Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα 

Πρόβλημα με laptop δεν αναγνωρίζει την μνήμη ram σαν να έχει ασυμβατότητα μόλις ανοίξει σβήνει στα 2-3 δευτερόλεπτα έχω δοκιμάσει και άλλη ram (η μνήμη η μια είναι η εργοστασιακή )και κάνει ακριβός τα ίδια, δοκίμασα τις μνήμες σε άλλο laptop και έπαιξαν κανονικά , δοκίμασα bios restore και πάλι τα ίδια , καμιά ιδέα κανείς. 

Δημοσ.

Μήπως δεν εχει πρόβλημα η ram αφου με την εργοστασιακή σου κάνει τα ίδια .... φαντάζομαι οτι το laptop ειναι παλιό ποσα χρόνια το έχεις ? , κανε του ενα καθάρισμα απο σκόνες κτλπ αφου το ανοίξεις μηπως ζεστένεται κτλπ επισης δώσε περισσότερες πληροφορίες αναλυτικά με το πρόβλημα στο έκανε ξαφνικά , δεν άνοιγε ποτε κτλπ

Δημοσ.

Μήπως δεν εχει πρόβλημα η ram αφου με την εργοστασιακή σου κάνει τα ίδια .... φαντάζομαι οτι το laptop ειναι παλιό ποσα χρόνια το έχεις ? , κανε του ενα καθάρισμα απο σκόνες κτλπ αφου το ανοίξεις μηπως ζεστένεται κτλπ επισης δώσε περισσότερες πληροφορίες αναλυτικά με το πρόβλημα στο έκανε ξαφνικά , δεν άνοιγε ποτε κτλπ

το λαπτοπ δούλευε κανονικά ήταν από κάποιον γείτονα μου τα παιδιά του έσπασαν τους μεντεσέδες της οθόνης και το bottom cover και μου το έδωσε γιατί αγόρασε καινούριο , το laptop είναι του 2015 και είναι καλό i5 , το άνοιξα να αλλάξω τα σπασμένα και ευτυχώς μου έκοψε να κάνω ένα check γιατί αλλιώς θα μου έμεναν αλλά στο θέμα μας , συμπτώματα ασυμβατότητας μόνο το καθάρισα από σκόνες θερμοκρασίες δεν σηκώνει άλλαξα πάστα , τι να πω το περίεργο είναι ότι τον δίσκο και το dvd το διαβάζει κανονικά . 

Συνήθως αυτα τα απότομα-συνεχές κλεισίματα,ευθύνη ίσως έχεις το ρεύμα.

το τροφοδοτικό είναι καινούριο και το αγόρασα από το battaries.gr ήταν το μόνο συμβατό το παλιό δεν μπορούσαν να το βρουν πουθενά κάπου το έχασαν λέτε δηλαδή να είναι το τροφοδοτικό?

Δημοσ.

το τροφοδοτικό είναι καινούριο και το αγόρασα από το battaries.gr ήταν το μόνο συμβατό το παλιό δεν μπορούσαν να το βρουν πουθενά κάπου το έχασαν λέτε δηλαδή να είναι το τροφοδοτικό?

Πρέπει με κάποιο πολύμετρο να δείς αν είναι οκ απο ρεύμα το τροφοδοτικό..με την μπαταρία επάνω(και χωρίς) εξακολουθεί και το κάνει;;

Δημοσ.

Πρέπει με κάποιο πολύμετρο να δείς αν είναι οκ απο ρεύμα το τροφοδοτικό..με την μπαταρία επάνω(και χωρίς) εξακολουθεί και το κάνει;;

δεν έχω μπαταριά αλλά θα ψάξω να βρω θα το δοκιμάσω και θα σας πω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...