκτες γι' αυτά αυξήσεις στο IPC. Εδώ δεν έχουμε γρήγορο internet για να φορτώσει μια ιστοσελίδα και ασχολούμαστε με 5 frames και εικασίες με synthetic για ένα πυρήνα.
chattr +i Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 εγω παντως ετσι τον πηρα τον phenom IIx6 ,κραζανε διχως αυριο οι γνωστοι του insomnia κ καταλαβα οτι ειναι καλη αγορα σκυλι μαυρο κ μεχρι σημερα με εχει βγαλει παλικαρι κ με oc 3 χρονια στο κεφαλι
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 εγω παντως ετσι τον πηρα τον phenom IIx6 ,κραζανε διχως αυριο οι γνωστοι του insomnia κ καταλαβα οτι ειναι καλη αγορα σκυλι μαυρο κ μεχρι σημερα με εχει βγαλει παλικαρι κ με oc 3 χρονια στο κεφαλι Και εγω ενα Core 2 duo που εχω απο το 2007 σκυλι μαυρο που λες και εσυ.Και Wow σηκωνει και Lol και Hearthstone.. 2
Kostas.karras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 1) 2)ο fx 8350 είναι πίσω από τον ι5 4670 που τόσα χρόνια ο fx 8350 ήταν καλύτερος από i7 Από i7 πρώτης γενιάς; διότι δεν φαντάζομαι να τον συγκρινεις με haswell ή skylake..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα