Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και με έναν εξωτερικό σκληρό ή ένα Usb 64 ή 128 γίγα, θα είναι μια χαρά. Ο Celeron με προβληματίζει..

κανενας Celeron δεν ηταν καλός ,,και οι καινουργιες Celeron δεν εχουν καλη GPU

Γράφει πουθενά gaming laptop,console,για βαριά χρήση η κάτι τέτοιο ? ένα λαπτοπάκι των 220 ευρώ θα είναι αράχτε που θέλετε και i3 μερικοί σιγά μην βάλει και dual socket xeon πάνω.

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παλι δε κολλαω στα specs. Για μενα, η προηγουμενη σειρα με την 13αρα οθονη ειχε ενα σοβαροτατο μειων. Υποχωρουσε Ολοκληρο το πληκτρολογιο οταν παταγες τα κουμπια.

Απαραδεκτη κατασκευη. Κριμα. Ειναι και HP. Καλυτερα να πας σε κινεζικα.

Το παρα-ξεφτιλισαν τα αμερικανακια.

Δημοσ.

Γράφει πουθενά gaming laptop,console,για βαριά χρήση η κάτι τέτοιο ? ένα λαπτοπάκι των 220 ευρώ θα είναι αράχτε που θέλετε και i3 μερικοί σιγά μην βάλει και dual socket xeon πάνω.

Δεν ειναι θεμα gaming αλλά το γεγονος να δεις βιντεο στο youtube 1080p σε html5 ειναι βαρυ + που θα βαραει θερμοκρασιες λογω μεγαλου cpu usage.

Οποτε ενας Core i3 δεν θα εβλαπτε + καλυτερα να εχεις λιγο γρηγορο επεξεργαστη ακομα και σε απλες χρησεις.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα gaming αλλά το γεγονος να δεις βιντεο στο youtube 1080p σε html5 ειναι βαρυ + που θα βαραει θερμοκρασιες λογω μεγαλου cpu usage.

Οποτε ενας Core i3 δεν θα εβλαπτε + καλυτερα να εχεις λιγο γρηγορο επεξεργαστη ακομα και σε απλες χρησεις.

καλά σε html5 youtube ξέχνα σε τέτοια μηχανήματα εδώ στα σοβαρά μηχανήματα τρώει ζόρι

σε ένα παλιό lenovo με ενα i3 (απο τα πρωτα) αναγκαστικά εχω ενα plugin για να γυρνάει το youtube se flash που έχει vga acceleration support για να μπορώ να δω 1080

Δημοσ.

καλά σε html5 youtube ξέχνα σε τέτοια μηχανήματα εδώ στα σοβαρά μηχανήματα τρώει ζόρι

σε ένα παλιό lenovo με ενα i3 (απο τα πρωτα) αναγκαστικά εχω ενα plugin για να γυρνάει το youtube se flash που έχει vga acceleration support για να μπορώ να δω 1080

Συμφωνω αλλά και οι εταιριες πρεπει να τα σκεφτονται αυτα τα πραγματα γιατι ο κοσμος που αγοραζει φθηνα λαπτοπ με HD οθονη στην πορεια οι καταναλωτες παραπονιουνται γιατι κολλαει το βιντεο.

Δημοσ.

αμα θες λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή θα πληρώσεις φίλε μου έτσι πάει,δεν μπορείς να πάρεις ένα matiz και να παραπονιέσαι που δεν πιάνει τα 200 έλεος δηλαδή και το

1080p ας το αφήσω ασχολίαστο σε 1336x768 οθόνη για το πόσο χρήσιμο είναι.

και όσο για τα ι3 λαπτοπ ξεκινάνε απο 300 ευρώ,αμα τον έχεις τόσο ανάγκη δώσε ένα 80άρι παραπάνω για ι3 την παραπονιέσαι για κάτι που είναι low end.

