Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παλι δε κολλαω στα specs. Για μενα, η προηγουμενη σειρα με την 13αρα οθονη ειχε ενα σοβαροτατο μειων. Υποχωρουσε Ολοκληρο το πληκτρολογιο οταν παταγες τα κουμπια.

Απαραδεκτη κατασκευη. Κριμα. Ειναι και HP. Καλυτερα να πας σε κινεζικα.

Το παρα-ξεφτιλισαν τα αμερικανακια.

Ναι ε; Και τα ψιλοζαχαρώνω αυτά λόγω φορητότητας και μπαταρίας αλλά τα θέλω κυρίως για γράψιμο λόγω δουλειάς άντε και κανα social media (πάλι για δουλειά).

Ταινίες κλπ αναλαμβάνει το τάμπλετ. 

Αν το πληκτρολόγιο δεν την παλεύει τότε δεν αξίζει.

Δημοσ.

Ερώτηση: Ολοι Εσείς που παραπονείστε με το μικρό χώρο, έχετε σκεφτεί την περίπτωση να σβήσετε τα 10 και να βάλετε κάτι πιό μικρό και γρηγορο; Arch κανείς;

Ερώτηση: Θα έχει και στην ελλάδα 200 ευρώ;

Πάντως τη ΗΡ στα λατοπ δε ξέρω.... έχω το beats envy i7 και είναι όλο προβλήματα. κρίμα το χιλιάρικο.

Δημοσ.

Εγω παλι δε κολλαω στα specs. Για μενα, η προηγουμενη σειρα με την 13αρα οθονη ειχε ενα σοβαροτατο μειων. Υποχωρουσε Ολοκληρο το πληκτρολογιο οταν παταγες τα κουμπια.

Απαραδεκτη κατασκευη. Κριμα. Ειναι και HP. Καλυτερα να πας σε κινεζικα.

Το παρα-ξεφτιλισαν τα αμερικανακια.

Φίλε το δικό σου ήταν έτσι, το δικό μου είναι ανυποχώρητο ;-) Εκτός και αν τα δοκίμασες όλα.

Ερώτηση: Ολοι Εσείς που παραπονείστε με το μικρό χώρο, έχετε σκεφτεί την περίπτωση να σβήσετε τα 10 και να βάλετε κάτι πιό μικρό και γρηγορο; Arch κανείς;

Πάντως τη ΗΡ στα λατοπ δε ξέρω.... έχω το beats envy i7 και είναι όλο προβλήματα. κρίμα το χιλιάρικο.

Εγώ το πήρα 220Ε πέρσι οπότε ναι.

Ναι ε; Και τα ψιλοζαχαρώνω αυτά λόγω φορητότητας και μπαταρίας αλλά τα θέλω κυρίως για γράψιμο λόγω δουλειάς άντε και κανα social media (πάλι για δουλειά).

Ταινίες κλπ αναλαμβάνει το τάμπλετ. 

Αν το πληκτρολόγιο δεν την παλεύει τότε δεν αξίζει.

Μια χαρά είναι το πληκτρολόγιο, ο άλλος έπεσε σε περίπτωση.

λολ, ε για αυτό ακριβώς είναι μαζόχας όποιος σκάει τόσα λεφτά για laptop. Αν είχες πάρει ένα τέτοιο αντί για hipsterobeats laptop φίλε δεν θα είχες προβλήματα. Μικρό,ελαφρύ, χωρίς μηχανικούς δίσκους κτλ και χωρίς ανάγκη fan/ψήξης σημαίνει πολύ βελτιωμένη durabilit, αξιοπιστία κ.α.

Φυσικά για να προλάβω πάλι τους άκυρους μιλάμε για εργαλείο 200Ε, οπότε μην ονειρεύεστε 200 tabs ανοιχτά και τρελό multitasking. 

Και η μπαταρία τραβάει όντως ενα 5ωρο με 7ωρο. Μιλάμε ότι 100-150E χρειάζεσαι μόνο για αλλαγή μπαταρίας σε κωλοπιασοVAIO.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...