Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα σε wordpress και πριν λίγο δημιούργησα και ένα child theme μέσω plugin επειδή θέλω οι ρυθμίσεις μορφοποίησής μου να μην επηρεάζονται από theme updates και για να τροποποιήσω το footer. Έχω κάποιες απορίες όμως:

1) Με το που ενεργοποίησα το child theme κάποιοι χρωματισμοί που υπήρχαν στο αρχικό θέμα καθώς και κάποιες εικόνες του (π.χ. η βασική σταθερή εικόνα της κεφαλίδας) έχουν χαθεί. Πρέπει να τα ξανατροποποιήσω από την αρχή; :( Πειράζει εάν αντιγράψω όλο το style.css από το αρχικό μου θέμα στο child;

2) Υπάρχει και ένα ακόμα πρόβλημα όμως. Πριν δημιουργήσω child theme είχα ήδη κάνει κάποιες τροποποιήσεις στο style.css του αρχικού βασικού θέματος (το ξέρω, ίσως ήταν βλακεία μου αλλά είμαι καινούριος στο άθλημα). Λογικά ασχέτως με το εάν από τώρα και στο εξής κάνω αλλαγές στο child, οι αλλαγές που είχα κάνει στο βασικό θέμα (style.css) θα χαθούν με ένα theme update. Ισχύει αυτό; Πρέπει να ψάξω μία μία όλες τις αλλαγές που είχα κάνει στο αρχικό style.css και να τις αντιγράψω μεμονωμένα στο stle.css του chlid;  :( Έχω λίγο πελαγώσει και φοβάμαι να προχωρήσω. Και ξαναρωτώ. Μήπως να αντιγράψω όλο το style.css από το αρχικό μου θέμα στο child; Θα υπάρξει κάποια δυσλειτουργία σε αυτό;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...