Συμφωνω αλλά και οι εταιριες πρεπει να τα σκεφτονται αυτα τα πραγματα γιατι ο κοσμος που αγοραζει φθηνα λαπτοπ με HD οθονη στην πορεια οι καταναλωτες παραπονιουνται γιατι κολλαει το βιντεο.

την 1336x768 οθόνη δεν την βάζουν για να βλέπεις τα βιντεάκια στο youtube σε 1080p@60fps λες και έχεις την οθονάρα του υπολογιστή σου η την 40"αρα στο σαλόνι, αλλά για ναι είναι ευανάνγωστο το περιεχόμενο που βλέπεις και να μπορείς να κάνεις 2 πράγματα άνετα χωρίς τα προβλήματα των Netbook που με 1024x600 ανάλυση τα μισά προγράμματα δεν δουλεύανε σωστα ,δεν είναι παγίδα η HD οθόνη και σιγά το HD λες και σου βάλανε κανένα 4K amoled monitor στο laptop με τον celeron και τα intel γραφικά..

υπερβολές είναι στα κινητά που πάνε και βάζουν αναλύσεις που ούτε στα desktop δεν έχουμε πολλοί (πάνω απο 1080p)

• Like 1
Δημοσ.

τωρα να παρεις λαπτοπ το 2016-7 και να κολαει το youtube  μονο αστειο μου φαίνεται.. λογικα θα το εχουν σκεφτει και η gpu θα βοηθάει σε αυτο.

Δημοσ.

αμα θες λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή θα πληρώσεις φίλε μου έτσι πάει,δεν μπορείς να πάρεις ένα matiz και να παραπονιέσαι που δεν πιάνει τα 200 έλεος δηλαδή και το

1080p ας το αφήσω ασχολίαστο σε 1336x768 οθόνη για το πόσο χρήσιμο είναι.

και όσο για τα ι3 λαπτοπ ξεκινάνε απο 300 ευρώ,αμα τον έχεις τόσο ανάγκη δώσε ένα 80άρι παραπάνω για ι3 την παραπονιέσαι για κάτι που είναι low end.

την 1336x768 οθόνη δεν την βάζουν για να βλέπεις τα βιντεάκια στο youtube σε 1080p@60fps λες και έχεις την οθονάρα του υπολογιστή σου η την 40"αρα στο σαλόνι, αλλά για ναι είναι ευανάνγωστο το περιεχόμενο που βλέπεις και να μπορείς να κάνεις 2 πράγματα άνετα χωρίς τα προβλήματα των Netbook που με 1024x600 ανάλυση τα μισά προγράμματα δεν δουλεύανε σωστα ,δεν είναι παγίδα η HD οθόνη και σιγά το HD λες και σου βάλανε κανένα 4K amoled monitor στο laptop με τον celeron και τα intel γραφικά..

υπερβολές είναι στα κινητά που πάνε και βάζουν αναλύσεις που ούτε στα desktop δεν έχουμε πολλοί (πάνω απο 1080p)

Υπαρχει και το hdmi για συνδεση σε καποια τηλεοραση οποτε για το 1080p υπαρχει λογος υπαρξης κ ζητησης. Δεν ειναι αναγκαιο οτι ντε κ καλα μονο στην οθονη του λαπτοπ θα κοιτας..

• Like 1
Δημοσ.

όντως το laptop απευθύνεται σε ένα αγοραστικό κοινό χωρίς πολλές απαιτήσεις... ΟΜΩΣ κι εγώ πχ το θεωρώ αυτονόητο ότι ένα νέο laptop του 2016 θα μπαίνει άνετα στο ίντερνετ και δεν θα κολλάει στο youtube...!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει και το hdmi για συνδεση σε καποια τηλεοραση οποτε για το 1080p υπαρχει λογος υπαρξης κ ζητησης. Δεν ειναι αναγκαιο οτι ντε κ καλα μονο στην οθονη του λαπτοπ θα κοιτας..

