Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας 775 12μβ κασε ειναι το ιδιο με τους i5 i7 στην πραξη μη σου πω και καλυτερος καμια φορα .. εκτος βεβαια απο optimised προγραμματα με πολυνηματικη επεξεργασια και το καινουργιο σετ εντολων .. αλλα σε παιχνιδια βιντεο και γενικα everyday einai ta idia ...εχω και τα δυο γιαυτο το λεω

• Like 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

6600k vs 4670k βαλε 10%single core ipc και λιγο παραπανω σε mt..Ξαναλεω..αλλη μια :ΟΤΑΝ θα βγει ο zen τι θα εχει απεναντι του?skylake η kabylake?

Kabylake. Αλλά με βάση τα όσα έχει δείξει η Ιντέλ τ τελευταία χρόνια άντε να είναι 5-10% καλύτεροι από τους τωρινούς.

• Like 2
Δημοσ.

Kabylake. Αλλά με βάση τα όσα έχει δείξει η Ιντέλ τ τελευταία χρόνια άντε να είναι 5-10% καλύτεροι από τους τωρινούς.

Αυτο το 5-10% καθε γενιας αν το βαλεις κατω..Για αυτο λεω οσο αργει τοσο χειροτερα..

Δημοσ.
1)Τρομερά άλματα βλέπουμε στους επεξεργαστές!8πύρινος με 16 threads κοντράρεται με έναν απλό 4πύρινο και τον περνάει......... 

2)ο fx 8350 είναι πίσω από τον ι5 4670 που τόσα χρόνια ο fx 8350 ήταν καλύτερος από i7 

3)δεν έχει μόνο i5 4670κ έχει και 4690κ 6500 6600κ......... 

4)marketing.........

Δημοσ.

Ο σκοπός των Zen είναι η επιστροφή της AMD στην αγορά με ανταγωνιστική αρχιτεκτονική. Ο περισσότερος κόσμος δε γνωρίζει, ούτε πρόκειται να μάθει τι σημαίνει 10% πιο αργός από τον Kabylake.

Σε πρώτη φάση αρκεί να είναι απλά γρήγορος και οικονομικός.

Δημοσ.

Η τιμή θα κρίνει εάν αξίζει. Ελπίζω κάτι σε value.

Η χρίση που κάνει κάποιος κρίνει εάν αξίζει,για συγκεκριμένα πράγματα θα είναι πολύ καλός απλά είναι πράγματα που δεν απασχολούν τον απλό κόσμο.

Ο σκοπός των Zen είναι η επιστροφή της AMD στην αγορά με ανταγωνιστική αρχιτεκτονική. Ο περισσότερος κόσμος δε γνωρίζει, ούτε πρόκειται να μάθει τι σημαίνει 10% πιο αργός από τον Kabylake.

Σε πρώτη φάση αρκεί να είναι απλά γρήγορος και οικονομικός.

Κρίμα μόνο που τίποτα άλλο™ δεν τρέχει με 16 νήματα, αλλά δεν βαριέσαι θα την βρίσκεις τουλάχιστον με το bench του ashes.

• Like 1
Δημοσ.

συγκρινει 8πυρηνο/16νηματα με 4πυρηνο/4νηματα?? μονο εμενα μου φαινεται περιεργο?

Εκτος αν κοστιζει τα μισα απο τον αντιστοιχο i5 οποτε εχει νοημα.

Ετσι λεγαμε ομως και για την rx480 και βγηκε οσο η 1060... Κραταω μικρο καλαθι ακομα

Δημοσ.

Πιξ λα... Πόσο γιοτς είστε; Πόσο Intel-fans?

Είναι ξεκάθαρο ότι ο amd εδώ είναι καλύτερος.

Ξυπνήστε ρεεεε! Και εγώ είμαι Intel fan, αλλά βλέπω, παραδέχομαι, δεν πορωνομαι!

Δημοσ.

σοβαρά τώρα? το συγκρίνει με 2 γενιές πίσω της Intel? κ ούτε καν τους ξεπερνά?
Οι διαφορές επιδόσεων μεταξύ των γενεών είναι μικρές
Δημοσ.

Κρίμα μόνο που τίποτα άλλο™ δεν τρέχει με 16 νήματα, αλλά δεν βαριέσαι θα την βρίσκεις τουλάχιστον με το bench του ashes.

τα bench είναι ενδεικτικά της απόδοσης και τα κοιτάει ο κόσμος να ξερει τι δύναμη έχει,αν εγώ με 150-200 ευρώ έχω επιδόσεις 8core/16threads και ipc έστω σαν των sandybridge να την βράσω την ιντελάρα και τα games......αν κάνω τα renders σε vray,τρέχω τα προγράμματα μου(inventor,3ds max κλπ) που είναι φτιαγμένα για πολλούς πυρήνες δεν με νοιάζει αν στα παιχνίδια υστερεί αφού έτσι και αλλιώς δεν παίζω.

• Like 3
Δημοσ.

τα bench είναι ενδεικτικά της απόδοσης και τα κοιτάει ο κόσμος να ξερει τι δύναμη έχει,αν εγώ με 150-200 ευρώ έχω επιδόσεις 8core/16threads και ipc έστω σαν των sandybridge να την βράσω την ιντελάρα και τα games......αν κάνω τα renders σε vray,τρέχω τα προγράμματα μου(inventor,3ds max κλπ) που είναι φτιαγμένα για πολλούς πυρήνες δεν με νοιάζει αν στα παιχνίδια υστερεί αφού έτσι και αλλιώς δεν παίζω.

Καλα μην την βρασεις και πολυ....κοψε κατι. Μια χαρα ειναι η AMD αλλα μην λέμε μονο για την πάρτη μας.Εκτος και θελετε να σας προσεξουν,γiα κάποιο λογο.

Εγω πάντως αν μου χάριζαν εναν 4790κ δεν θα το πουλαγα για να παρω AMD ωστε να κάνω πιο γρήγορα τα renders.... B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...