το youtube κανει κατι χαλια συμπιέσεις ετσι ωστε χονδρικά αμα θες να δεις σωστη ποιοτητα 720p πρεπει να το βαλεις 1080p κτλπ,εγω στο pc βλέπω μεγάλες διαφορές σε video 4κ απο 1080p κιας εχω μονο 1080p monitor.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά ειναι ρε μπουνταλάδες για 200

Για μενα που θελω ενα μικρο ελαφρυ λαπτοπ για να δουλευω εκτος σπιτιου, και εννοειτε οτι δε με ενδιαφερει να παρω το doom και το illustrator μαζι μου ειναι 10/10...Φανταζομαι πολλοι απο εδω μεσα δουλευουν μεσω ιντερνετ ή χρειαζονται προσβαση μεσα στην ημερα για Α-Β λογους, και δεν τους ειναι απαραιτητο να γινεται μεσα απο macbook των 1000 ευρω...

Η χαρά του ασχετου έχει γίνει εδω μέσα τα τελευταία χρόνια μου φένεται. Οι μισοί παραπονιάρηδες σίγουρα έχετε "gaming" laptop " me 920m και το παίζετε προχώ.

Εννοείται ότι είναι μπόμπα για 200Ε, και μπορείς να βάλεις 128GB microsd με καμμιά 30Ε να έχεισ και τα media σου κτλ.

Εγώ έχω πάρει το Stream 13 απο πέρσι για δουλειά, εχει αυτονομία καθαρή ενα 7ωρο, τζάμπα office,πανάλαφρο και 100% αθόρυβο. Και bootarei σε 15". ΑΥΤΑ ΘΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ LAPTOP ρε μπουνταλαδες.

Αλλά είναι της μόδας να σκανε οι μπαμπάδες φοιτητές 1500Ε για laptop turbox 10kg kai 4k και παπαριές που θα καεί σε 1.5 χρόνο για να μου παίζουν cod me 8fps.

Και ο άλλος που γράφει για θερμοκρασίες και 1080p HTM 5 στο youtube, τρεις λαλούν και δυο χορέυουν.

Το stream13 παίζει 1080p HECV x265 10bit κτλ μια χαρά, oxi apla HTML5, και τι θερμοκρασίες ρε και κρυολογήματα, δεν έχει ούτε fan λέμε.

Με συγχήσατε και κάθομαι και γράφω με ελληνικά σαν τον πρωτόγονο ;-) Αν είναι δυνατόν να θάβουν αυτή την σειρά laptop όλοι οι άσχετοι όταν μιλάμε για 200Ε...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι Celeron ???? Bαλτε καναν Core 2 Duo ή Core i3

Μακαρι να υπηρχαν ακομα οι Core 2 Duo αξεχαστη επεξεργαστες σκυλια ακομα τον εχω στο σταθερο μου pc

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι οτι εχουμε 2016 και ειναι χαζομαρα τωρα ενα καινουργιο λαπτοπ να μην μπορει να παιξει ανετα youtube σε 1080p και επισης σχεδον καθε λαπτοπ εχει hdmi θυρα για τηλεοραση οπότε πάλι θα επρεπε να βαλουν λιγο καλυτερο επεξεργαστη. Εδω ενα φθηνο tablet παιζει 1080p χαλαρα και ειναι ειρωνεια να μην παιζει σε λαπτοπ του 2016 - μεχρι και το Xperia P που εχω που ειναι διπυρηνο στο 1GHz παιζει ανετα 1080p συνδεδεμενο με HDMI. 

Επεξ/σία από KnightRider
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μακαρι να υπηρχαν ακομα οι Core 2 Duo αξεχαστη επεξεργαστες σκυλια ακομα τον εχω στο σταθερο μου pc

Ενώ οι επόμενοι δεν είναι σκυλιά, χαλάνε εύκολα και δεν έχουν καλές επιδόσεις... :P

• Like 2
Δημοσ.

το μηχάνημα προορίζεται για web browsing,κανένα office και πασιέτζες όχι για media center και οι απαιτήσεις που έχετε είναι παράλογες για κάτι που κάνει 220 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...